inline animation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

27/10/2021 18:22:53
Quote Anchor link
Hoi

Kan je animatie via inline style maken? Indien ja graag hoe.

Ik zou graag een animatie style toevoegen aan ckeditor en dat werkt met inline style.

Jan
Mijn toevoeging in css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
.kleurlicht {
    animation: blinker 1s linear infinite;                
    animation: regenboogAni 1s linear infinite;
    text-align:center;
    text-transform:uppercase;
}
@keyframes blinker {  
  50% { opacity: 0.0; }
}
@keyframes regenboogAni {
    0%         {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
    14%     {background: -webkit-linear-gradient(left, violet, red, orange, yellow, green, blue, indigo);}
    28%     {background: -webkit-linear-gradient(left, indigo, violet, red, orange, yellow, green, blue);}
    43%     {background: -webkit-linear-gradient(left, blue, indigo, violet, red, orange, yellow, green);}
    57%     {background: -webkit-linear-gradient(left, green, blue, indigo, violet, red, orange, yellow);}
    71%     {background: -webkit-linear-gradient(left, yellow, green, blue, indigo, violet, red, orange);}
    86%     {background: -webkit-linear-gradient(left, orange, yellow, green, blue, indigo, violet, red);}
    100%     {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:20:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2021 19:17:33
Quote Anchor link
Je kan met CKeditor ook je HTML-code aanpassen hoor. Voor versie 5 moet je daarvoor een plug-in downloaden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 04:23:27
Quote Anchor link
OK. Weet ik maar daarmee heb ik nog geen nieuwe style.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 10:19:23
Quote Anchor link
Kan je niet de line-breaks en spaties strippen? Mogelijk werkt het dan gewoon.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 12:46:26
Quote Anchor link
Het probleem is niet de gewone css maar de animatie. Die pakt blijkbaar niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 12:49:20
Quote Anchor link
Als ik zo op SO lees (https://stackoverflow.com/questions/6510094/can-you-change-css3-animation-keyframe-attributes-inline-i-e-in-the-html-style), dan moet ik je toch teleurstellen...

Quote:
No. since the animation is not declared in the element, it's only called upon it. It's like trying to add methods into an object instead of to a class. Not possible, sorry ;)


Sowieso is in-line styling toch iets wat je moet vermijden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 16:29:54
Quote Anchor link
Daar vreesde ik al voor. Als oplossing heb ik de de style ingevoerd maar de animatie staat de css.
Nadeel is dat het in de editor niet te zien is maar toch in het resultaat.

Ik heb geen keuze dan werken met een oplossing zoals cke omdat de teksten bewerkbaar moeten zijn en inbrengbaar door digileken.

Toch bedankt om mee te denken.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 16:58:57
Quote Anchor link
Als je jouw applicatie kan aanpassen, dan kan je een veld aanmaken waarin je de CSS-stijl kan toevoegen.
Uiteraard zet je erbij dat dit 'enkel bedoeld is voor gebruikers met CSS-kennis'. In CKeditor weet ik dat je ook ID's en classes kan toevoegen aan elementen.
 
Jan R

Jan R

29/10/2021 07:23:44
Quote Anchor link
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2021 13:06:10
Quote Anchor link
Ik weet niet precies wat je wilt bereiken, dus wellicht slaat hetgeen ik nu zeg nergens op.

Kun je het niet zomaken dat ze (de digileken) sterretjes om de tekst zetten die moet 'blinken'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Bla bla bla. Dit is de tekst die de digileken invoeren. ***Deze tekst blinkt.*** En deze tekst is weer normaal.

Op het moment dat je de tekst toont, vervang je de eerste *** door: <span class="kleurlicht">
En de tweede *** vervang je door </span>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/10/2021 13:21:01
Quote Anchor link
Jan R op 29/10/2021 07:23:44:
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css

Dat is toch niet verplicht. Dan moeten ze die velden niet invullen. :-P

Dan verbergt je dit veld tot ze naar een 'advanced lay-out' overklikken. Of je verwerkt dit in een rechtensysteem. Maar UBB vind ik ook wel een handige oplossing. Ikzelf gebruik NBBC. Je kan zelf ook uitgebreid en eenvoudig tags maken.
Gewijzigd op 29/10/2021 13:22:50 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.