inlcude in php 5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen B

Koen B

25/03/2007 20:00:00
Quote Anchor link
Hallo,

onze host heeft sinds kort php 5 geinstaleerd. Hij wou alleen php4 niet weg doen dus als ik php 5 wil gebruiken moet ik mijn bestand deze extensie geven: .php5
Het probleem is dat ik nu (sinds php5) deze poker engine wil proberen:
http://www.phpclasses.org/browse/package/3149.html
Maar zoals je kunt zien geeft hij errors bij de includes: Klik

Komt dit door .php5? Of ergens anders door? Ik weet het niet? Hoe kan ik dit veranderen?

De errors die ik krijg zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Warning: include(phpPokerEnginev3.php5) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/theschoo/public_html/phpclasses/phppokerengine2/aPokerGameEngineTestv3.php5 on line 4

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'phpPokerEnginev3.php5' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/theschoo/public_html/phpclasses/phppokerengine2/aPokerGameEngineTestv3.php5 on line 4

Fatal error: Class 'pokerEngine' not found in /home/theschoo/public_html/phpclasses/phppokerengine2/aPokerGameEngineTestv3.php5 on line 100
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:01:45
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

25/03/2007 20:04:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb je gewoon niet het goede path op gegeven.
 
Koen B

Koen B

25/03/2007 20:07:00
Quote Anchor link
zeker wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    include("pokerDeck.php5");
    include("phpPokerEnginev3.php5");

Kijk hier maar naar de bestanden:
http://www.theschoolcriminals.com/phpclasses/phppokerengine2/

Dit is volgens mij toch echt goed :s (ik heb namelijk niks veranderd aan het script, ik heb er alleen een 5 achter gezet (daarom denk ik dat het hiet misschien aan kan liggen)
 

25/03/2007 20:07:00
Quote Anchor link
Edit:
Niet goed gelezen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

25/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
probeer eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
    if(file_exists("phpPokerEnginev3.php5"))
    {

        if(include("phpPokerEnginev3.php5"))
        {

            echo 'Het is gelukt!';
        }

        else
        {
            echo 'ERROR: Fout bij includen van het bestand...';
        }
    }

    else
    {
        echo 'ERROR: bestand bestaat niet...';
    }




    if(file_exists("pokerDeck.php5"))
    {

        if(include("pokerDeck.php5"))
        {

            echo 'Het is gelukt!';
        }

        else
        {
            echo 'ERROR: Fout bij includen van het bestand...';
        }
    }

    else
    {
        echo 'ERROR: bestand bestaat niet...';
    }

?>


en meld dan ff de output.
 
Koen B

Koen B

25/03/2007 20:56:00
Quote Anchor link
Het was de hoofdletter die niet goed was:
phpPokerEngineV3.php5
En in het bestand stond het met een kleine v
:S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.