include remote file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cees St

Cees St

02/05/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Het betreft een script waarmee statistieken op een extern systeem onderhouden moeten worden.

Waarom krijg ik met dit script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

/**
 * statistiek.php
 *
 * @version $Id$
 * @copyright 2007
 */

    include 'collect.php';
?>

<html>
<body>
Van dit bezoek worden statistieken bijgehouden.
</body>
</html>

alle header informatie van statistiek.php

en met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

/**
 * statistiek.php
 *
 * @version $Id$
 * @copyright 2007
 */

    include 'http://localhost/collect.php';
?>

<html>
<body>
Van dit bezoek worden statistieken bijgehouden.
</body>
</html>

alle header informatie van het collect.php file?

Is dit eenvoudig op te lossen, of moet ik met een fopen() aan de gang?

Het liefste plaats ik de call het in de footer van elke pagina om statistische informatie te verzamelen, zonder dat het noodzakelijk is dat het op elke server aanwezig is.

Groet Cees
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cees St
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:22:35
 
Ponzi

Ponzi

02/05/2007 16:24:00
Quote Anchor link
Volgens mij ondersteunt je extern systeem geen includes vanaf andere websites.
 
Cees St

Cees St

02/05/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Je kan zien dat hier vanaf localhost gewerkt wordt en dat werkt altijd.
Maar geeft andere informatie, daarna zal de andere server verteld moeten worden dit toe te staan. Maar als het met localhost niet eens werkt hoef ik dit niet verder te proberen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.