Info ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ScrapZz nl

ScrapZz nl

21/08/2011 15:22:01
Quote Anchor link
Hey,

Ik wil graag wat info ophalen van een externe site alleen hoe ik dat ongeveer moet doen zal ik niet weten wie kan me een beetje op weg helpen?

(Dus ik wil info halen die binnen een div valt dus bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
wat tekst hey!<br/>
ujjelk<br/>
<div id='naam'>info hier ;)</div><br/>
<span id='lol'>lol</span><br/>
<div id='hier'>hier ja ;)</div>

en wil dan de info verkrijgen in de div genaamd naam
liefst in php ;))
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:04:29
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

21/08/2011 15:50:03
Quote Anchor link
Je wilt dus simpelweg contents jatten! En hoe je dat moet doen moet jezelf maar uitzoeken.

Een andere manier is contact op te nemen met de eigenaar van die site en vragen om een rss-feed waarin de data staat.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

21/08/2011 15:54:10
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 21/08/2011 15:50:03:
Je wilt dus simpelweg contents jatten! En hoe je dat moet doen moet jezelf maar uitzoeken.

Een andere manier is contact op te nemen met de eigenaar van die site en vragen om een rss-feed waarin de data staat.


:P ze vonden het goed maar willen geen rss feed maken daarom deze weg!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.