Image gallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 15:28:47
Quote Anchor link
Ik wil zegmaar dat ik 3 rijen krijg waarvan elke rij 4 kolommen heeft.
De afbeeldingen worden uitgelezen uit de database en zitten dus in een while lus.Om elke rij heb ik een div omheen gezet en die wat eigenschappen mee gegeven, maar ik kom er niet uit hoe ik dat voor mekaar kan krijgen.Ligt de fout in dit CSS scriptje?
Page:flagrace.xentia.nl/Newwebsite/portfolio.php
Quote:
@charset "utf-8";
/* CSS Document */

#middle
{
margin-top:175px;
margin-left:390px;
}

#eersterij
{
float:left;
}

#tweederij
{
float:left;
}
#derderij
{
float:left;
}

.VergrootglasBlauw
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}

.VergrootglasGroen
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}

.VergrootglasOranje
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:22:11
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 15:43:53
Quote Anchor link
Hallo Mitchoit,

Het probleem is dat niet hebt aangegeven tot hoe ver de plaatjes door mogen gaan. Als je de div #middle een width geeft van bijv. 976px dan zie je dat er 4 naast elkaar komen te staan.

Het is nu ook niet meer nodig om elke rij een nieuw ID mee te geven. Als je gewoon een ID maakt met daarin de opmaak scheelt dit je weer wat extra code.
 
Koen Schouten

Koen Schouten

26/05/2011 15:46:01
Quote Anchor link
Ik zie alles netjes onder elkaar staan, alleen je menu niet, dit omdat je een float:right hebt. Probeer dit beter de onderscheiden.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 15:47:11
Quote Anchor link
Dit is de php/html code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="middle">
        <?
        $sql
= "SELECT * FROM Website LIMIT 12";
        $query = mysql_query($sql);
        while($data = mysql_fetch_assoc($query))
        {

    if($data['Vergrootglas'] == "1")
    {

    ?>

    <div id="eersterij">
    <img class="zoom" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img             class="VergrootglasBlauw" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'"/></a>
    </div>
    <? }
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2")
    {
?>

    <div id="tweederij">
    <img class="zoom2" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img    class="VergrootglasGroen" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_oranje.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'"/></a>
    </div>
    <? }
    else
    { ?>

    <div id="derderij">
    <img class="zoom3" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img    class="VergrootglasOranje" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_groen.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'" /></a>
    </div>
    <? } ?>
<? } ?>
        </div>

Toevoeging op 26/05/2011 15:52:01:

Ik heb er nu wel een breedte aangegeven alleen het grootste probleem is nog dat de vergrootglazen dan verkeerd staan want de linkerkant moet alleen een zwarte vergrootglas hebben middelste oranje rechtse kant groen
Gewijzigd op 26/05/2011 15:56:20 door Mitchoit Patron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2011 15:52:15
Quote Anchor link
zet het eens tussen code-tags a.u.b. :-)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 15:52:46
Quote Anchor link
Zet even om heel je code [code-][/code-] ( zonder - ) dan kunnen we het wat duidelijker zien.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 16:11:05
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/05/2011 15:52:46:
Zet even om heel je code [code-][/code-] ( zonder - ) dan kunnen we het wat duidelijker zien.

Kheb het al weer veranderd kwist eerst niet hoe dat moest :P
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 16:11:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<div id="middle">
    <?
    $query
= mysql_query("SELECT * FROM Website LIMIT 12");

    while($data = mysql_fetch_assoc($query)):
    if($data['Vergrootglas'] == "1"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_blauw';
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_oranje';
    else:
        $vergrootglas = 'vergrootglas_groen';
    endif;

    ?>

        <div id="portfolio_foto">
        <img class="zoom" alt="" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
        <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>">
            <img class="<?php echo $vergrootglas; ?>" alt="" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" />
        </a>
        </div>
    <? endwhile; ?>
</div>


Als je het op deze manier doet gebruik je veel minder HTML. De attributen "onMouseO er" en "onMouseOut" heb ik eruit gehaald. Deze werden vroeger gebruikt, dit wordt voortaan gedaan via het :hover attribuut in CSS.


EDIT:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($data['Vergrootglas'] == "1"):


Verwijdert uit de code anders zullen niet alle images worden getoond.
Gewijzigd op 26/05/2011 16:19:39 door Rick van Riel
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 16:27:16
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/05/2011 16:11:18:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<div id="middle">
    <?
    $query
= mysql_query("SELECT * FROM Website LIMIT 12");

    while($data = mysql_fetch_assoc($query)):
    if($data['Vergrootglas'] == "1"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_blauw';
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_oranje';
    else:
        $vergrootglas = 'vergrootglas_groen';
    endif;

    ?>

        <div id="portfolio_foto">
        <img class="zoom" alt="" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
        <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>">
            <img class="<?php echo $vergrootglas; ?>" alt="" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" />
        </a>
        </div>
    <? endwhile; ?>
</div>


Als je het op deze manier doet gebruik je veel minder HTML. De attributen "onMouseO er" en "onMouseOut" heb ik eruit gehaald. Deze werden vroeger gebruikt, dit wordt voortaan gedaan via het :hover attribuut in CSS.


EDIT:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($data['Vergrootglas'] == "1"):


Verwijdert uit de code anders zullen niet alle images worden getoond.


Tnx alleen op het laatste heb je nog een keer staan vergrootglasbutton == 1, maar dan leest tie alleen de afbeeldingen met een blauwe vergrootglas
*Al opgelost

Toevoeging op 26/05/2011 16:34:20:

Het enigste wat er nu nog fout aan is is dat tie alleen blauwe buttons weergeeft en geen oranje of groen.Voorderest staat alles goed!

Toevoeging op 26/05/2011 17:01:34:


Toevoeging op 26/05/2011 17:45:08:

Hoe zet je een image als hover?
Want als ik een hover maak en daarin zet ik een background image werkt het niet....

[
Gewijzigd op 26/05/2011 17:45:56 door Mitchoit Patron
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.