Ingevulde waardes van formulier blijven leeg.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

11/03/2011 17:36:12
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw in php. Heb al wel al heel veel gelezen e.d. Maar kom er niet uit.
Heb van internet een script afgehaald.
Echter als ik het formulier nu verzend blijven de ingevulde velden van het formulier leeg in mijn mail...

Iemand enig idee?

Dit is mijn php:
<html>
<head>
<title>t</title>
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;URL=digitaal inschrijfformulier2.php">
</head>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php
$fouten
= array();

if (empty($_POST['ReuTeef']) OR empty($_POST['Klasse']) OR empty($_POST['Naamhond'])) { // Dit kan ook met if (!isset($_POST['veld1'])) { enz... of allebei :)
$fouten[] = 'Vul alle velden in!';
}


if (empty($fouten)) {
// Mailen
} else {
foreach ($fouten as $fout) {
echo $fout . '<br />';
}
}

$joumail = "Mailadres";

mail("$joumail", "Inschrijving Clubmatch Kringgroep de Walden 29 mei 2011", "
 
Er is een digitale inschrijving binnen gekomen van: {$_POST['Eigenaar']}.
 
Dit zijn de gegevens:
 
Reu/Teef: {$_POST['ReuTeef']}
Klasse: {$_POST['Klasse']}
Naam hond: {$_POST['Naamhond']}
Kkl: {$_POST['Kkl']}
NHSB/SZ: {$_POST['NSHBSZ']}
chipnr: {$_POST['Chipnr']}
Geb Datum: {$_POST['Geboortedatumhond']}
Afr Cert: {$_POST['AfrCert']}
Vader: {$_POST['Vader']}
Afr: {$_POST['AfrVader']}
Kkl: {$_POST['KklVader']}
Moeder: {$_POST['Moeder']}
Afr: {$_POST['AfrMoeder']}
Kkl: {$_POST['KklMoeder']}
Fokker: {$_POST['Fokker']}
Plaats: {$_POST['WoonplaatsFokker']}
Eigenaar: {$_POST['Eigenaar']}
Adres: {$_POST['AdresEigenaar']}
Postcode: {$_POST['PostcodeEigenaar']}
Woonplaats: {$_POST['WoonplaatsEigenaar']}
E mail: {$_POST['MailEigenaar']}
Telefoon: {$_POST['TelefoonEigenaar']}




Groeten,
$joumail"
, "From: {$_POST['MailEigenaar']}");

echo "<br>";
echo "<b>Het formulier is probleemloos verstuurd naar het secretariaat van Kringgroep de Walden.</b><br><br>";
echo "U ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail met de inschrijving.<br>";


echo"U wordt zometeen teruggestuurd naar het formulier";

?>

</font>
</center>
<br></td>
</tr>
</table></td>
</tr>
</table>


</div>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:32:26
 
Ric swave

ric swave

11/03/2011 21:06:21
Quote Anchor link
dag Jantina,

Mmm.. ik begrijp je vraag niet helemaal... Maar worden er wel emails verzonden?

waar staat dit voor en wat doen het?
--
<html>
<head>
<title>t</title>
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;URL=digitaal inschrijfformulier2.php">
</head>
--


"Echter als ik het formulier nu verzend blijven de ingevulde velden van het formulier leeg in mijn mail..."

Dan begrijp ik dat de velden in je mail leeg blijven, zeg ik het goed?
vb: Reu/Teef: {$_POST['ReuTeef']}
dan krijg je zoiets als: "Reu/Teef:" in je email te lezen?

