Inline Ckeditor + Ckfinder

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Klaas Wijbrandi

Klaas Wijbrandi

07/05/2014 12:25:23
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een website in localhost met Ckeditor met bepaalde Divs die contenteditable zijn.
dat laat ik met Jquery de html opslaan in de database.
nu probeer ik CkFinder de afbeeldingen erbij te uploaden en te weergeven.

Heeft iemand een idee hoe ik dat moet aanpakken, heb al verschillende forums bekeken , maar ik kom er niet uit.

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 07/05/2014 12:28:47 door Klaas Wijbrandi
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:05:27
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

07/05/2014 15:16:30
Quote Anchor link
Hallo Klaas,

Ik weet wel hoe je dit doet met KCFinder ( gratis alternatief.)
Je moet config.js van ckeditor bewerken met deze waardes ( voor KCFinder ) erin.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
CKEDITOR.editorConfig = function(config) {
   config.filebrowserBrowseUrl = '/kcfinder/browse.php?opener=ckeditor&type=files';
   config.filebrowserImageBrowseUrl = '/kcfinder/browse.php?opener=ckeditor&type=images';
   config.filebrowserFlashBrowseUrl = '/kcfinder/browse.php?opener=ckeditor&type=flash';
   config.filebrowserUploadUrl = '/kcfinder/upload.php?opener=ckeditor&type=files';
   config.filebrowserImageUploadUrl = '/kcfinder/upload.php?opener=ckeditor&type=images';
   config.filebrowserFlashUploadUrl = '/kcfinder/upload.php?opener=ckeditor&type=flash';
};


Je moet het pad naar kcfinder wel aanpassen hopelijk heb je hier wat aan.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/05/2014 16:11:47
Quote Anchor link
Voor CKFinder, zal het niet zoveel moeilijker zijn, even kijken naar de config.js, en proberen Wouters code erin te douwen (zal wel moeten aanpassen, aangezien waardes niet hezelfde zullen zijn..)

En anders, google is ya best friend.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2014 16:25:04
Quote Anchor link
"Google is ya best friend", maar zelf even zoeken had ook geen kwaad gekund ;-)
http://docs.cksource.com/CKFinder_2.x/Developers_Guide/PHP/Installation
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/05/2014 20:55:36
 
Klaas Wijbrandi

Klaas Wijbrandi

09/05/2014 16:21:10
Quote Anchor link
Super, het is me gelukt! , kcfinder is een prima oplossing
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.