index beveiligen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »
Viktor

Viktor

27/01/2006 17:45:00
Quote Anchor link
Er is nergens echt een subforum voor dit dus post ik het hier maar.
Maar afijn, hoe kan ik een index beveiligen.
Met index bedoel ik dus: dat je allemaal bestanden te zien krijgt; bijvoorbeeld voor een include_files dir.
Want al zou iemand www.blabla.nl/include_files intypen zou hij zo al de bestanden kunnen zien. Hoe kan ik dit dus beveiligen maar wel dat ik gewoon de bestanden kan includen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:20:48
 
Paul du Long

Paul du Long

27/01/2006 17:51:00
Quote Anchor link
Probeer is cookies die zijn simpel
 
PHP erik

PHP erik

27/01/2006 17:55:00
Quote Anchor link
Een .htaccess in de map zetten met de volgende inhoud:

IndexIgnore *



Maar dat voorkomt enkel de listing; als mensen het direct aanroepen (http://site.nl/BESTAND.EXT), dan kunnen ze het nog wel inzien. Wil je dat niet, dan kun je er beter een wachtwoord opzetten met .htaccess. Zoek maar even op dit forum of google, het is heel simpel.
 
Viktor

Viktor

27/01/2006 18:02:00
Quote Anchor link
Maar als ik er een wachtwoord op zet, include 'ie' dan nog wel..?
 
PHP erik

PHP erik

27/01/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Ja :)
 
Viktor

Viktor

27/01/2006 18:09:00
Quote Anchor link
Dan ga ik dat doen, bedankt he :).
 
Martijn B

Martijn B

27/01/2006 19:15:00
Quote Anchor link
.htaccess met als inhoud:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Order deny, allow
Deny from all
 
Viktor

Viktor

27/01/2006 19:58:00
Quote Anchor link
Ik heb het met htpasswd gedaan.
Maar hij doet het niet :/:

AuthUserFile /www/dir/.htpasswd
AuthName 'U moet inloggen om verder te gaan'
AuthType Basic

require valid-user

wat is er fout aan...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

27/01/2006 20:16:00
Quote Anchor link
Kijk HIER is.

Prima tut mijnsinziens :-)
 
Viktor

Viktor

27/01/2006 21:18:00
Quote Anchor link
usr/www/beveiligd/.htpasswd

Dat usr, dat heeft hij toch alleen...
Dan krijg je verder dezelfde dingen als ik heb...

En ik weet zeker dat ik apache heb en de pad goed is.
Gewijzigd op 27/01/2006 22:17:00 door Viktor
 
Viktor

Viktor

27/01/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Zo te zien werkt .htaccess niet op deze server.
Is er nog een andere mogelijkheid?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.