IMAP bijlage downloaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »
Kitty N

kitty N

11/11/2009 08:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Momenteel ben ik bezig met een IMAP functie, ik kan me mail al binnen halen. Echter zit ik nu met een probleem, hoe download ik de bijlages van de betreffende e-mail?

Dit heb ik al om te kijken of er een bijlage aan de mail is gekoppeld en of deze toegelaten mag worden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
//We gaan nu kijken of er een bijlage aan de mail is gekoppeld
$info = imap_fetchstructure($mbox, $I);
//Tellen hoeveel parts hij heeft
$numparts = count($info->parts);
// Als er meerdere parts zijn dan zit er bijlage bij
if ($numparts > 1)
{

       foreach ($info->parts as $part)
       {

           // Controleren of het een bijlage is
           if ($part->disposition == "ATTACHMENT")
        {

             // print out the file name
            if(substr($part->dparameters[0]->value, -3) != 'exe' && substr($part->dparameters[0]->value, -3) != 'pif' && substr($part->dparameters[0]->value, -3) != 'vbs')
            {

                  //Hier moet dus komen hoe ik hem moet downloaden...
                  echo 'Filename: ', $part->dparameters[0]->value . '<br />';
            }

            else
            {
                 echo 'Het bestand ' . $part->dparameters[0]->value . ' is geblokkeerd<br />';
            }

          }
   }
}

else
{
     echo 'Geen bijlages gevonden<br /><br />';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kitty N
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:32:45
 
Tristan nvt

Tristan nvt

11/11/2009 09:17:00
Quote Anchor link
Je zou eens naar deze class kunnen kijken:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/1356/

Heb ik al meerdere malen met succes gebruikt (ook bijlages)
 
Kitty N

kitty N

11/11/2009 09:31:00
Quote Anchor link
Met die get_attachment() doe ik toch hetzelfde als wat ik in mijn code hier boven doe?

Via die $info krijg ik de volgende gegevens terug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
[1] => stdClass Object
                (
                    [type] => 3
                    [encoding] => 3
                    [ifsubtype] => 1
                    [subtype] => MSWORD
                    [ifdescription] => 1
                    [description] => Intranet-standaard.doc
                    [ifid] => 0
                    [bytes] => 158346
                    [ifdisposition] => 1
                    [disposition] => ATTACHMENT
                    [ifdparameters] => 1
                    [dparameters] => Array
                        (
                            [0] => stdClass Object
                                (
                                    [attribute] => FILENAME
                                    [value] => Intranet-standaard.doc
                                )

                        )

                    [ifparameters] => 1
                    [parameters] => Array
                        (
                            [0] => stdClass Object
                                (
                                    [attribute] => NAME
                                    [value] => Intranet-standaard.doc
                                )

                        )

                )


Zou ik via fopen, fwrite en fread het bestand kunnen opslaan op de server?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 
Jaron T

Jaron T

11/11/2009 10:15:00
 
Kitty N

kitty N

11/11/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Dit stukje code slaat de bijlage op, op de server:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
$structure
= imap_fetchstructure($mbox, $I , FT_UID);
    $parts = $structure->parts;
    $fpos=2;
    for($i = 1; $i < count($parts); $i++)
    {

        $message["pid"][$i] = ($i);
        $part = $parts[$i];

        if($part->disposition == "ATTACHMENT")
        {

            if(substr($parts[$i]->dparameters[0]->value, -3) != 'exe' && substr($parts[$i]->dparameters[0]->value, -3) != 'pif' && substr($parts[$i]->dparameters[0]->value, -3) != 'vbs')
            {

                $message["type"][$i] = $message["attachment"]["type"][$part->type] . "/" . strtolower($part->subtype);
                $message["subtype"][$i] = strtolower($part->subtype);
                $ext=$part->subtype;
                $params = $part->dparameters;
                $filename=$part->dparameters[0]->value;