Wat je bij formulieren even zou kunnen doen is waar je html invul formulier staat: kijken welke method erbij staat: POST of GET. In jou geval ben je op zoek naar POST method. Action moet zijn: php pagina van je bovenstaande code.
Dan zou je alleen in je verwerkings pagina( dus je bovenste code), als eerste een debug doen door: var_dump($_POST). Kijk dan in het scherm of je de ingevulde waardes in je array terug ziet.
Als je die niet ziet, dan gaat er iets mis met het posten van je form. En anders, het ophalen van de waarden uit de POST.

succes!
rico
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 21:11:18
Quote Anchor link
Dit script is verouderd. Niet gebruiken dus
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/03/2011 21:15:56
Quote Anchor link
Op http://www.pfz.nl/forum/topic/3104-velden-verplicht-maken-in-formulier/ heb je ook je vraag gesteld (en volgens mij ook op computeridee). Daar zijn diverse tips gegeven. Zie hier hetzelfde script (met fouten) weer terug.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 21:27:39
Quote Anchor link
Ik vind het script zoiso al onlogisch er staat // mailen , Moet daar dan niet geemaild worden
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

13/03/2011 18:40:22
Quote Anchor link
Ik heb idd dit ook op andere fora gevraagd.
Maar ik kom er niet uit. En helaas is er niemand die mij tot nu toe verder kan helpen:-(
Tips allemaal opgevolgd, maar mijn velden blijven leeg in mijn mail.
Ook method staat goed...
Ik heb het script van internet af. Maar begrijp dat dit verouderd is...
Is er iemand die dan wel een juiste link heeft met een juist voorbeeldscript?

Bedankt allemaal!
 
Sander A

Sander A

13/03/2011 18:45:35
Quote Anchor link
Er klopt heel veel niet,

Geen body tag, geen valid doctype.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2011 19:12:07
Quote Anchor link
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;URL=digitaal inschrijfformulier2.php">

Na deze refresh ben je alles kwijt. Ik neem aan dat je dat weet.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

13/03/2011 22:42:53
Quote Anchor link
hmm....
Ik weet echt niet meer wat er fout is...
De velden blijven leeg.
Ook met de tips die jullie hebben gegeven.
Is er nog iemand die voor mij het licht ziet????

Dit is de html: (Weet dus dat deze ook nogal behoorlijk rommelig is...maar het formulier staat er op in ieder geval...heb deze niet zelf gemaakt...)

<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml"
xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office"
xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word"
xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name=ProgId content=Word.Document>
<meta name=Generator content="Microsoft Word 9">
<meta name=Originator content="Microsoft Word 9">
<link rel=File-List href="./dig%20inschr%20form%20ned_bestanden/filelist.xml">
<link rel=Edit-Time-Data
href="./dig%20inschr%20form%20ned_bestanden/editdata.mso">
<!--[if !mso]>
<style>
v\:* {behavior:url(#default#VML);}
o\:* {behavior:url(#default#VML);}
w\:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}
</style>
<![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:DocumentProperties>
<o:Author>PRE_INSTALL</o:Author>
<o:Template>Normal</o:Template>
<o:LastAuthor>J. Mast</o:LastAuthor>
<o:Revision>2</o:Revision>
<o:TotalTime>13</o:TotalTime>
<o:Created>2011-02-20T21:25:00Z</o:Created>
<o:LastSaved>2011-02-20T21:25:00Z</o:LastSaved>
<o:Pages>1</o:Pages>
<o:Words>194</o:Words>
<o:Characters>1111</o:Characters>
<o:Lines>9</o:Lines>
<o:Paragraphs>2</o:Paragraphs>
<o:CharactersWithSpaces>1364</o:CharactersWithSpaces>
<o:Version>9.3821</o:Version>
</o:DocumentProperties>
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<w:WordDocument>
<w:FormsDesign/>
<w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone>
</w:WordDocument>
</xml><![endif]-->
<style>
<!--
/* Font Definitions */
@font-face
{font-family:Tahoma;
panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;
mso-font-charset:0;
mso-generic-font-family:swiss;
mso-font-pitch:variable;
mso-font-signature:1627421319 -2147483648 8 0 66047 0;}
/* Style Definitions */

