Include en echo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ton Boers

Ton Boers

22/10/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik in een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP include ("index.php"); ?>
En daarvan wil ik zoeiets maken,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("$map/index.php"); ?>
Maar dit werkt niet wie weet hoe ik dit wel werkend krijg.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:57:57
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

22/10/2007 16:45:00
Quote Anchor link
ten eerste variablen buiten quotes,
en waar stel jij de map vast?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include($map ."/index.php");// wat is $map? ?>
 
Martijn B

Martijn B

22/10/2007 16:47:00
Quote Anchor link
De variable $map moet natuurlijk wel bestaan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$map
= 'c:/map/';
include($map . 'index.php'); ?>


edit:

Te laat ;(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Ton Boers

Ton Boers

22/10/2007 16:48:00
Quote Anchor link
Ja bedankt de map stelde ink wel goed vast maar de include was dus verkeerd bedankt voor de reacties.
 
Ton Boers

Ton Boers

22/10/2007 16:56:00
Quote Anchor link
Ik blijf deze foutmelding krijgen,

Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in C:\xampp\htdocs\zelfrioolontstoppen\menu\index.php on line 34

Warning: include(http://localhost/zelfrioolontstoppen/menu/bovenmenu.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in C:\xampp\htdocs\zelfrioolontstoppen\menu\index.php on line 34

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://localhost/zelfrioolontstoppen/menu/bovenmenu.php' for inclusion (include_path='.;\xampp\php\pear\') in C:\xampp\htdocs\zelfrioolontstoppen\menu\index.php on line 34


Dit staat bij nummer 34
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include($site_url.'/menu/bovenmenu.php'); ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/10/2007 16:59:00
Quote Anchor link
PHP.net:
Als de "URL fopen wrappers" zijn ingeschakeld (in de default configuratie is dit het geval), dan kun je een file ook include()n met een URL, in plaats van een lokale path naam. Zie Remote files en fopen() voor meer informatie hierover.
Blijkbaar is dat bij jou dus niet het geval...

Zie ook deze pagina voor meer informatie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Ton Boers

Ton Boers

22/10/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/10/2007 17:06:00
Quote Anchor link
Precies zoals ik het zeg. Blijkbaar staan de URL fopen wrappers bij jou niet ingeschakeld...

Zie die link die ik gaf voor meer informatie en hoe je ze in kunt schakelen.
 
Ton Boers

Ton Boers

22/10/2007 17:09:00
Quote Anchor link
Ja maar ik ben een beginner dus ik snap niet wat je met fopen wrappers bedoel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
Heb je al op de link gekeken die ik je gaf? Daar staat namelijk een stukje erover geschreven. Tevens worden er verder nog wat links gegeven met meer informatie...

Je kunt de url fopen wrappers inschakelen in je php.ini door de instelling 'allow_url_fopen' op 'On' te zetten.
 
Ton Boers

Ton Boers

22/10/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Ja maar ik heb gekeken en hij staat bij mij op on
 
- -

- -

22/10/2007 18:50:00
Quote Anchor link
Weet je zeker dat je naar het goede bestand probeert te linken? Verder niet iets van een .htaccess die het niet toe laat dat de bestanden worden geinclude?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.