Ingesloten lettertype

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:35:29
Quote Anchor link
IK heb een html pagina met woorden in verschillende fonts (lettertypes gedownload van internet). Maar als ik deze met een andere computer open zie ik geen fonts omdat de fonts niet geinstaleerd zijn op die computer. Is er een manier om die fonts toch te kunnen zien op de computer waar die fonts niet op geinstaleerd zijn? Zonder een font te moeten installeren. Hoe dit in mijn pagina moet toepassen?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:14:14
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 13:45:47
Quote Anchor link
Alternatief font specificeren.

https://www.w3schools.com/cssref/pr_font_font-family.asp

Websafe fonts gebruiken

https://www.w3schools.com/cssref/css_websafe_fonts.asp

Of google fonts gebruiken.

Of je fonts op de server zetten. Als dat mag van de licentie.

Toevoeging op 21/03/2019 13:49:59:

Ik zie dat een font voor personal use is

https://www.fontspace.com/monocotype/anthology-outline-demo
https://fonts2u.com/anthology-outline-demo.font

'Embedding rights:Embedding for preview & printing allowed'
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:58:07
Quote Anchor link
Aan wat kan u zien dat een font voor personal use is?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:04:09
Quote Anchor link
Ik kan dat zien aan de tekst 'for personal use' op de pagina waar ik het font download.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 14:08:11
Quote Anchor link
Ik dacht dat u bij mij font gevonden had voor personal use.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:15:14
Quote Anchor link
Hier wat meer uitleg over personal use.
http://doctype.com/does-font-free-personal-use-mean

"Embedding a 'for personal use only' font is probably not licensed.

Why not pick a font that is licensed for embedding?"
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

21/03/2019 21:51:41
Quote Anchor link
Als de naam van een font spaties bevat, moet je de naam na font-family tussen aanhalingstekens zetten:

<li style="font-family:'Regular Fashion DEMO';font-size:20px">

Let verder goed op de spelling van de lettertypen en het verschil tussen hoofdletters en kleine letters.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 12:57:46
Quote Anchor link
Zou iemand mij een voorbeeld in html willen geven?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:01:46
Quote Anchor link
Dan zul je toch ook CSS moeten gebruiken.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:10:02
Quote Anchor link
Hoe kan je in css een onderscheid maken tussen de verschillende <li>? elke li heeft een andere font.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:19:33
Quote Anchor link
Zie Ward's vorige bericht.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:25:45
Quote Anchor link
Ik snap niet zo goed wat die aanhalingstekens een li kan onderscheiden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:27:38
Quote Anchor link
Je kan toch een style per li-tag gebruiken? Of beter zelfs met een aparte class/id.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:33:26
Quote Anchor link
Zou u aan de hand van mijn html even willen tonen hoe je dat het beste doet?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/03/2019 13:34:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<style>
@font-face {
    font-family: myFirstFont;
    src: url(Anthology-SansDEMO.ttf);
}

@font-face {
    font-family: mySecondFont;
    src: url(Anthology-OutlineDEMO.ttf);
}

li {
    font-family: myFirstFont;
    font-size: 20px;
}

.outline {
    font-family: mySecondFont;
    font-size: 20px;
    }
</style>

<ul>
    <li>Hond</li>
    <li class="outline">Paard</li>
    <li>Zebra</li>
    <li>Poes</li>
</ul>

<p class="outline">En dit is Outline</p>


https://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss3_font-face_rule
Gewijzigd op 25/03/2019 13:38:07 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:34:56
Quote Anchor link
Dat laat jij toch al zien? Je moet die fonts vooraf wel inladen.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:46:48
Quote Anchor link
Ik heb 4 <li> dus ik veronderstel dat ik 4 @font-face moet hebben?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:48:38
Quote Anchor link
Ja, als je vier verschillende fonts wilt.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:51:51
Quote Anchor link
Waar dient die .outline voor?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 14:13:21
Quote Anchor link
De gedefinieerde 'mySecondFont' (Anthology-OutlineDEMO) gebruiken met een font-size van 20px
Gewijzigd op 25/03/2019 14:15:46 door - Ariën -
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 14:17:35
Quote Anchor link
Dus in mijn geval (4 fonts) myForthFont gebruiken ipv mySecondFont of blijft dit ongeacht hoeveel fonts je gebruikt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.