Including van een membersysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Corn

Corn

29/09/2008 20:39:00
Quote Anchor link
Hallo phpers,

Ik heb een leuk membersysteempje gemaakt alleen wil ik hem nu in mijn layout includen.

kan iemand mij uitleggen hoe ik dat kan doen?

groeten, corne
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:13:00
 
The Ultimate

The Ultimate

29/09/2008 20:44:00
Quote Anchor link
No script, no glory....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("dezepagina.php"); ?>
 
Corn

Corn

29/09/2008 21:21:00
Quote Anchor link
die had ik ook al geprobeert :P

maar hij geeft dan een foutmelding aan: iets met headers
 
Martijn B

Martijn B

29/09/2008 21:23:00
Quote Anchor link
Dan heb je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'blaat';
setcookie(...); // kan ook session_start() zijn, volgens mij...
?>
 
Corn

Corn

29/09/2008 21:25:00
Quote Anchor link
dus bijvoorbeeld dan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'blaat';
setcookie(inloggen.php);
?>


?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/09/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Uiteraard krijg je dan fouten. Je echoot iets voordat er headers verzonden worden.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/09/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Geef even precies aan wat je hebt, wat je wilt en post een deel van je code.
 
Martijn B

Martijn B

29/09/2008 21:29:00
Quote Anchor link
LoL, nee ;P

In je "membersysteempje" gebruik je ergens cookies en/of sessies.
Deze werken niet als er iets naar de gebruiker is gestuurd.

Wat je dus moet doen is de functies "setcookie(...)" en/of "session_start(...)" bovenin je script zetten. Als er dus niets naar de gebruiker is gestuurd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Corn

Corn

29/09/2008 21:31:00
Quote Anchor link
CREATE TABLE members (
memberid int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
gebruikersnaam varchar(100) default 0,
wachtwoord varchar(100) default 0,
naam varchar(250) default 0,
email varchar(100) default 0,
homepage varchar(100) default 0,
geboortedatum varchar(10) default 0,
woonplaats varchar(75) default 0,
geslacht varchar(12) default 0,
relatie int(1) default 0,
hobbys blob,
favodrankje varchar(100) default 0,
favoartiest varchar(100) default 0,
favofilm varchar(100) default 0,
bekeken int(10) unsigned default 0,
geactiveerd char(12) default 0,
pm char(1) default 0,
blockpm blob,
PRIMARY KEY (memberid)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE priveberichten (
id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
onderwerp varchar(100) default 0,
van int(11) unsigned default 0,
naar int(10) unsigned default 0,
datum varchar(22) default 0,
bericht blob,
ip varchar(15) default 0,
gelezen char(1) default 0,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;

mod-edit:
te grote lap code verwijderd


dit is het membersysteem, maar hij werkt zoiezo niet lekker kijk maar: http://www.htmlkit.nl/membersysteem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Corn
 
Loran DP

Loran DP

29/09/2008 22:05:00
Quote Anchor link
wie heeft er zijn om even naar 1715 regels php te kijken...
Plaats allen de relevante code !!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/09/2008 22:20:00
Quote Anchor link
corne schreef op 29.09.2008 21:31:
geboortedatum varchar(10) default 0,

Een datum sla je nooit als varchar op. Daarvoor is het type DATE, of DATETIME. Verder klopt je datamodel niet.

Tip: lees een tutorial over normaliseren
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.