Initialiseren van inputvelden in een array...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paco de Wulp

Paco de Wulp

16/08/2013 13:14:27
Quote Anchor link
Hoe initialiseer ik deze tabel (array)? Want ik krijg de volgende meldingen:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/weba/p3/03/67884109/htdocs/CON/AUT100P.php on line 227
Notice: Uninitialized string offset: 1 in /mnt/weba/p3/03/67884109/htdocs/CON/AUT100P.php on line 228
Notice: Uninitialized string offset: 2 in /mnt/weba/p3/03/67884109/htdocs/CON/AUT100P.php on line 229
Notice: Uninitialized string offset: 3 in /mnt/weba/p3/03/67884109/htdocs/CON/AUT100P.php on line 230
Notice: Uninitialized string offset: 4 in /mnt/weba/p3/03/67884109/htdocs/CON/AUT100P.php on line 230

Deze melding krijg ik alleen wanneer ik een nieuw record wil toevoegen...

Quote:
<td><input type='text' size=10 maxlength=10 name='auto[]' value='$auto[0]'> </td>
<td><input type='text' size=10 maxlength=10 name='auto[]' value='$auto[1]'> </td>
<td><input type='text' size=10 maxlength=10 name='auto[]' value='$auto[2]'> </td>
<td><input type='text' size=10 maxlength=10 name='auto[]' value='$auto[3]'> </td>
<td><input type='text' size=10 maxlength=10 name='auto[]' value='$auto[4]'> </td>
Gewijzigd op 16/08/2013 13:16:40 door Paco de Wulp
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:59:49
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

16/08/2013 13:16:34
Quote Anchor link
Dit betekent dat je $auto geen array is, maar een string.
 
Paco de Wulp

Paco de Wulp

16/08/2013 13:18:52
Quote Anchor link
Ok, maar hoe initialiseer ik deze dan ?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

16/08/2013 13:19:40
Quote Anchor link
Laat je code eens zien, dan kan ik er naar kijken.
 
Paco de Wulp

Paco de Wulp

16/08/2013 13:51:36
Quote Anchor link
Geinitialiseerd met
auto[] = ' ';

Hoe simpel en dom kan ik zijn.....
Probleem opgelost.

Thx voor de assistentie Koen.
Gewijzigd op 16/08/2013 13:52:02 door Paco de Wulp
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

16/08/2013 13:59:01
Quote Anchor link
of door erboven te zetten $auto = array();
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.