Include ()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

16/01/2011 12:38:29
Quote Anchor link
Hallo PHPhulp leden,
Ik ben net een half jaar bezig om PHP onder de knie te krijgen, ik ben al aardig ver.
Maar ik heb een probleempje met mijn Site.
Ik gebruik dit script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php session_start();


    // Dit is het enige bestand dat aangepast moet woorden!
    // vul bij password tussen de " " je wachtwoord in en
    // vul bij naam tussen de " " je naam in.
    // Let op dit script kan maar 1 gebruiker hebben


    $password = "naam";
    $naam = "naam";

    // Hierna hoef je niets meer aan te passen.




    switch($_SESSION["username"]){
        case
$naam :{
            $naam2 = 300;
        }

        break;
        default:{

            $naam2 = 24;
        }
    }

    
    if(!empty($_SESSION["username"])){
        if(!empty($_SESSION["wachtwoord"])){

            if($naam2 >= 200){


                switch($_SESSION["wachtwoord"]){
                    case
$password : {
                        echo("<h2> Welkom je hebt toegang tot deze pagina! <a href='loguit.php'>Uitloggen</a></h2>");
                        

                    }

                    break;
                    default:{

                        session_unset(); session_destroy();
                        echo("<h2> Uw loginnaam/wachtwoord is fout, <a href='login.php'>ga terug.</a></h2>");
                    }



                }
            }

            else{
                session_unset(); session_destroy();
                echo("<h2> Uw loginnaam/wachtwoord is fout, <a href='login.php'>ga terug.</a></h2>");
            }
        }

        else{
            session_unset(); session_destroy();
            echo("<h2> Wachtwoord vereist, <a href='login.php'>ga terug</a></h2>");
        }
    }

    elseif(!empty($_SESSION["wachtwoord"])){
        session_unset(); session_destroy();
        echo("<h2> Login vereist, <a href='login.php'>ga terug</a></h2>");
    }

    elseif(!empty($_SESSION["oke"])){
        session_unset(); session_destroy();
        echo("<h2> Login en wachtwoord vereist, <a href='login.php'>ga terug</a></h2>");
        
        
    }

    else{
        
        echo("<h2> U moet inloggen voor deze pagina! <a href='login.php'>Login</a></h2>");

    }

    ?>



Maar ik wil er een php include in doen, maar dat lukt niet.
Ik hebt net zelf een php include in mijn Site gedaan.
Maar ik krijg in het sript hierboven geen include.
Kan iemand mijn helpen.

MvG,
Stan van Langen
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 01:06:28
 
Bram Boos

Bram Boos

16/01/2011 12:40:12
Quote Anchor link
Ik zie ook nergens include staan in het script??

Hier staat alles wat je moet weten: include

EDIT: Zou je misschien een betere topictitel kunnen kiezen en groeten doen we hier niet ;)
Gewijzigd op 16/01/2011 12:41:50 door Bram Boos
 

16/01/2011 12:43:42
Quote Anchor link
Nee, ik zouw graag een php include er in willen doen.
En topictitel, het gaat over een include() dus.
 
Bram Boos

Bram Boos

16/01/2011 12:56:26
Quote Anchor link
Maak een bestandje aan. En doe dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include '/map/van/het/bestand/bestand.php'; ?>


Topictitel geeft niet aan wat voor probleem je hebt. Je geeft alleen aan dat het over include gaat. Maak er bijvoorbeeld van: "Hoe werkt include()?"
 
The Ultimate

The Ultimate

16/01/2011 19:25:50
Quote Anchor link
Om heel eerlijk te zijn is jouw script nogal gaar. Apart dat niemand daar over begint, maar goed.

Waarom die 24 en 300?

Als ik je een tip mag geven:
Zoals de opbouw nu is raak je op een gegeven moment de draad kwijt. Je gooit nu een if/else in een if/else in een if/else etc. Dat is niet zo netjes.

Wat je beter kunt doen is het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$error
= false;

if(empty($naam)) {
 echo 'Je dient een naam in te vullen.';
 $error = true;
}

if(empty($wachtwoord)) {
 echo 'Je dient een wachtwoord in te vullen.';
 $error = true;
}


if(!$error){
 echo 'Je bent ingelogd.';
}

?>

En als je het helemaal netjes wilt doen gebruik je natuurlijk exceptions voor het 'gooien' van foutmeldingen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(empty($wachtwoord)){
 throw new Exception('Dit is een errormelding.');
 $error = true;
}

?>
Gewijzigd op 16/01/2011 19:29:12 door The Ultimate
 
Bram Boos

Bram Boos

16/01/2011 20:37:04
Quote Anchor link
The Ultimate op 16/01/2011 19:25:50:
Om heel eerlijk te zijn is jouw script nogal gaar. Apart dat niemand daar over begint, maar goed.