<style type="text/css">
div.MsoNormal {mso-style-parent:"";
margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
li.MsoNormal {mso-style-parent:"";
margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
p.MsoNormal {mso-style-parent:"";
margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
</style>

<p>
<div class=Section1>
<script language="Javascript">


function mailMe( form ) {
// put some checks here
return true;
}


</script>
</p>
<p class=MsoNormal><br>
<span style="mso-spacerun: yes"> </span></p>

<p class=MsoNormal align=center style='text-align:center;mso-outline-level:
1'><b style='mso-bidi-font-weight:normal'><span style='font-size:20.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;font-family:Arial'>V.D.H. Kgp De Walden</span></b><span
style='font-family:Arial'> </span></p>
<p align=center style='text-align:center'><span style='font-family:Arial'>Inschrijfformulier
Clubmatch 29 mei, sluiting dinsdag 24 mei 24.00 uur.
<o:p></o:p>
</span></p>
<p align=center style='text-align:center'><b style='mso-bidi-font-weight:normal'><span
style='font-family:Arial'>Inschrijven verplicht tot betalen</span></b><span
style='font-family:Arial'>.
<o:p></o:p>
</span></p>
<p align=center style='text-align:center'><span style='font-family:Arial'>Keurmeester<span
style="mso-spacerun: yes"> </span>klasse:
<o:p></o:p>
</span></p>
<p align=center style='text-align:center'><span style='font-family:Arial'>Keurmeester:<span
style="mso-spacerun: yes"> </span>Klasse:<br>
.<br>
Kerklaan 10 te Bergum<br>
AANVANG 10.00 UUR </span></p>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="phpdigitaalinschrijfformulier.php" enctype="text/plain">

<table width=100% height=100%>

<table>


<table width=650 border=0 align="center" cellpadding=0 style='width:432.9pt;mso-cellspacing:
1.5pt;mso-padding-alt:0cm 0cm 0cm 0cm'>

<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'>
<label for="ReuTeef">Reu/Teef</label>
</span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'>

<SELECT NAME="ReuTeef">

<OPTION SELECTED VALUE="Teef">Teef
<OPTION VALUE="Reu">Reu
</SELECT>



<span
style="mso-spacerun: yes"> </span> <label for="Klasse">Klasse</label> <SELECT NAME="Klasse">
<OPTION VALUE="A">A
<OPTION VALUE="B">B
<OPTION VALUE="C">C
<OPTION VALUE="D">D
<OPTION VALUE="E">E
<OPTION VALUE="F">F
<OPTION VALUE="G">G
<OPTION VALUE="H">H
<OPTION VALUE="I">I
<OPTION VALUE="J">J
<OPTION VALUE="K">K
<OPTION VALUE="L">L
<OPTION VALUE="M">M
<OPTION VALUE="N">N
<OPTION VALUE="O">O
<OPTION VALUE="P">P
<OPTION VALUE="Q">Q
<OPTION VALUE="R">R
<OPTION VALUE="S">S
<OPTION VALUE="T">T
</SELECT></span></p>
</td>
</tr>


<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="Naamhond">Naam hond</label> </span>


</p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="54" SELECT NAME="Naamhond">
<span
style="mso-spacerun: yes"> </span> <label for="Kkl">Kkl</label>
<SELECT NAME="Kkl">
<OPTION SELECTED VALUE="1">1
<OPTION VALUE="2">2
<OPTION VALUE="NVT">NVT
</SELECT></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span lang=EN-GB
style='font-family:Arial;mso-ansi-language:EN-GB'><label for="NSHBSZ">NSHB/SZ</label></span><o:p></o:p></span></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="29" SELECT NAME="NSHBSZ"></span>


<span
style="mso-spacerun: yes"> </span>

<span
lang=EN-GB style='font-family:Arial;mso-ansi-language:EN-GB'>



<label for="Chipnr">Chipnr</label></span><span
style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="20" SELECT NAME="Chipnr"></span><span
lang=EN-GB style='mso-ansi-language:EN-GB'><o:p></o:p></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><span
lang=EN-GB style='mso-ansi-language:EN-GB'><o:p></o:p></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><span
lang=EN-GB style='mso-ansi-language:EN-GB'><o:p></o:p></span></p>

