Ini_Set

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 19:24:00
Quote Anchor link
Ik heb een host die maar maximum 2 mb files laat uploaden (met php script wel).
nu wil ik dit verhogen met ini_set, ik deed het zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ini_set('post_max_size', '8M');
?>

Maar dit werkt niet, doe ik iets verkeerd. Of hebben ze dat gebokt ?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:27:35
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 19:48:00
Quote Anchor link
die heeft de PHP_PERDIR flag, oftewel:
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
dus: htaccess is u
Gewijzigd op 20/02/2005 19:49:00 door Legolas
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:02:00
Quote Anchor link
dus: htaccess is u --> als dat betekent dat ik het in .htaccess moet doen kan het niet :p.

Pff hoe kan ik dan mensen iets laten uploaden van 8Mb
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:14:00
Quote Anchor link
hoezo kan dat niet?
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:15:00
Quote Anchor link
<IfModule mod_php4.c>
upload_max_filesize 20M
php_value post_max_size 20M
</IfModule>
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:18:00
Quote Anchor link
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"

je zegt het zelf nog:


"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:20:00
Quote Anchor link
Ik heb het aan mijn webhost gezegd en ze will het verhogen. Maar ze wil niet de maximum execution time verhogen. dus het zou moeten worden upgeload in 30 seconden :(
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:25:00
Quote Anchor link
Ik snap gewoon niet dat je geen .htaccess bestanden kan aanmaken...
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:26:00
Quote Anchor link
ik kan wel .htaccess bestanden aanmaken
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:33:00
Quote Anchor link
wrm kan de .htaccess oplossing dan niet :S, of is het "gelimiteerd", hoe limiteer je php en apache eigenlijk :P
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:34:00
Quote Anchor link
Je zegt het zelf !!!
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:38:00
Quote Anchor link
entry can be set in .htaccess en jij kan .htaccess bestanden aanmaken. Het kan dus WEL. Het kan alleen niet vanuit een script, maar wel vanuit .htaccess en die kan jij aanmaken. Wat begrijp ik niet :S.
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:39:00
Quote Anchor link
oke ik dacht dat het cant be set was
 
Mitch X

Mitch X

20/02/2005 20:56:00
Quote Anchor link
lol!

Dat tijdlimiet is simpel te 'overrulen':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
set_time_limit( 0 );
?>
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 21:45:00
Quote Anchor link
oke :p
 

15/07/2005 07:49:00
Quote Anchor link
I have looked over your reply for the above issue. We're closer to uploading larger files, but still not quite there yet.

Here are my settings for mySQL -
upload_max_filesize = 200mb
post_max_size = 200mb
max_execution_time = 1800 seconds
max_input_time = 1800 seconds
max_allowed_packet = 20000mb
maximum IIS timeout = 99999 seconds

I have received this DLMan error message while trying to upload an 8mb mpe file (way below mySQL maximums) -
Entry failed!
Got a packet bigger than 'max_allowed_packet'
Thanks,
 

15/07/2005 07:51:00
Quote Anchor link
chinnarao:
I have looked over for the below issue. We're closer to uploading larger files, but still not quite there yet.

Here are my settings for mySQL -
upload_max_filesize = 200mb
post_max_size = 200mb
max_execution_time = 1800 seconds
max_input_time = 1800 seconds
max_allowed_packet = 20000mb
maximum IIS timeout = 99999 seconds

I have received this DLMan error message while trying to upload an 8mb mpe file (way below mySQL maximums) -
Entry failed!
Got a packet bigger than 'max_allowed_packet'
Thanks,
Chinna Rao
 
Han eev

Han eev

15/07/2005 09:55:00
Quote Anchor link
post_max_size - "8M" - PHP_INI_PERDIR

PHP_INI_PERDIR 2 Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf

dus... je kan het niet veranderen in een script wel als je gewoon bij je php.ini kan
dus je ini_set kan niet werken!

http://nl2.php.net/ini_set
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.