                // De orginele naam van de bijlage behouden
                $orgbijlages .= $parts[$i]->dparameters[0]->value . ' , ';
                // Een unieke naam maken voor de bijlage, zodat deze niet overschreden kan worden.
                $Tijdelijkebijlage = date('Ymd') . '-' . uniqid() . '.' . substr($parts[$i]->dparameters[0]->value, -3);

                $mege="";
                $data="";
                  $mege = imap_fetchbody($mbox,$I,$fpos);
                $filename="./bijlages/" . $Tijdelijkebijlage;
                $fp=fopen($filename,w);
                $data=getdecodevalue($mege,$part->type);
                fputs($fp,$data);
                fclose($fp);
                $fpos+=1;

                $tmpbijlages .= $Tijdelijkebijlage . ' , ';
            }
        }
    }

?>
 
Kitty N

kitty N

06/01/2010 16:29:00
Quote Anchor link
Hallo,

Om geen nieuw topic aan te maken, ga ik in dit topic van mij weer verder. Ik zit namelijk weer met hetzelfde.

Ik doe hetvolgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$structure
= imap_fetchstructure($mbox, $I, FT_UID);
echo '<pre>';
print_r($structure);
echo '</pre>';
?>

Dit geeft de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
stdClass Object
(
    [type] => 1
    [encoding] => 0
    [ifsubtype] => 1
    [subtype] => MIXED
    [ifdescription] => 0
    [ifid] => 0
    [bytes] => 6741876
    [ifdisposition] => 0
    [ifdparameters] => 0
    [ifparameters] => 1
    [parameters] => Array
        (
            [0] => stdClass Object
                (
                    [attribute] => BOUNDARY
                    [value] => ----_=_NextPart_001_01CA8EDA.3340A19B
                )

        )

    [parts] => Array
        (
            [0] => stdClass Object
                (
                    [type] => 1
                    [encoding] => 0
                    [ifsubtype] => 1
                    [subtype] => ALTERNATIVE
                    [ifdescription] => 0
                    [ifid] => 0
                    [bytes] => 3352
                    [ifdisposition] => 0
                    [ifdparameters] => 0
                    [ifparameters] => 1
                    [parameters] => Array
                        (
                            [0] => stdClass Object
                                (
                                    [attribute] => BOUNDARY
                                    [value] => ----_=_NextPart_002_01CA8EDA.3340A19B
                                )

                        )

                    [parts] => Array
                        (
                            [0] => stdClass Object
                                (
                                    [type] => 0
                                    [encoding] => 4
                                    [ifsubtype] => 1
                                    [subtype] => PLAIN
                                    [ifdescription] => 0
                                    [ifid] => 0
                                    [lines] => 14
                                    [bytes] => 254
                                    [ifdisposition] => 0
                                    [ifdparameters] => 0
                                    [ifparameters] => 1
                                    [parameters] => Array
                                        (
                                            [0] => stdClass Object
                                                (
                                                    [attribute] => CHARSET
                                                    [value] => iso-8859-1
                                                )

                                        )

                                )

                            [1] => stdClass Object
                                (
                                    [type] => 0
                                    [encoding] => 4
                                    [ifsubtype] => 1
                                    [subtype] => HTML
                                    [ifdescription] => 0
                                    [ifid] => 0
                                    [lines] => 94
                                    [bytes] => 2774
                                    [ifdisposition] => 0
                                    [ifdparameters] => 0
                                    [ifparameters] => 1
                                    [parameters] => Array
                                        (
                                            [0] => stdClass Object
                                                (
                                                    [attribute] => CHARSET
                                                    [value] => iso-8859-1
                                                )

                                        )

                                )

                        )

                )

            [1] => stdClass Object
                (
                    [type] => 2
                    [encoding] => 0
                    [ifsubtype] => 1
                    [subtype] => RFC822
                    [ifdescription] => 0
                    [ifid] => 0
                    [lines] => 86430
                    [bytes] => 6738191
                    [ifdisposition] => 0
                    [ifdparameters] => 0
                    [ifparameters] => 0
                    [parameters] => stdClass Object
                        (
                        )

