include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Donny

Donny

29/05/2009 19:29:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <meta name="author" content="Company" />

    <title>Untitled 1</title>
</head>

<body>

<form action="lijst.php">
Pasnummer <input type="text" align="center" maxlength="4" name="pasnummer"><br>
Voorletters <input type="text" align="center" maxlength="6" name="voorletters"><br>
Tussenvoegsel <input type="text" align="center" maxlength="7" name="tussenvoegsel"><br>
Achternaam <input type="text" align="center" name="achternaam"><br>
Straatnaam <input type="text" align="center" name="straatnaam"><br>
Postcode <input type="center" align="center" maxlength="4" name="cijfers"><input type="text" align="center" maxlength="2" name="letters"><br>
Plaats <input type="text" align="center" name="plaats"><br>
E-mail <input type="text" align="center" name="email"><br>
<input type="submit" value="submit">
</table>


</body>
</html>



Nu wil ik dit invullen en hier te voorschijn toveren:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>


<?php
require_once 'db_config.php';
?>


<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>


Hoe kan ik dit tonen nadat ik op de andere pagina op de submit heb gedrukt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:41:43
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Iets meer uitleg zou handig zijn. Ik begrijp even niet wat je nu wilt doen. $subject is nu altijd $_POST['email'] btw.
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 20:11:00
Quote Anchor link
<form action="lijst.php" method="post">

zo?
 
Donny

Donny

29/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Als ik in het formulier invul, dat de gegevens op de volgende pagina te zien zijn???
 
Eddy E

Eddy E

29/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
print_r($_POST);

Werkt vaak best goed ;).
 
Donny

Donny

29/05/2009 21:05:00
Quote Anchor link
het is gelukt.

Hoe kan ik het nou in een DB zetten met een tabbeletje erbij? Ik gebruik PHPmyadmin
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 23:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels DB
 
Midas

Midas

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
niels schreef op 29.05.2009 23:24:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Denk wel aan foutafhandeling.
 
Roel -

Roel -

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Ja, met INSERT. Gebruik het voorbeeld van niels.
 
Donny

Donny

30/05/2009 21:55:00
Quote Anchor link
En dat moet ik plaatsen in die 2e code?

ik heb het bovenaan aangepast. Willen jullie het nog even checken of het een beetje goed is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 

30/05/2009 22:02:00
Quote Anchor link
Ja, en je moet alle die je erin wilt hebben ook in je insert code zetten!
 
Donny

Donny

31/05/2009 12:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error:


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'donnyvg1991'@'server1' (using password: YES) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 7

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Notice: Fout bij selecteren database: Access denied for user 'donnyvg1991'@'localhost' to database 'commitment' in /users/donnyvg1991/www/db_config.php on line 15
 

31/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Je probeert connectie te maken met server1 dit gaat niet werken, heb je webhosting of zoiets dergelijks dan staat er altijd nog een domein achter dus bijv server1.com vraag hiervoor bij je host, is het local dan moet het zijn localhost. Het kan overigens ook zijn dat je password niet klopt. Het gaat met name om de bovenste melding daar maak je de connectie en geen connectie = de rest kan niet uitvoeren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

31/05/2009 14:54:00
Quote Anchor link
simpelste is gewoon via een form doorsturen neem ik aan?
 

31/05/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Ik denk dat sessies het simpelste is, anders moet de gebruiker weer op een terug knop drukken en jij moet weer een heel form aanmaken
 
Donny

Donny

31/05/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('mysql9.000webhost.com', 'a6192752_thedon', '*******');
mysql_select_db('a6192752_commitm');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters, tussenvoegsel, achternaam, straatnaam, postcode, woonplaats, email) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>



<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>



Ik heb dit geupload en krijg nu die melding niet meer maar ook niet in de DB...
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Logisch, je controlleert ook niet of je query wel gelukt is..
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:46:00
Quote Anchor link
mysql_query($query);

waar is de foutafhandeling die daar bij hoort?
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Ik ben nog niet zo heel erg goed met MySQL. Het enigste wat ik probeer is een simpel invoer veld te creeeren om gegevens op te slaan. Dus als iemand voor mij de SQL wilt maken dat ik het alleen hoef in te voeren zou ik er erg blij van worden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/05/2009 16:52:00
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.