Ineens werkt SELECT niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

20/10/2010 15:29:40
Quote Anchor link
Ik heb het volgende PHP-script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

function getDir($iDir)
{

    $aDirs = explode('/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
    return $aDirs[$iDir];
}

$id = getDir(2);
$dbhost="localhost";
$dbuser="";
$dbpass="";
$db="content";

$mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");
$sql="SELECT trailer FROM film WHERE id=$id";

$res=mysql_db_query("$db","$sql",$mysql_id);
    $fout=mysql_errno($mysql_id);
        if ($fout != 0) {
        $fout=mysql_error($mysql_id);
        echo '<font color="#FF2306">' . $fout . '</font>';
        mysql_close($mysql_id);
        echo '</body></html>';
        exit;
        }



echo "$row[0]";
?>


Als ik dit script uitvoer krijg ik geen resultaat.. Hij geeft zelfs geen fouten weer. Als ik vraar om $id dan krijg ik netjes de ID van de pagina, maar waarom kan hij de gegevens niet uit de database halen?

Met vriendelijke groet,
Patrick
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:58:27
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

20/10/2010 15:37:25
Quote Anchor link
geen flauw idee of het uitmaakt maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php WHERE id=$id ?>
is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php WHERE id= '".$id."' ?>
en dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $res=mysql_db_query("$db","$sql",$mysql_id) ?>
kleur verschil zegt al genoeg
Gewijzigd op 20/10/2010 15:39:24 door Teun Hesseling
 
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

20/10/2010 15:39:50
Quote Anchor link
Helaas werkt niet... Snap er niets meer van! Volgens mij zou het gewoon moeten werken!
 
Jel le

Jel le

20/10/2010 15:41:12
Quote Anchor link
Ik zie ook nergens waar $row word aangemaakt.
 
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

20/10/2010 15:46:17
Quote Anchor link
Heey! Dat is een heldere opmerking... Die regel was ik vergeten. Soms zit ik me zo blind te staren... Super bedankt.

$row=mysql_fetch_row($res);

toegevoegd en nu werkt het...
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

20/10/2010 15:48:27
Quote Anchor link
haha ik dacht die row een kopieer fout was lol
 
Niels K

Niels K

20/10/2010 15:53:13
Quote Anchor link
Ga eens netjes scripte jonge!

Wat voor je veranderd.. En nee, script werkt nog steeds niet.. Lees commentaar:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

/**
 * Functie om een specifieke map te verkrijgen
 *
 * @var integer $dir
 * @return Void
 */

function getDir( $dir ) {
    $dirs = explode( '/', $_SERVER['REQUEST_URI'] );
    return $dirs[$dir];
}


// Specifiek commentaar
$id = getDir(2);

// Array met database configuratie.. Geen appart bestand?
$db = array(
    'host' => 'localhost',
    'user' => '',
    'password' => '',
    'database' => 'content'
);

// Connecteren met MySQL database
$mysql = mysql_query( $db['host'], $db['user'], $db['password'], $db['database'] );

// Controleren of connectie is gelukt
if( !$mysql ) {
    echo 'Error blaadiebla';
}


// Database selecteren doen we niet meer???

// Query

$query =
"
    SELECT
        trailer
    FROM
        film
    WHERE
        id = '"
.(int)$id. "'
"
;

// mysql_db_query ?? WTF hoe oud, en al die foute foutenafhandeling??
$result = mysql_query( $query );

// Controleren of query gelukt is
if( !$result ) {
    echo 'Error blaadiebla';
}


// Row wordt niet gedefinieerd? while loopje?

?>
Gewijzigd op 20/10/2010 15:54:36 door Niels K
 
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

20/10/2010 15:55:11
Quote Anchor link
Super bedankt allemaal... Het werkt nu en ben er helemaal gelukkig mee. Haha!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

20/10/2010 15:55:27
Quote Anchor link
wat ik zelf vaak doe is een echo mysql_num_rows($sql), dan weet je in ieder geval of er iets gevonden is. Zo ja, dan gaat er iets fout in de afhandeling (zoals nu het geval is), zo niet, dan zit er iets fout in de query
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2010 15:58:01
Quote Anchor link
En SQL injection is ook mogelijk als men de URL aanpast.
 
Niels K

Niels K

20/10/2010 16:35:15
Quote Anchor link
Je bedoeld zijn eerste versie neem ik aan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.