include werkt niet ???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 12:58:15
Quote Anchor link
uhm ik heb een php bestand met alle functies ( is een stage opdracht) en heb een registratie formulier gemaakt maar als ik include doe werkt het niet ???

register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php
include ('functie.php');

if(isset($_POST['submit'])){
    register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord);
}

?>

<html>
    <head>
        <title>registreren</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
        
         <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
            
            
    <input type="hidden" name="actie" value="" /><br />
    Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
        Adres: <input type="text" name="adres" /><br />
        Postcode: <input type="text" name="postcode" /><br />
        Plaats: <input type="text" name="plaats" /><br />
        Mobiele telefoon: <input type="tel" name="mobiele" /><br />
        Email: <input type="email" name="email" /><br />
        Geboortedatum: <input type="text" name="geboortedatum" /><br />
        Rijbewijs type: <input type="text" name="rijbewijstype" /><br />
        Rijbewijs nummer: <input type="text" name="rijbewijsnummer" /><br />
        Gebruikersnaam: <input type="text" name="gebruikersnaam" /><br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" /><br />
    Wachtwoord controle: <input type="password" name="wachtwoord2" /><br />
    <input type="submit" value="Registreer" />
</form>


    </body>
</html>


en functie.php

<?php

function dbConnect() {

    $db_host = "localhost";
        $db_username = "root";
    $db_password = "";
        $db_name = "pieterleek";
        
        $con = mysqli_connect($db_host,$db_username,$db_password,$db_name);
        
        if (mysqli_connect_errno()) {
            echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
        }
    
        return $con;
}




function
login($username, $password){

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT id, level FROM klanten WHERE username = ? AND password = ?");        
        $stmt->bind_param('ss', $username, $password);  
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $_SESSION['user_id'] = $row['id'];
            $_SESSION['user_level'] = $row['level'];
        }
else {
            $stmt->close();
            return false;
        }

        $stmt->close();
        return true;
}


function
logout () {
    unset ($_SESSION['user_id']);
    unset ($_SESSION['user_level']);
}



function
showAllCarsFront() {

        $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT id, kenteken, merktype, soort, omschrijving, gps, price FROM autos WHERE active = 1");        
        $stmt->execute();
        
        $y = 0;
        
        $result = $stmt->get_result();
        while ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars[$y]['id'] = $row['id'];
            $cars[$y]['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars[$y]['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars[$y]['soort'] = $row['soort'];
            $cars[$y]['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars[$y]['gps'] = $row['gps'];
            $cars[$y]['prijs'] = $row['prijs'];
            $y++;
        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}



function
showCarDetails($carID) {

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT * FROM autos WHERE id = ?");  
        $stmt->bind_param('i', $carID);        
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars['id'] = $row['id'];
            $cars['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars['soort'] = $row['soort'];
            $cars['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars['gps'] = $row['gps'];
            $cars['prijs'] = $row['prijs'];

        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}



function
register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord){

$con = dbConnect();

if(isset($_POST['submit']))
  {

        
    mysql_query("INSERT INTO klanten (naam, adres, postcode, plaats, mobiel, email, geboortedatum, rijbewijstype, rijbewijsnummer, gebruiker, wachtwoord) VALUES
        ('"
.$naam."', '".$adres."', '".$postcode."', '".$plaats."', '".$mobiel."', '".$email."','".$geboortedatum."', '".$rijbewijstype."', '".$rijbewijsnummer."', '".$gebruiker."', '".$wachtwoord."')") or die (mysql_error());

    echo 'De klant is met succes aangemaakt!';
    
  }

else
  {
    
    
    
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php


$sql
= "SELECT * FROM autos";
$records = mysql_query($sql);

?>
  

<html>
    <head>
        <title>Beschikbare auto's</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
      
        
        <table width="600" border="1" cellpadding="1" cellspacing="1">
            <tr>
                <th>kenteken </th>
                <th>merk type  </th>
                <th>soort  </th>
                <th>omschrijving  </th>
                <th>gps  </th>
                <th>prijs </th>
            </tr>
<?php

while($autos=mysql_fetch_assoc($records)){
    
    echo "<tr>";
    
     echo "<td>".$autos['kenteken']."</td>";
     echo "<td>".$autos['merktype']."</td>";
     echo "<td>".$autos['soort']."</td>";
     echo "<td>".$autos['omschrijving']."</td>";
     echo "<td>".$autos['gps']."</td>";
     echo "<td>".$autos['prijs']."</td>";
    
    
     echo "</tr>";
    
}


?>

            
            
            
        </table>

  



