Indeling tabellen site include PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rutje1

rutje1

19/11/2007 16:40:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben bezig met een website in PHP (duhh :P).
Nu heb ik een vraagje over hoe ik het beste een pagina kan indelen.

Ik heb een bovenkant met daarin het logo zoals hier het PHPhulp logo.
Daaronder en login veld
Eronder links een zijkant zoals hier de laatste.. enz. en daarnaast de pagina die je krijgt door middel van ?pagina=.....

Dit heb ik ingedeeld met tabellen.
En sommige velden met behulp van include('links.php');
enz.

Bovenkant
-------------------------------------
inloggen
-------------------------------------
links || rechts
|
|
|

Het inlog gedeelte zoals het nu is:

Ingelogd - Nee --> include('inlogpagina.php');
\
ja --> tekst welkom

Ok, veel uitleg, nu even waar ik naar toe wil:
Wat is de beste keuze?
1. Veel gebruik maken van include zoals bij inloggen
2. In index bijna alles zetten zoals ook inlogscript

Ik zit namelijk met de keuze of ik onderkant.php maak en die include of dat ik gewoon de tekst uit de footer in index.php type.

Wat lijkt jullie het beste? Ik heb nu namelijk ook dat ik tabellen in tabellen krijg als ik bijv. een tabel op loginpagina.php heb staan.

Mvg Rutje1
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:17:58
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

19/11/2007 16:44:00
Quote Anchor link
include()'s. Dan blijft het nog allemaal redelijk overzichtelijk.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2007 16:48:00
Quote Anchor link
En geen tabellen maar div's gebruiken voor de indeling.
 
Rutje1

rutje1

19/11/2007 17:15:00
Quote Anchor link
Ok, dan hou ik het bij de includes.
Van div's weet ik nog niet zo heel veel af. Dan ga ik dat maar eerst eens even opzoeken.

Bedankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.