                    [parts] => Array
                        (
                            [0] => stdClass Object
                                (
                                    [type] => 1
                                    [encoding] => 0
                                    [ifsubtype] => 1
                                    [subtype] => MIXED
                                    [ifdescription] => 0
                                    [ifid] => 0
                                    [bytes] => 6736609
                                    [ifdisposition] => 0
                                    [ifdparameters] => 0
                                    [ifparameters] => 1
                                    [parameters] => Array
                                        (
                                            [0] => stdClass Object
                                                (
                                                    [attribute] => BOUNDARY
                                                    [value] => ----_=_NextPart_003_01CA8C9A.E3E88880
                                                )

                                        )

                                    [parts] => Array
                                        (
                                            [0] => stdClass Object
                                                (
                                                    [type] => 1
                                                    [encoding] => 0
                                                    [ifsubtype] => 1
                                                    [subtype] => ALTERNATIVE
                                                    [ifdescription] => 0
                                                    [ifid] => 0
                                                    [bytes] => 748
                                                    [ifdisposition] => 0
                                                    [ifdparameters] => 0
                                                    [ifparameters] => 1
                                                    [parameters] => Array
                                                        (
                                                            [0] => stdClass Object
                                                                (
                                                                    [attribute] => BOUNDARY
                                                                    [value] => ----_=_NextPart_004_01CA8C9A.E3E88880
                                                                )

                                                        )

                                                    [parts] => Array
                                                        (
                                                            [0] => stdClass Object
                                                                (
                                                                    [type] => 0
                                                                    [encoding] => 4
                                                                    [ifsubtype] => 1
                                                                    [subtype] => PLAIN
                                                                    [ifdescription] => 0
                                                                    [ifid] => 0
                                                                    [lines] => 2
                                                                    [bytes] => 10
                                                                    [ifdisposition] => 0
                                                                    [ifdparameters] => 0
                                                                    [ifparameters] => 1
                                                                    [parameters] => Array
                                                                        (
                                                                            [0] => stdClass Object
                                                                                (
                                                                                    [attribute] => CHARSET
                                                                                    [value] => iso-8859-1
                                                                                )

                                                                        )

                                                                )

                                                            [1] => stdClass Object
                                                                (
                                                                    [type] => 0
                                                                    [encoding] => 4
                                                                    [ifsubtype] => 1
                                                                    [subtype] => HTML
                                                                    [ifdescription] => 0
                                                                    [ifid] => 0
                                                                    [lines] => 18
                                                                    [bytes] => 414
                                                                    [ifdisposition] => 0
                                                                    [ifdparameters] => 0
                                                                    [ifparameters] => 1
                                                                    [parameters] => Array
                                                                        (
                                                                            [0] => stdClass Object
                                                                                (
                                                                                    [attribute] => CHARSET
                                                                                    [value] => iso-8859-1
                                                                                )

                                                                        )

                                                                )

                                                        )

                                                )

                                            [1] => stdClass Object
                                                (
                                                    [type] => 5
                                                    [encoding] => 3
                                                    [ifsubtype] => 1
                                                    [subtype] => JPEG
                                                    [ifdescription] => 1
                                                    [description] => IMG_5558.JPG
                                                    [ifid] => 0
                                                    [bytes] => 3304356
                                                    [ifdisposition] => 1
                                                    [disposition] => INLINE
                                                    [ifdparameters] => 1
                                                    [dparameters] => Array
                                                        (
                                                            [0] => stdClass Object
                                                                (
                                                                    [attribute] => FILENAME
                                                                    [value] => IMG_5558.JPG
                                                                )

                                                        )

                                                    [ifparameters] => 1
                                                    [parameters] => Array
                                                        (
                                                            [0] => stdClass Object
                                                                (
                                                                    [attribute] => NAME
                                                                    [value] => IMG_5558.JPG
                                                                )

                                                        )

                                                )

