include php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ReZon

ReZon

26/10/2008 13:27:00
Quote Anchor link
Graag wil ik een php script includen.
Nu lukt het wel als beide scripts in een dir staan.
Maar dit is niet het geval en kom ik er met geen mogelijkheid uit.
Dit is wat ik zou willen:
Include het volgende script:
http://www.mijnsite.nl/map/beveilig.php
in:
http://www.mijnsite.nl/map/foto.php
of in:
http://www.mijnsite.nl/map/mapje/fotoje.html

bij voorbaat dank

gr
Rene
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:12:04
 

26/10/2008 13:34:00
Quote Anchor link
include("beveilig.php");
include("../beveilig.php");
Geloof ik zo.

Edit @hieronder: En ik had niet gezien dat hij een html bestand heeft, dat zou hij moeten hernoemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Daniel H

Daniel H

26/10/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je php in een html en in een php bestand include.
In html kan dat niet. Maar je kan gwn in je foto.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('beveilig.php'); ?>
zetten.

als een map terug wil zet je er gwn ../ voor.

Daniel

Edit:

sorry karl ik zag niet dat jij al gepost had:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daniel H
 
- SanThe -

- SanThe -

26/10/2008 13:37:00
Quote Anchor link
Dan is het path in het eerste geval zo: include('beveilig.php');
En in het tweede geval: include('../beveilig.php');
Echter zal je de extensie .html in .php moeten veranderen anders gaat het nooit werken.
 
ReZon

ReZon

26/10/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de medewerking.
Ik heb het verkeerd uit gelegd.
Het ziet er zo uit
http://www.mijnsite.nl/map/beveilig.php
en dient hierin geinclude te worden
http://www.mijnsite.nl/andere map/foto.php

sorry voor mijn fout
Rene
 
- SanThe -

- SanThe -

26/10/2008 13:51:00
Quote Anchor link
'../anderemap/bestand.php'
 
ReZon

ReZon

26/10/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Dank je wel.

gr
Rene
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.