</td>
</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="Geboortedatumhond">Geb Datum</label></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="18" SELECT NAME="Geboortedatumhond">

<label for="AfrCert">Afr Cert</label><INPUT TYPE="text" SIZE="26" SELECT NAME="AfrCert"></span></p>

</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
<tr>

<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="Vader">Vader</label></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="37" SELECT NAME="Vader">


<span
style="mso-spacerun: yes"> </span><label for="AfrVader">Afr</label><INPUT TYPE="text" SIZE="8" SELECT NAME="AfrVader"><span
style="mso-spacerun: yes"> </span>


<label for="KklVader">Kkl</label></span> <span style='font-family:Arial'><SELECT NAME="KklVader">
<OPTION SELECTED VALUE="1">1

<OPTION VALUE="2">2
<OPTION VALUE="NVT">NVT
</SELECT></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>

</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="Moeder">Moeder</label></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="37" SELECT NAME="Moeder"><span
style="mso-spacerun: yes"> </span>

<label for="AfrMoeder">Afr</label><INPUT TYPE="text" SIZE="8" SELECT NAME="AfrMoeder">

<span
style="mso-spacerun: yes"> </span>

<label for="KklMoeder">Kkl</label><SELECT NAME="KklMoeder">

<OPTION SELECTED VALUE="1">1
<OPTION VALUE="2">2
<OPTION VALUE="NVT">NVT
</SELECT></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>

</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="Fokker">Fokker</label></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="40" SELECT NAME="Fokker"></span></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>

<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="WoonplaatsFokker">Plaats</label></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="40" SELECT NAME="WoonplaatsFokker"></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="Eigenaar">Eigenaar</label></span></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="40" SELECT NAME="Eigenaar"></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>

</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="AdresEigenaar">Adres</label></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="40" SELECT NAME="AdresEigenaar"></span></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>

<p class=MsoNormal align=right style='text-align:right'><span
style='font-family:Arial'><label for="PostcodeEigenaar">Postcode</label></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="12" SELECT NAME="PostcodeEigenaar"><label for="WoonplaatsEigenaar">Woonplaats</label><INPUT TYPE="text" SIZE="35" SELECT NAME="WoonplaatsEigenaar"></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width=93 style='width:70.1pt;padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal align=center style='text-align:center'><span
style='font-family:Arial'><span style="mso-spacerun: yes">
</span><label for="TelefoonEigenaar">Telefoon</label></span></p>
</td>

<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><span style='font-family:Arial'><INPUT TYPE="text" SIZE="12" SELECT NAME="TelefoonEigenaar">

<label for="MailEigenaar">E mail</label><INPUT TYPE="text" SIZE="48" SELECT NAME="MailEigenaar"></span></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>
</td>
<td style='padding:0cm 0cm 0cm 0cm'>
<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>

</td>
</tr>
</table>
<p align=center style='text-align:center'>
<p align=center style='text-align:center'>


<INPUT TYPE="submit" VALUE="Verzenden" METHOD="post" " NAME="method" enctype="text/plain"><INPUT TYPE="reset" VALUE="Wissen"><br
break'>
<![if !supportLineBreakNewLine]><br style='mso-special-character:line-break'>
<![endif]></p>

<p class=MsoNormal><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></p>




</form>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?  


function print_error() {
?>

<table width=100%>
<tr><td>Je hebt iets overgeslagen!</td></tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
}

function
print_sent() {
?>

<table width=100%>
<tr><td>Bericht verzonden!</td></tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>



En dit is de php:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

$joumail
= "mailadres";

mail("$joumail", "Inschrijving Clubmatch Kringgroep de Walden 29 mei 2011", "
 
Er is een digitale inschrijving binnen gekomen van: {$_POST['Eigenaar']}.
 