Hij vraagt toch hoe include werkt? Niet of zijn script goed is...
 
The Ultimate

The Ultimate

16/01/2011 20:38:49
Quote Anchor link
Oh, dus? Dan mag ik niet helpen? Het is toch niet zo dat ik alleen maar zeg dat zijn script niet goed is? Ik geef toch ook meteen bruikbare toelichting? Dit is toch PHPhulp?

Gezeik. Nu zelfs al van de mods. Dit gaat me echt een beetje te ver.

Vraag me af of ik hier nog wel wil komen...
Gewijzigd op 16/01/2011 20:41:26 door The Ultimate
 
Bram Boos

Bram Boos

16/01/2011 20:57:41
Quote Anchor link
The Ultimate op 16/01/2011 20:38:49:
Oh, dus? Dan mag ik niet helpen? Het is toch niet zo dat ik alleen maar zeg dat zijn script niet goed is? Ik geef toch ook meteen bruikbare toelichting? Dit is toch PHPhulp?

Gezeik. Nu zelfs al van de mods. Dit gaat me echt een beetje te ver.

Vraag me af of ik hier nog wel wil komen...


Als je dit gezeik vind? Tuurlijk niet maar het hoeft niet meteen apart te zijn dat niemand reageert.

Verder ben ik alleen nieuws mod en af en toe eens wat dingetjes tussendoor dus ik heb niks met het forum te maken.
 
The Ultimate

The Ultimate

16/01/2011 21:04:24
Quote Anchor link
Bram Boos op 16/01/2011 20:57:41:
Als je dit gezeik vind? Tuurlijk niet maar het hoeft niet meteen apart te zijn dat niemand reageert.
Mag ik daar zelf een andere mening over hebben? Dank u! Ik neem aan dat mensen hier scripts/vragen posten om er iets van te leren? Nou, dan wijs ik meteen op een betere structuur. De TS is niet verplicht er iets mee te doen hoor!?

Bram Boos op 16/01/2011 20:57:41:
Verder ben ik alleen nieuws mod en af en toe eens wat dingetjes tussendoor dus ik heb niks met het forum te maken.
Schoenmaker blijf bij uw leest zou ik zeggen.

Wees maar een beetje zuinig op de trouwe bezoekers die de website van waardevolle input voorzien. Na de grote update van de website lijkt het hier toch al af en toe op een spookstad. Zou zonde zijn om straks ook het laatste beetje trouwe gebruikers weg te jagen.
Gewijzigd op 16/01/2011 21:05:18 door The Ultimate
 

16/01/2011 21:12:03
Quote Anchor link
Inderdaad maakt dit script niet echt goed gebruik van een switch statement. Je zou dit in principe gewoon met één if kunnen oplossen. Sowieso toon je ook nooit of het password of de username of beide verkeerd is, die gegevens kunnen misbruikt worden.
 
Roel -

Roel -

16/01/2011 21:14:41
Quote Anchor link
Karl Karl op 16/01/2011 21:12:03:
Inderdaad maakt dit script niet echt goed gebruik van een switch statement. Je zou dit in principe gewoon met één if kunnen oplossen. Sowieso toon je ook nooit of het password of de username of beide verkeerd is, die gegevens kunnen misbruikt worden.


Wat bedoel je met dat laatste?
 
The Ultimate

The Ultimate

16/01/2011 21:15:12
Quote Anchor link
Beter dan de huidige switch zou zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SESSION["username"] == $naam){
 $naam2 = 300;
}
else {
 $naam2 = 24;
}

?>


Karl Karl op 16/01/2011 21:12:03:
Inderdaad maakt dit script niet echt goed gebruik van een switch statement.
Vind jij de eindeloze if/else structuur wel ok dan? Kan me niet voorstellen! ;-)
 
Bram Boos

Bram Boos

16/01/2011 21:17:30
Quote Anchor link
The Ultimate op 16/01/2011 21:04:24:
Bram Boos op 16/01/2011 20:57:41:
Verder ben ik alleen nieuws mod en af en toe eens wat dingetjes tussendoor dus ik heb niks met het forum te maken.


Schoenmaker blijf bij uw leest zou ik zeggen.

Dan mag ik nog wel zeggen wat ik vindt ondanks dat ik geen forum mod ben...
 

