Image Pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Remon

Remon

28/10/2007 00:57:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

ik heb hier een scriptje,
die allemaal foto´s // Plaatjes uit mij ftp haalt
alleen ik heb erg veel plaatjes staan.
Nu was mij vraag hoe moet ik het aanpassen.. zodat je maar 25 plaatjes op 1 pagina krijg ?
en dan eronder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ect...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
<?php

$Gal
                     = "Members Foto's";             // Titel
$thumb             = "thumbs";                         // Thumbs directory naam
$thumbwidth     = "100";                            // Width van een thumbnail
$imagequality     = "100";                            // Foto kwaliteit, in procenten
$cols                 = "4";                                 // Aantal kolommen
$vi                     = "Bekijk Foto";                 // Text voor link van foto bekijken
$sname             = "fotos.php";             // Naam van deze file
$isz                     = "Grote";                         // Text voor grote
$msgnav             = "Bekijk FotoGallery";         // Text voor het bekijken van de gallery
$msgcp             = "Foto";                             // Text voor een foto
$msgof             = "van";                             // Text voor foto 1 VAN 24
$msgback             = "Terug naar het album";     // Text voor link naar de gallery

    if (isset($_GET['iid'])) {
        $_GET['iid'];
    }
elseif (isset($_POST['iid'])) {
        $_POST['iid'];
  }



    $files = array();
        if ($handle = opendir('.')) {
            while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        if (eregi("\.jpe?g$", $file) ||
            eregi("\.gif$", $file) ||
            eregi("\.png$", $file)) {
            $files[] = $file;
         }
      }
  }

    closedir($handle);
  }



    sort($files);

    if (!is_dir($thumb)) {
        mkdir($thumb, 0755);
  }


$i = 0;
$th = array();
$iw = array();
$ih = array();
$ifs = array();
    foreach ($files as $image) {
        $thumbimage = $thumb."/".$image;
        $thumb_exists = file_exists($thumbimage);
        $size = GetImageSize($image);
        $width  = $size[0];
        $height = $size[1];
        $type   = $size[2];
            if (!$thumb_exists) {
                set_time_limit(30);
                switch ($type) {
                    case
1 :
                $im = ImageCreateFromGIF($image);
                        break;
                    case
2 :
                $im = ImageCreateFromJPEG($image);
                        break;
                    case
3 :
                $im = ImageCreateFromPNG($image);
                        break;
            }

            $newwidth = $thumbwidth;
            $newheight = ($newwidth / $width) * $height;
            $im2 = ImageCreateTrueColor($newwidth,$newheight);
            ImageCopyResampled($im2,$im,0,0,0,0,$newwidth,$newheight,$width,$height);
            switch ($type) {
                    case
1:
                ImageGIF($im2, $thumbimage);
                        break;
                    case
2:
                ImageJpeg($im2, $thumbimage, $imagequality);
                        break;
                    case
3:
                ImagePNG($im2, $thumbimage);
                        break;
                imagedestroy($im);
                imagedestroy($im2);
            }

        }

$th[$i] = $thumbimage;
$iw[$i] = $width;
$ih[$i] = $height;
$ifs[$i] = round((@filesize($image)/1024), 1);
$i++;
  }


echo "<br>";
echo "<p align=\"center\"><font size=\"4\" color=\"#000000\">" . $Gal . "</font></p>";
echo "<br>";
echo "<table border=\"1\" align=\"center\" bordercolor=\"#000000\" cellspacing=\"3\" cellpadding=\"3\">"; // Dit kan je natuurlijk naar je eigen style aanpassen
    if (!isset($iid)) {
        $rows = round(count($th)/$cols);
    if (($rows * $cols) < (count($th))) {
        $rows++;
    }

        for ($i = 1; $i <= $rows; $i++) {
            echo "<tr>";
        for ($j = 1; $j <= $cols; $j++) {
                $td = (($i - 1) * $cols) + $j;
                $iu = ($td - 1);
            if (isset($th[$iu])) {
                $op = "";
                $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
                $op .= "<a title=\"" . $vi . "\" href=\"" . $sname . "?iid=" .$iu . "\">\n";
                $op .= "<img src=\"" . $th[$iu] . "\" border=\"0\">\n";
                $op .= "<br>" . $isz . ": " . $hw[$iu] . " x" . $ih[$iu] . "\n";
                $op .= "<br>" . $ifs[$iu] . " Kb.</a>\n";
                $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n";
                echo $op;
            }
else {
                echo "<td>\n<br></td>\n";
            }
        }

        echo "</tr>\n";
    }

}
else {
    $iid2 = $iid+1;
    $tot = count($th);
    $op = "";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\">  " . $msgnav . " " . $Gal . " :: " . $msgcp . " " . $iid2 . " " . $msgof . " " . $tot . " </td>\n</tr>\n<tr>\n";
    $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
    $op .= "<img src=\"" . $files[$iid] . "\" border=\"0\">\n";
    $op .= "<br>" . $isz . " " . $iw[$iid] . " x " . $ih[$iid] . "\n";
    $op .= "<br>" . $ifs[$iid] . " Kb.</a>\n";
    $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n</tr>\n";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\"><a href=\"" . $sname . "\"> " . $msgback . " </a></div></td></tr>";
    echo $op;
}

echo "</table>";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:06:04
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2007 02:14:00
Quote Anchor link
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.
 
Ferdi R

Ferdi R

28/10/2007 02:20:00
 
Remon

Remon

28/10/2007 02:30:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 28.10.2007 02:14:
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.


Beste,

ik heb een beetje gezocht hierzo.
Alleen ik kan niet echt vinden wat ik nodig heb.

Graag wou ik ook een klein beetje hulp ermee want ik ben ook geen php ster,
dus alsjeblieft een beetje hulp ik doe me best.

Maar ik weet niet echt hoe & wat.

Mvg, Remon
 
Remon

Remon

28/10/2007 10:37:00
Quote Anchor link
Bedankt ferdi.
ik ga eens kijken of het me lukt.

EDIT: dat is om tabellen uit de datebase te halen. !!
ik haal alleen bestanden uit mij ftp images.. ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.