in string aanwezig?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas M

Thomas M

08/10/2005 16:42:00
Quote Anchor link
Hoe kijk ik of een bepalde tekenreeks in een string aanwezig is op welke plek dan ook? (met een reg ex?)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:30:01
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2005 16:45:00
Quote Anchor link
Ga je eens verdiepen. Ik moet nu even weg.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/10/2005 16:45:00
Quote Anchor link
ja, of met strstr ()
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2005 16:47:00
Quote Anchor link
@Jan: Mijn antwoord is iets anders, maar nu was ik één seconde sneller. (Ben nu even weg)
 
Jelmer -

Jelmer -

08/10/2005 17:25:00
Quote Anchor link
en als het ook nog case insensitive moet, hebben we altijd nog stristr() ^^,
 
Han eev

Han eev

08/10/2005 18:37:00
Quote Anchor link
Als je het ingewikkeld wil moet dit ook werken'

if(preg_match("{zoekwoord}i",$str)) {
echo'aanwezig';
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.