inline animation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

27/10/2021 18:22:53
Quote Anchor link
Hoi

Kan je animatie via inline style maken? Indien ja graag hoe.

Ik zou graag een animatie style toevoegen aan ckeditor en dat werkt met inline style.

Jan
Mijn toevoeging in css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
.kleurlicht {
    animation: blinker 1s linear infinite;                
    animation: regenboogAni 1s linear infinite;
    text-align:center;
    text-transform:uppercase;
}
@keyframes blinker {  
  50% { opacity: 0.0; }
}
@keyframes regenboogAni {
    0%         {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
    14%     {background: -webkit-linear-gradient(left, violet, red, orange, yellow, green, blue, indigo);}
    28%     {background: -webkit-linear-gradient(left, indigo, violet, red, orange, yellow, green, blue);}
    43%     {background: -webkit-linear-gradient(left, blue, indigo, violet, red, orange, yellow, green);}
    57%     {background: -webkit-linear-gradient(left, green, blue, indigo, violet, red, orange, yellow);}
    71%     {background: -webkit-linear-gradient(left, yellow, green, blue, indigo, violet, red, orange);}
    86%     {background: -webkit-linear-gradient(left, orange, yellow, green, blue, indigo, violet, red);}
    100%     {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:37:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2021 19:17:33
Quote Anchor link
Je kan met CKeditor ook je HTML-code aanpassen hoor. Voor versie 5 moet je daarvoor een plug-in downloaden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 04:23:27
Quote Anchor link
OK. Weet ik maar daarmee heb ik nog geen nieuwe style.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 10:19:23
Quote Anchor link
Kan je niet de line-breaks en spaties strippen? Mogelijk werkt het dan gewoon.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 12:46:26
Quote Anchor link
Het probleem is niet de gewone css maar de animatie. Die pakt blijkbaar niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 12:49:20
Quote Anchor link
Als ik zo op SO lees (https://stackoverflow.com/questions/6510094/can-you-change-css3-animation-keyframe-attributes-inline-i-e-in-the-html-style), dan moet ik je toch teleurstellen...

Quote:
No. since the animation is not declared in the element, it's only called upon it. It's like trying to add methods into an object instead of to a class. Not possible, sorry ;)


Sowieso is in-line styling toch iets wat je moet vermijden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 16:29:54
Quote Anchor link
Daar vreesde ik al voor. Als oplossing heb ik de de style ingevoerd maar de animatie staat de css.
Nadeel is dat het in de editor niet te zien is maar toch in het resultaat.

Ik heb geen keuze dan werken met een oplossing zoals cke omdat de teksten bewerkbaar moeten zijn en inbrengbaar door digileken.

Toch bedankt om mee te denken.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 16:58:57
Quote Anchor link
Als je jouw applicatie kan aanpassen, dan kan je een veld aanmaken waarin je de CSS-stijl kan toevoegen.
Uiteraard zet je erbij dat dit 'enkel bedoeld is voor gebruikers met CSS-kennis'. In CKeditor weet ik dat je ook ID's en classes kan toevoegen aan elementen.
 
Jan R

Jan R

29/10/2021 07:23:44
Quote Anchor link
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2021 13:06:10
Quote Anchor link
Ik weet niet precies wat je wilt bereiken, dus wellicht slaat hetgeen ik nu zeg nergens op.

Kun je het niet zomaken dat ze (de digileken) sterretjes om de tekst zetten die moet 'blinken'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Bla bla bla. Dit is de tekst die de digileken invoeren. ***Deze tekst blinkt.*** En deze tekst is weer normaal.

Op het moment dat je de tekst toont, vervang je de eerste *** door: <span class="kleurlicht">
En de tweede *** vervang je door </span>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/10/2021 13:21:01
Quote Anchor link
Jan R op 29/10/2021 07:23:44:
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css

Dat is toch niet verplicht. Dan moeten ze die velden niet invullen. :-P

Dan verbergt je dit veld tot ze naar een 'advanced lay-out' overklikken. Of je verwerkt dit in een rechtensysteem. Maar UBB vind ik ook wel een handige oplossing. Ikzelf gebruik NBBC. Je kan zelf ook uitgebreid en eenvoudig tags maken.
Gewijzigd op 29/10/2021 13:22:50 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.