                                            [2] => stdClass Object
                                                (
                                                    [type] => 5
                                                    [encoding] => 3
                                                    [ifsubtype] => 1
                                                    [subtype] => JPEG
                                                    [ifdescription] => 1
                                                    [description] => IMG_5557.JPG
                                                    [ifid] => 0
                                                    [bytes] => 3430840
                                                    [ifdisposition] => 1
                                                    [disposition] => INLINE
                                                    [ifdparameters] => 1
                                                    [dparameters] => Array
                                                        (
                                                            [0] => stdClass Object
                                                                (
                                                                    [attribute] => FILENAME
                                                                    [value] => IMG_5557.JPG
                                                                )

                                                        )

                                                    [ifparameters] => 1
                                                    [parameters] => Array
                                                        (
                                                            [0] => stdClass Object
                                                                (
                                                                    [attribute] => NAME
                                                                    [value] => IMG_5557.JPG
                                                                )

                                                        )

                                                )

                                        )

                                )

                        )

                )

        )

)


Met de code in mijn vorige post van 11.11.2009 13:27, geef ik aan dat ik bijlages kan downloaden. Dit gaat ook goed, tot dat ik een mail binnen krijg die weer doorgestuurd is.

Ik bedoel dan ik heb een mail die stuur ik als bijlage door (geen eml). Daar zitten 2 bijlages in, volgens de code hierboven dus: IMG_5558.JPG en IMG_5557.JPG dat klopt ook. Maar deze krijg ik niet gedownload naar me server.
Ik heb de volgende code nog toegevoegd, hij maakt nu wel een bestand aan in de map bijlages, alleen wordt er verder niks op geslagen. Dit komt omdat er bij $mege alles inzit, ipv alleen IMG_5558.JPG. Met alles bedoel ik de bijlage die in de eerste mail zit.

Heb dus een mail van pietje, in de mail van pietje zit de bijlage klaasje, de bijlage klaasje is een mail en in die mail zitten 2 bijlages (IMG_5558.JPG en IMG_5557.JPG).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
for($s=1;$s<count($parts[$i]->parts[0]->parts);$s++)
        {

            if($parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->disposition == 'ATTACHMENT' || $parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->disposition == 'INLINE')
            {

                if(substr($parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value, -3) != 'exe' && substr($parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value, -3) != 'pif' && substr($parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value, -3) != 'vbs')
                {

                    $message["type"][$i] = $message["attachment"]["type"][$parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->type] . "/" . strtolower($parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->subtype);
                    $message["subtype"][$i] = strtolower($parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->subtype);
                    $ext=$parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->subtype;
                    $params = $parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters;
                    $filename=$parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value;

                    // De orginele naam van de bijlage behouden
                    if($orgbijlages == '')
                    {

                         $orgbijlages = $parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value;
                    }

                    else
                    {
                         $orgbijlages .= ',' . $parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value;
                    }
                //$orgbijlages .= $parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value . ' , ';
                    // Een unieke naam maken voor de bijlage, zodat deze niet overschreden kan worden.

                    $Tijdelijkebijlage = date('Ymd') . '-' . uniqid() . '.' . substr($parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->dparameters[0]->value, -3);

                    $mege="";
                    $data="";
                      $mege = imap_fetchbody($mbox,$I,$fpos);
                    $filename="./bijlages/" . $Tijdelijkebijlage;
                    $fp=fopen($filename,w);
                    $data=getdecodevalue($mege,$parts[$i]->parts[0]->parts[$s]->type);
                    fputs($fp,$data);
                    fclose($fp);
                    $fpos+=1;

                    if($tmpbijlages == '')
                    {

                         $orgbijlages = $Tijdelijkebijlage;
                    }

                    else
                    {
                         $tmpbijlages .= ',' . $Tijdelijkebijlage;
                    }
                }
            }
        }

?>


Heeft iemand enige idee hoe ik dit kan oplossen?

Hoop dat ik het goed heb uitgelegd.

Alvast bedankt!


EDIT: verder heb ik nog gekeken naar http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/1356/ maar ook hier wordt alleen een bestand aangemaakt, zonder inhoud.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.