Ingesloten lettertype

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:35:29
Quote Anchor link
IK heb een html pagina met woorden in verschillende fonts (lettertypes gedownload van internet). Maar als ik deze met een andere computer open zie ik geen fonts omdat de fonts niet geinstaleerd zijn op die computer. Is er een manier om die fonts toch te kunnen zien op de computer waar die fonts niet op geinstaleerd zijn? Zonder een font te moeten installeren. Hoe dit in mijn pagina moet toepassen?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:53:55
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 13:45:47
Quote Anchor link
Alternatief font specificeren.

https://www.w3schools.com/cssref/pr_font_font-family.asp

Websafe fonts gebruiken

https://www.w3schools.com/cssref/css_websafe_fonts.asp

Of google fonts gebruiken.

Of je fonts op de server zetten. Als dat mag van de licentie.

Toevoeging op 21/03/2019 13:49:59:

Ik zie dat een font voor personal use is

https://www.fontspace.com/monocotype/anthology-outline-demo
https://fonts2u.com/anthology-outline-demo.font

'Embedding rights:Embedding for preview & printing allowed'
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:58:07
Quote Anchor link
Aan wat kan u zien dat een font voor personal use is?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:04:09
Quote Anchor link
Ik kan dat zien aan de tekst 'for personal use' op de pagina waar ik het font download.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 14:08:11
Quote Anchor link
Ik dacht dat u bij mij font gevonden had voor personal use.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:15:14
Quote Anchor link
Hier wat meer uitleg over personal use.
http://doctype.com/does-font-free-personal-use-mean

"Embedding a 'for personal use only' font is probably not licensed.

Why not pick a font that is licensed for embedding?"
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

21/03/2019 21:51:41
Quote Anchor link
Als de naam van een font spaties bevat, moet je de naam na font-family tussen aanhalingstekens zetten:

<li style="font-family:'Regular Fashion DEMO';font-size:20px">

Let verder goed op de spelling van de lettertypen en het verschil tussen hoofdletters en kleine letters.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 12:57:46
Quote Anchor link
Zou iemand mij een voorbeeld in html willen geven?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:01:46
Quote Anchor link
Dan zul je toch ook CSS moeten gebruiken.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:10:02
Quote Anchor link
Hoe kan je in css een onderscheid maken tussen de verschillende <li>? elke li heeft een andere font.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:19:33
Quote Anchor link
Zie Ward's vorige bericht.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:25:45
Quote Anchor link
Ik snap niet zo goed wat die aanhalingstekens een li kan onderscheiden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:27:38
Quote Anchor link
Je kan toch een style per li-tag gebruiken? Of beter zelfs met een aparte class/id.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:33:26
Quote Anchor link
Zou u aan de hand van mijn html even willen tonen hoe je dat het beste doet?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/03/2019 13:34:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<style>
@font-face {
    font-family: myFirstFont;
    src: url(Anthology-SansDEMO.ttf);
}

@font-face {
    font-family: mySecondFont;
    src: url(Anthology-OutlineDEMO.ttf);
}

li {
    font-family: myFirstFont;
    font-size: 20px;
}

.outline {
    font-family: mySecondFont;
    font-size: 20px;
    }
</style>

<ul>
    <li>Hond</li>
    <li class="outline">Paard</li>
    <li>Zebra</li>
    <li>Poes</li>
</ul>

<p class="outline">En dit is Outline</p>


https://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss3_font-face_rule
Gewijzigd op 25/03/2019 13:38:07 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:34:56
Quote Anchor link
Dat laat jij toch al zien? Je moet die fonts vooraf wel inladen.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:46:48
Quote Anchor link
Ik heb 4 <li> dus ik veronderstel dat ik 4 @font-face moet hebben?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:48:38
Quote Anchor link
Ja, als je vier verschillende fonts wilt.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:51:51
Quote Anchor link
Waar dient die .outline voor?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 14:13:21
Quote Anchor link
De gedefinieerde 'mySecondFont' (Anthology-OutlineDEMO) gebruiken met een font-size van 20px
Gewijzigd op 25/03/2019 14:15:46 door - Ariën -
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 14:17:35
Quote Anchor link
Dus in mijn geval (4 fonts) myForthFont gebruiken ipv mySecondFont of blijft dit ongeacht hoeveel fonts je gebruikt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.