Ingelogd bijven op pagina die iedereen mag zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Java Developer / Domotica / Public Cloud / Verbete

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van innovatie Java applicaties die het levensgeluk van patiënten in diverse zorginstellingen aanzienlijk verbeterd? Lees dan snel verder! Ontwikkelen van nieuwe applicaties in Public Cloud; Optimaliseren en verbeteren van bestaande applicaties in Private Cloud; Meedenken over verbeterprojecten; Maken en uitvoeren van Stress Testing; Ontwikkelen en verbeteren van de Mobile app. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring in Java 8; Kennis van Linux, Public- en Private Cloudtechnieken; Je bent communicatief erg sterk en kan tegen de nodige stress. Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is al ruim

Bekijk vacature »

Mike vd Veer

Mike vd Veer

28/04/2008 18:26:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op mijn site nu het inlogsysteem aan het inpassen van Phpmylogon (http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/564/). Alleen ik heb een vraagje. De meeste pagina's op mijn site mag iedereen gewoon zien. Alleen heel sommige delen niet, zoals de link naar de admin op die pagina's. Alleen diegene moet dus wel ingelogd blijven als die op die pagina's komt. Hoe doe je dit? Want ik heb versie 2 van Phpmylogon gedownload, en daar staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
// If you have pages that don't have to be secured, but you still want to let the user online in the who's online list, use this function.
function pml_updateonline() {

}

?>


Weet iemand hoe dit moet en is er bijvoorbeeld al zoiets zodat ik dat in mn pagina's kan toepassen ? (misschien staat er zoiets in de andere versies, daar ben ik oa ookal in aan het kijken, niks gevonden tot nu toe) Alvast bedankt!

Mike vd Veer,

Edit:
Is dit toevallig de oplossing? Gespot bij versie 1:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if(isset($_SESSION['user_id'])) {
 echo "U bent ingelogd!";
}
else{
 echo "<a href='login.php'>Login</a>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike vd Veer
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.