Image van de week

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Shakes

Shakes

19/10/2006 15:50:00
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe maak je iets in PHP dat per week verandert? Per bezoek is makkelijk met de rand() functie maar hoe kun je ervoor zorgen dat er iets willekeurigs wordt gekozen dat een week op de site staat en na die week door iets anders willekeurigs wordt vervangen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:24:24
 
Katjan

katjan

19/10/2006 16:07:00
Quote Anchor link
wegschrijven.. of naar een database, of naar een bestandje..
 

19/10/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Misschien kan je beter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="plaatjevandeweek/week_<?php echo date("W"); ?>">


doen. Is sneller en makkelijker.
 
Shakes

Shakes

19/10/2006 16:48:00
Quote Anchor link
Ah, dus gewoon de plaatjes bestandsnamen geven met # van de week? Dat is wel makkelijk. Al is het niet zo flexibel :(

Bedankt!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/10/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Wil je het flexibeler dan kun je natuurlijk een database gebruiken. Maar ik denk dat de oplossing van Webmakerij verreweg het makkelijkst is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.