Dit zijn de gegevens:
 
Reu/Teef: {$_POST['ReuTeef']}
Klasse: {$_POST['Klasse']}
Naam hond: {$_POST['Naamhond']}
Kkl: {$_POST['Kkl']}
NHSB/SZ: {$_POST['NSHBSZ']}
chipnr: {$_POST['Chipnr']}
Geb Datum: {$_POST['Geboortedatumhond']}
Afr Cert: {$_POST['AfrCert']}
Vader: {$_POST['Vader']}
Afr: {$_POST['AfrVader']}
Kkl: {$_POST['KklVader']}
Moeder: {$_POST['Moeder']}
Afr: {$_POST['AfrMoeder']}
Kkl: {$_POST['KklMoeder']}
Fokker: {$_POST['Fokker']}
Plaats: {$_POST['WoonplaatsFokker']}
Eigenaar: {$_POST['Eigenaar']}
Adres: {$_POST['AdresEigenaar']}
Postcode: {$_POST['PostcodeEigenaar']}
Woonplaats: {$_POST['WoonplaatsEigenaar']}
E mail: {$_POST['MailEigenaar']}
Telefoon: {$_POST['TelefoonEigenaar']}




Groeten,
$joumail"
, "From: {$_POST['MailEigenaar']}");

echo "<br>";
echo "<b>Het formulier is probleemloos verstuurd naar het secretariaat van Kringgroep de Walden.</b><br><br>";
echo "U ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail met de inschrijving.<br>";


echo"U wordt zometeen teruggestuurd naar het formulier";

?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/03/2011 22:49:40
Quote Anchor link
Wat moeten wij met al die code?

Dit script is zo waardeloos als iets zoek naar een ander script
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

13/03/2011 23:05:39
Quote Anchor link
@Jordi...kun je een voorbeeld geven dan van een script die wel echt werkt?
Ik heb nu een aantal geprobeerd....maar lukt niet:-(
Thnx
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2011 23:26:08
Quote Anchor link
<meta name=Generator content="Microsoft Word 9">

Het is blijkbaar in Word gemaakt.
Dan houdt het voor mij op.
 
Jantina Kooistra

Jantina Kooistra

13/03/2011 23:28:22
Quote Anchor link
Het formulier is idd in Word gemaakt. Maar maakt dit iets uit voor het mailscript?

Had eerst een andere, maar dacht dat deze niet goed was..
Hier een beginstukje....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if (isset($_POST['address']) && isset($_POST['subject']) && isset($_POST['body'])) {
  if ($_POST['address'] == "" || $_POST['body'] == "") {
    print_error();
    print_form();
  }
else {
mail("[email protected]", $_POST['subject'], $_POST['body'] . "\n" . $_POST['address']);
    print_sent();
  }
}
else {
  print_form();
}

function
print_form() {
?>

<style type="text/css">
div.MsoNormal {mso-style-parent:"";
margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
li.MsoNormal {mso-style-parent:"";
margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
p.MsoNormal {mso-style-parent:"";
margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
</style>

<p>
<div class=Section1>
<script language="JavaScript">


function mailMe( form ) {
// put some checks here
return true;
}


</script>
</p>
<p class=MsoNormal><br>
<span style="mso-spacerun: yes"> </span></p>

<p class=MsoNormal align=center style='text-align:center;mso-outline-level:
1'><b style='mso-bidi-font-weight:normal'><span style='font-size:20.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;font-family:Arial'>V.D.H. Kgp De Walden</span></b><span
style='font-family:Arial'> </span></p>
<p align=center style='text-align:center'><span style='font-family:Arial'>Inschrijfformulier
Clubmatch 29 mei, sluiting dinsdag 24 mei 24.00 uur.
<o:p></o:p>
</span></p>
Gewijzigd op 13/03/2011 23:29:49 door Jantina Kooistra
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.