include een pagina meer dan 1 keer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Willem R

Willem R

14/04/2014 13:31:01
Quote Anchor link
Ik heb een vraag, ik wil een pagina meerdere keren includen binnen een php pagina, maar krijg hem toch maar telkens 1 keer maximaal te zien hebben jullie een oplossing?

Mvg Willem


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
for($i = 0 ; $i < 4; $i++) { include('addpage.php'); }
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:33:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/04/2014 13:39:09
Quote Anchor link
Heb je geen break; exit; of die; in je addpage.php waar die op uitkomt?
 
Willem R

Willem R

14/04/2014 13:41:07
Quote Anchor link
Hieronder staat de addpage.php maar heb er geen exit, break of die inzitten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

$pdf
->AddPage();

// create some HTML content
$subtable = '<table border="1" cellspacing="6" cellpadding="4"><tr><td>a</td><td>b</td></tr><tr><td>c</td><td>d</td></tr></table>';

$html = '<h2>Ticket:</h2>
'
;
$style = array(
    'position' => '',
    'align' => 'C',
    'stretch' => false,
    'fitwidth' => true,
    'cellfitalign' => '',
    'border' => true,
    'hpadding' => 'auto',
    'vpadding' => 'auto',
    'fgcolor' => array(0,0,0),
    'bgcolor' => array(255,255,255),
    'text' => true,
    'font' => 'helvetica',
    'font-color' => array(255,255,255),
    'fontsize' => 8,
    'stretchtext' => 4
);
$bMargin = $pdf->getBreakMargin();
// get current auto-page-break mode
$auto_page_break = $pdf->getAutoPageBreak();
// disable auto-page-break
$pdf->SetAutoPageBreak(false, 0);
// set bacground image
$img_file = K_PATH_IMAGES.'image_demo.jpg';//Variabele achtergrond
$pdf->Image($img_file, 0, 0, 210, 297, '', '', '', false, 300, '', false, false, 0);
// restore auto-page-break status
$pdf->SetAutoPageBreak($auto_page_break, $bMargin);
// set the starting point for the page content
$pdf->setPageMark();

// CODE 39 EXTENDED + CHECKSUM


// output the HTML content

$pdf->writeHTML($html, true, false, true, false, '');
$pdf->Cell(0, 0, ''.$_POST['username'].','.$_POST['adres'].'', 0, 1);//Variabele NAW
$pdf->write1DBarcode(''.$random.'', 'S25', '', '', '', 18, 0.4, $style, 'N');//V


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/04/2014 13:43:15
Quote Anchor link
Misschien wel in de die pdf-class. Dus isoleer het probleem eens en zet op diverse momenten een echo neer, en kijk wanneer deze niet herhaald wordt.
 
Willem R

Willem R

14/04/2014 13:44:52
Quote Anchor link
Zal het is gaan doen, dankje! Maar het kan niet aan de for loop liggen die ik uitvoer?

Toevoeging op 14/04/2014 13:50:58:

Geen idee wat ik heb gedaan maar hij werkt! Bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/04/2014 13:52:28
Quote Anchor link
De for-loop, daar was overigens niks mis mee. maar blij dat het werkt.
Mocht je nog weten wat de oplossing was, dan horen we het graag.
Gewijzigd op 14/04/2014 13:53:01 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.