16/01/2011 21:20:17
Quote Anchor link
Roel van de Water op 16/01/2011 21:14:41:
Karl Karl op 16/01/2011 21:12:03:
Inderdaad maakt dit script niet echt goed gebruik van een switch statement. Je zou dit in principe gewoon met één if kunnen oplossen. Sowieso toon je ook nooit of het password of de username of beide verkeerd is, die gegevens kunnen misbruikt worden.


Wat bedoel je met dat laatste?


Als jij specifiek toont wat er mis is gegaan bij het inloggen geef je waardevolle informatie aan een hacker. Hij krijgt een gebruikersnaam in handen en hij kan op password brute-forcen.
 
The Ultimate

The Ultimate

16/01/2011 21:22:28
Quote Anchor link
Bram Boos op 16/01/2011 21:17:30:
The Ultimate op 16/01/2011 21:04:24:
Bram Boos op 16/01/2011 20:57:41:
Verder ben ik alleen nieuws mod en af en toe eens wat dingetjes tussendoor dus ik heb niks met het forum te maken.


Schoenmaker blijf bij uw leest zou ik zeggen.
Dan mag ik nog wel zeggen wat ik vindt ondanks dat ik geen forum mod ben...
Ga je mij nu verwijten dat IK zeg dat jij jouw mening niet mag geven? Goh, typisch.... Geloof namelijk dat JIJ dat net bij mij deed!?

Ik zeg trouwens ook helemaal niet dat je niet mag zeggen wat je denkt. Ik zeg alleen dat je uit moet kijken dat je niet het laatste beetje bruikbare gebruikers (en overigens al gebruiker sinds jaar-en-dag) wegjaagt. Het gaat al niet zo tof met phphulp de laatste maanden... Wat jij daar vervolgens mee doet moet je lekker zelf weten.

EDIT:
Laten we dit topic maar niet verder vervuilen. Verdere berichten aangaande kun je mij via PM toesturen. Ik stel voor dat we er nu over ophouden.
Gewijzigd op 16/01/2011 21:24:31 door The Ultimate
 
Roel -

Roel -

16/01/2011 21:23:05
Quote Anchor link
Dat heeft voor mijn webgame niet echt nut denk ik. Iedereen heeft z'n gebruikersnaam.
Als ik dan een melding geef dat het wachtwoord niet klopt ben je nog niet verder, want je weet de gebruikersnaam sowieso al :)
 

16/01/2011 21:31:21
Quote Anchor link
Roel van de Water op 16/01/2011 21:23:05:
Dat heeft voor mijn webgame niet echt nut denk ik. Iedereen heeft z'n gebruikersnaam.
Als ik dan een melding geef dat het wachtwoord niet klopt ben je nog niet verder, want je weet de gebruikersnaam sowieso al :)


Dat wachtwoord kan je dus brute-forcen....
 
The Ultimate

The Ultimate

16/01/2011 21:36:21
Quote Anchor link
Lees dit maar even, dan zul je zien dat een wachtwoord van 6 tekens (36 karakters) al binnen 726 seconden (= 12 minuten) te kraken is:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Brute_force
Gewijzigd op 16/01/2011 21:39:22 door The Ultimate
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/01/2011 22:09:35
Quote Anchor link
Totdat je een salt gebruikt.. Dan is je pass een stuk langer....
 
The Ultimate

The Ultimate

16/01/2011 22:16:39
Quote Anchor link
- Aar - op 16/01/2011 22:09:35:
Totdat je een salt gebruikt.. Dan is je pass een stuk langer....
Gewoon md5 hash. Dan maakt een salt volgens mij geen verschil meer...

Correct me if I'm wrong...
 

16/01/2011 22:44:46
Quote Anchor link
The Ultimate op 16/01/2011 22:16:39:
- Aar - op 16/01/2011 22:09:35:
Totdat je een salt gebruikt.. Dan is je pass een stuk langer....
Gewoon md5 hash. Dan maakt een salt volgens mij geen verschil meer...

Correct me if I'm wrong...


Inderdaad, de salt is ervoor dat als je database gehackt wordt dat het password niet uit de hash kan worden gehaald.
Zoals wikipedia dus zegt:
Salt (cryptography):
(...)
For best security, the salt value is kept secret. To determine a password from a stolen hash, an attacker cannot simply try common passwords (such as English language words or names). Rather, they must calculate the hashes of random characters (at least for the portion of the input they know is the salt), which is much slower.
(...)

http://en.wikipedia.org/wiki/Salt_(cryptography)

Als iemand het password invult is de salt nog niet van toepassing en sowieso blijft dat een statische waarde.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.