images opslaan van url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Richard Vos

Richard Vos

06/08/2011 23:30:51
Quote Anchor link
Graag wil ik advies vragen voor het opslaan van images van een url, echter deze url verwijst niet naar een jpg of zo, maar is gewoon een url als zie voorbeeld:
http://www.qem.nl/g/?id=1&a=413691
hoe kan ik dit plaatje downloaden en opslaan, zodat ik dit later kan gebruiken.
het volgende help niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Create a blank image and add some text
$im = imagecreatetruecolor(120, 20);
$text_color = imagecolorallocate($im, 233, 14, 91);
imagestring($im, 1, 5, 5,  'A Simple Text String', $text_color);

// Set the content type header - in this case image/jpeg
header('Content-Type: image/jpeg');

// Output the image
imagejpeg($im);

// Free up memory
imagedestroy($im);
?>


wie kan mij helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:52:27
 
Eric Wagener

Eric Wagener

07/08/2011 13:45:19
Quote Anchor link
Zo kan het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
file_put_contents('afbeelding.jpg', file_get_contents('http://www.qem.nl/g/?id=1&a=413691'));
?>
Gewijzigd op 07/08/2011 13:46:56 door Eric Wagener
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.