    </body>
</html>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php



function showCarDetails($carID) {

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT * FROM pieterleek WHERE id = ?");  
        $stmt->bind_param('i', $carID);        
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars['id'] = $row['id'];
            $cars['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars['soort'] = $row['soort'];
            $cars['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars['gps'] = $row['gps'];
            $cars['prijs'] = $row['prijs'];

        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}





?>


alles staat een beetje door elkaar enige waar het bij funciei.php omgaat is register functie.

heeft iemand misschien een enig idee ?
Gewijzigd op 20/11/2014 14:02:47 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:55:49
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2014 13:06:47
Quote Anchor link
Keesje Sanane op 20/11/2014 12:58:15:
... enige waar het bij funciei.php omgaat is register functie ...


Pas dan eerst je post eens aan en laat alleen de relevante code staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 14:03:36
Quote Anchor link
En bij deze wil ik je vriendelijk vragen om de code in het vervolg graag tussen [code] en [/code]-tags te plaatsen. Dan is het beter leesbaarder.
Gewijzigd op 20/11/2014 14:08:26 door - Ariën -
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 17:12:59
Quote Anchor link
dit is functie.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
function register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord){

$con = dbConnect();

if(isset($_POST['submit']))
  {
        
    mysql_query("INSERT INTO klanten (naam, adres, postcode, plaats, mobiel, email, geboortedatum, rijbewijstype, rijbewijsnummer, gebruiker, wachtwoord) VALUES
        ('".$naam."', '".$adres."', '".$postcode."', '".$plaats."', '".$mobiel."', '".$email."','".$geboortedatum."', '".$rijbewijstype."', '".$rijbewijsnummer."', '".$gebruiker."', '".$wachtwoord."')") or die (mysql_error());

    echo 'De klant is met succes aangemaakt!';
    
  }
else
  {
    
    
    
}
}
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include ('functie.php');

if(isset($_POST['submit'])){
    register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord);
}

?>

<html>
    <head>
        <title>registreren</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
        
         <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
            
            
    <input type="hidden" name="actie" value="" /><br />
    Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
        Adres: <input type="text" name="adres" /><br />
        Postcode: <input type="text" name="postcode" /><br />
        Plaats: <input type="text" name="plaats" /><br />
        Mobiele telefoon: <input type="tel" name="mobiele" /><br />
        Email: <input type="email" name="email" /><br />
        Geboortedatum: <input type="text" name="geboortedatum" /><br />
        Rijbewijs type: <input type="text" name="rijbewijstype" /><br />
        Rijbewijs nummer: <input type="text" name="rijbewijsnummer" /><br />
        Gebruikersnaam: <input type="text" name="gebruikersnaam" /><br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" /><br />
    Wachtwoord controle: <input type="password" name="wachtwoord2" /><br />
    <input type="submit" value="Registreer" />
</form>


    </body>
</html>
en dit is register.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 17:40:49
Quote Anchor link
Wat gebeurt er wel? Zie je eventuele foutmeldingen met de error_reporting aan?
En heb je al je query gecontroleerd, en daar foutafhandeling op toegepast?
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 17:47:58
Quote Anchor link
ik heb alles gecheckt als ik include weghaal werkt het wel alleen zonder functies met include crasht het en krijg ik een lege pagina heb gecontroleerd maar tevergeefs heb gekeken naar de spelling of dat fout is maar er gebeurt gwn nix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 17:56:56
Quote Anchor link
Zet je foutafhandeling eens aan, en controleer er ook eens op in je mysql_query.
Misschien is het zelfs verstandiger om mysqli te gebruiken als functie-bibiliotheek.
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 18:33:13
Quote Anchor link
bedankt voor uw hulp aar

ik weet niet waarom en hoe maar hij pakt alles wat ik in functie.php heb staan terwijl ik maar 1 ding van wil gebruiken

is het mogelijk om van functie.php maar 1 functie te pakken want heb al mijn functies daar in ??? of moet ik alles apart ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 18:47:21
Quote Anchor link
Waarom zou je een aparte functie aan willen maken voor een registratie-proces? En hoe bedoel je dat hij alle functies pakt? Je roept er toch eentje aan bij het registreren?
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 19:48:01
Quote Anchor link
snap ik ook niet hij pakt andere functies en dat kan ik zien via

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", true);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 19:58:27
Quote Anchor link
Waarom gebruik je 3 databaselibraries door elkaar?

mysql_*()
MySQLi - procedureel
PDO

Dit gaat zo niet echt werken. Lees de Beginnerstut eens op www.phptuts.nl.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.