ImageEmail Create

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 11:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
header ("Content-type: image/jpeg");
$img = Imagecreate(200,20);
$lightgreen = ImageColorAllocate ($img, 138, 233, 134);
$white = ImageColorAllocate ($img, 255,255,255);
ImageString($img, 3, 3, 3, "een doodnormaal plaatje", $white);
ImageJpeg ($img);
ImageDestroy ($img) ;

?>

Hallo mensen. Ik heb bovenstaand code en ik dacht ermee een simpel e-mail vieuwer te maken. Dus dmv een formpje je email in te vullen en dan dat die in het plaate verschijnt.
Maar waarom kan ik op de plaats van de tekst geen variabelen zetten?

Want ik probeerde:
FORM
VARIABLE = $_POST['email']
IMAGECREATE

Maar het lukt niet. Weet iemand hoe en waarom?
Groet,
Askafa
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 07:46:12
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Mag ik het een bump geven?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Moment, dat script had ik ergens liggen...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:44:00
Quote Anchor link
Alstu, 5 euro voor het goede doel en hij is van jou:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
// Database gegevens.
$db_host = '';         // Server
$db_user = '';         // Gebruikersnaam
$db_pass = '';         // Wachtwoord
$db_name = '';         // Database
  
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
mysql_select_db($db_name);

if(isset($_GET['emailid']))
{
        
    if(is_numeric($_GET['emailid']))
    {

        $emailid = mysql_real_escape_string($_GET['emailid']);
        
        $query = "SELECT emailadres FROM emailadressen WHERE emailid = '".$emailid."'";
        $resultaat = mysql_query($query);
                
        if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) == 1)
        {

            $rij = mysql_fetch_array($resultaat);
            $tekst = stripslashes($rij['emailadres']);            
        }
else{
            $tekst = 'Sorry, dit emailid herken ik niet!';
        }        
    }
else{
        $tekst = 'Sorry, dit accepteer ik niet!';
    }

    
    //Juiste header meesturen...
    header("Content-type: image/png");
    
    //Font
    $font             = 'Verdana.ttf';
    
    //Afmeetingen vaststellen    
    $size = imagettfbbox(8, 0, $font, $tekst);
    $width = ($size[2] + $size[0])+6;
    $height = abs($size[1]) + abs($size[7]);
    
    //Afbeelding maken
    $image = imagecreatetruecolor($width, $height);
    
    //Kleurtjes vaststellen
    $phphulp         = imagecolorallocate($image, 160, 171, 200);
    $phphulptekst     = imagecolorallocate($image, 23, 40, 87);
    
    //Mooie achtergrond creeëren en doorzichtig maken
    imagefilledrectangle($image, 0, 0, $width, $height, $phphulp);
    imagecolortransparent($image, $phphulp);

    //Tekst erop plakken
    imagettftext($image, 8, 0, 0, abs($size[5]), $phphulptekst, $font, $tekst);
        
    //Afbeelding maken & daarna weggooien!
    imagepng($image);
    imagedestroy($image);
}
else{
    
    if(isset($_POST['email']))
    {

        $email     = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
        $ip     = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
        $query = "INSERT INTO emailadressen (emailadres, ip) VALUES('".$email."','".$ip."')";
           $resultaat = mysql_query($query);
           
           if($resultaat)
        {

            echo '<p>Uw emailadres is toegevoegd aan de database, uw unieke code is <b>'.mysql_insert_id().'</b>. Jou afbeelding vind je hieronder, sla je wel de link op in je favorieten?</p>';
            echo '<p><img src="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'" alt="Emailadres"></p>';
            echo '<p><a href="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'">Link voor in je favorieten</a></p>';
            
        }
else{
            echo '<p>Sorry, er ging iets mis bij het updaten van de database!</p>';
        }
    }

    
?>


<form method="post" name="formulier" action="">
<table>
<tr>
<td width="100">Uw Emailadres:</td>
<td><input type="input" name="email" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="Toevoegen" name="verstuur"> <input type="reset" value="Wis Formulier"></td>
</tr>
</table>
</form>

<?php    
}
?>
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Jah oke, dat is ook een mogelijkheid. Maar ik wil het toch liever eenvoudig houden en dat niet alles wordt opgeslagen in de DB, dus gewoon dat mensen het opslaan en dan hosten op imageshack oid.

Nu wil ik alleen weten of het mogelijk is om variable erin te stoppen en die te laten weergeven! Zonodig gebruik ik Arjan's script wel ;) Dank je!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.