Include probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Sam Koster

Sam Koster

21/12/2008 00:57:00
Quote Anchor link
Owkee, een raar probleempje hier.

Includen vanaf een reeds geinclude bestand werkt normaal gesproken prima, maar niet in dit geval op de een of andere manier.

Hier wat ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$categories=mysql_query("SELECT * FROM categories ORDER BY name ASC");
while ($category=mysql_fetch_array($categories))
    {
    $name = $category[name];
    if ($_GET['content'] == $name) {
        include "category.php?cat=$name";
    }
    }


De bedoeling is dat de kijker op de website links in het menu een catagorie aanklikt, en deze via ajax opent in de div die daarvoor bestemd is. De div is gelinkt via een javascriptje aan content.php.

Ik krijg nu enkel deze melding:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Warning: include(category.php?cat=muziek) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home102a/sub003/sc61170-YLVH/ajaxstorys/content.php on line 21

Warning: include(category.php?cat=muziek) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home102a/sub003/sc61170-YLVH/ajaxstorys/content.php on line 21

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'category.php?cat=muziek' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php5/') in /mounted-storage/home102a/sub003/sc61170-YLVH/ajaxstorys/content.php on line 21


Even ter informatie, catagory.php zit in dezelfde directory, dus zou zo gezien moeten worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:08:30
 
--

--

21/12/2008 01:04:00
Quote Anchor link
Je kan niet includen met GET waardes aan het bestand vast.
Maar als je iets include bestaan die waarden toch al, dus dat hoeft ook niet.
 
Sam Koster

Sam Koster

21/12/2008 01:14:00
Quote Anchor link
Je moet het dus zo zien,

Via de link roept de javascript content.php op, met als extra ?content= en dan de catagorie naam, dus hier is dat muziek, dan word het content.php?content=muziek. Category.php zoekt dan in de database naar alle velden uit deze category.

Quote:
Je kan niet includen met GET waardes aan het bestand vast.
Maar als je iets include bestaan die waarden toch al, dus dat hoeft ook niet.


Ik snap je antwoord dus niet helemaal.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/12/2008 04:41:00
Quote Anchor link
sam schreef op 21.12.2008 01:14:
Ik snap je antwoord dus niet helemaal.

include "category.php?cat=$name";

Moet dus zijn

$_GET['cat']=$name;
include("category.php");
 
Sam Koster

Sam Koster

21/12/2008 04:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Warning: include(category.php?cat=Test) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home102a/sub003/sc61170-YLVH/ajaxstorys/content.php on line 21

Warning: include(category.php?cat=Test) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home102a/sub003/sc61170-YLVH/ajaxstorys/content.php on line 21

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'category.php?cat=Test' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php5/') in /mounted-storage/home102a/sub003/sc61170-YLVH/ajaxstorys/content.php on line 21


Helaas:( Geprobeerd maar nog steeds foutmelding:(

Dit heb ik nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$categories=mysql_query("SELECT * FROM categories ORDER BY name ASC");
while ($category=mysql_fetch_array($categories))
    {
    $name = $category[name];
    if ($_GET['content'] == $name) {
        $_GET['cat']=$name;
        include("category.php");
    }
    }


Met deze code word hij aangeroepen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    echo "<li class=\"cat-item cat-item-1\" onclick=\"makeactive($category[name])\"><a href=\"\" id=\"tab$category[name]\">$category[name]</a></li>";


Edit: Linkje naar dit project voor als je het zelf wil zien: http://ajaxstorys.script-shop.eu/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
- SanThe -

- SanThe -

21/12/2008 05:05:00
Quote Anchor link
sam schreef op 21.12.2008 04:48:
Warning: include(category.php?cat=Test) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in

Helaas:( Geprobeerd maar nog steeds foutmelding:(

Zo te zien nog niet aangepast.
 
Sam Koster

Sam Koster

21/12/2008 05:09:00
Quote Anchor link
Was aangepast, had het net ff terug gezet omdat het niet werkte.

Op de site kan je nu zien dat de link direct terug linkt naar de index (lijkt op een rare redirect).
 
- SanThe -

- SanThe -

21/12/2008 05:15:00
Quote Anchor link
Foutmelding?
 
Sam Koster

Sam Koster

21/12/2008 05:48:00
Quote Anchor link
http://ajaxstorys.script-shop.eu/content.php?content=test

De catagorie bestaat gewoon netjes.

edit:
ik vermoed dat de fout in de javascript zit, onder de tab functie. Is er een mogelijkheid dit netjes aan te passen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function makeactive(tab) {
document.getElementById("tab1").className = "";
document.getElementById("tab2").className = "";
document.getElementById("tab3").className = "";
document.getElementById("tab"+tab).className = "active";
callAHAH('content.php?content= '+tab, 'content',
     'bezig met ophalen van de gegevens voor '+tab+'. Een momentje...', 'Er is helaas iets fout gegaan.');
}
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 

21/12/2008 09:23:00
Quote Anchor link
bedoel je zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$result
= mysql_query ("SELECT * FROM site WHERE name = '".$_GET['cat']."'")or die (mysql_error());
        while ($array = mysql_fetch_array($result))      
        {

    ?>

    <div>
    <?=$result['content']?>
    </div>
    <?
        }
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.