ImageEmail Create

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 11:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
header ("Content-type: image/jpeg");
$img = Imagecreate(200,20);
$lightgreen = ImageColorAllocate ($img, 138, 233, 134);
$white = ImageColorAllocate ($img, 255,255,255);
ImageString($img, 3, 3, 3, "een doodnormaal plaatje", $white);
ImageJpeg ($img);
ImageDestroy ($img) ;

?>

Hallo mensen. Ik heb bovenstaand code en ik dacht ermee een simpel e-mail vieuwer te maken. Dus dmv een formpje je email in te vullen en dan dat die in het plaate verschijnt.
Maar waarom kan ik op de plaats van de tekst geen variabelen zetten?

Want ik probeerde:
FORM
VARIABLE = $_POST['email']
IMAGECREATE

Maar het lukt niet. Weet iemand hoe en waarom?
Groet,
Askafa
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:06:37
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Mag ik het een bump geven?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Moment, dat script had ik ergens liggen...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:44:00
Quote Anchor link
Alstu, 5 euro voor het goede doel en hij is van jou:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
// Database gegevens.
$db_host = '';         // Server
$db_user = '';         // Gebruikersnaam
$db_pass = '';         // Wachtwoord
$db_name = '';         // Database
  
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
mysql_select_db($db_name);

if(isset($_GET['emailid']))
{
        
    if(is_numeric($_GET['emailid']))
    {

        $emailid = mysql_real_escape_string($_GET['emailid']);
        
        $query = "SELECT emailadres FROM emailadressen WHERE emailid = '".$emailid."'";
        $resultaat = mysql_query($query);
                
        if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) == 1)
        {

            $rij = mysql_fetch_array($resultaat);
            $tekst = stripslashes($rij['emailadres']);            
        }
else{
            $tekst = 'Sorry, dit emailid herken ik niet!';
        }        
    }
else{
        $tekst = 'Sorry, dit accepteer ik niet!';
    }

    
    //Juiste header meesturen...
    header("Content-type: image/png");
    
    //Font
    $font             = 'Verdana.ttf';
    
    //Afmeetingen vaststellen    
    $size = imagettfbbox(8, 0, $font, $tekst);
    $width = ($size[2] + $size[0])+6;
    $height = abs($size[1]) + abs($size[7]);
    
    //Afbeelding maken
    $image = imagecreatetruecolor($width, $height);
    
    //Kleurtjes vaststellen
    $phphulp         = imagecolorallocate($image, 160, 171, 200);
    $phphulptekst     = imagecolorallocate($image, 23, 40, 87);
    
    //Mooie achtergrond creeëren en doorzichtig maken
    imagefilledrectangle($image, 0, 0, $width, $height, $phphulp);
    imagecolortransparent($image, $phphulp);

    //Tekst erop plakken
    imagettftext($image, 8, 0, 0, abs($size[5]), $phphulptekst, $font, $tekst);
        
    //Afbeelding maken & daarna weggooien!
    imagepng($image);
    imagedestroy($image);
}
else{
    
    if(isset($_POST['email']))
    {

        $email     = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
        $ip     = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
        $query = "INSERT INTO emailadressen (emailadres, ip) VALUES('".$email."','".$ip."')";
           $resultaat = mysql_query($query);
           
           if($resultaat)
        {

            echo '<p>Uw emailadres is toegevoegd aan de database, uw unieke code is <b>'.mysql_insert_id().'</b>. Jou afbeelding vind je hieronder, sla je wel de link op in je favorieten?</p>';
            echo '<p><img src="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'" alt="Emailadres"></p>';
            echo '<p><a href="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'">Link voor in je favorieten</a></p>';
            
        }
else{
            echo '<p>Sorry, er ging iets mis bij het updaten van de database!</p>';
        }
    }

    
?>


<form method="post" name="formulier" action="">
<table>
<tr>
<td width="100">Uw Emailadres:</td>
<td><input type="input" name="email" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="Toevoegen" name="verstuur"> <input type="reset" value="Wis Formulier"></td>
</tr>
</table>
</form>

<?php    
}
?>
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Jah oke, dat is ook een mogelijkheid. Maar ik wil het toch liever eenvoudig houden en dat niet alles wordt opgeslagen in de DB, dus gewoon dat mensen het opslaan en dan hosten op imageshack oid.

Nu wil ik alleen weten of het mogelijk is om variable erin te stoppen en die te laten weergeven! Zonodig gebruik ik Arjan's script wel ;) Dank je!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.