inlog andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 12:46:05
Quote Anchor link
ik heb een registratie op gezet met login ed
nu was mijn vraag kan ik een persoonlijk pagina weergeven naargelang het invullen van login en paswoord?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:55:19
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2010 12:48:18
Quote Anchor link
Ja dat kan.


Maar dat zal je vraag wel niet zijn? Wees eens duidelijk met je vraag eventueel toe te lichten met relevante code.
 
John D

John D

30/11/2010 13:15:49
Quote Anchor link
Het mooiste is 1 generieke pagina waarop je de benodigde persoonlijke dingen toont. Het aanmaken (file) van een pagina per persoon is omslachtig en vreet natuurlijk veel storage. Op basis van de inlog haal je informatie uit de database en je stelt on-the-fly de persoonlijke pagina samen.
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 13:46:06
Quote Anchor link
eigenlijk is het wel zo 1 pagina maar dan enkel met gegevens van de persoon die inlogt.
En als ik via internet ewplorer kan inloggen dat ik of ander persoon(die je de toelating geeft)heel de database kan zien
 
- Mark -

- Mark -

30/11/2010 13:52:04
Quote Anchor link
Dat kan allemaal " Al heb ik geen idee wat IE hier me te maken heeft. ", maar wat is je eigenlijke vraag nu? Hoe je dit allemaal in PHP/MySQL moet maken of waar loop je op vast?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2010 14:02:45
Quote Anchor link
Mark Coenen op 30/11/2010 13:52:04:
Dat kan allemaal " Al heb ik geen idee wat IE hier me te maken heeft. ", maar wat is je eigenlijke vraag nu? Hoe je dit allemaal in PHP/MySQL moet maken of waar loop je op vast?


as asked before
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 15:17:23
Quote Anchor link
Zal proberen uit te leggen
hier onder is mijn log in pagina na indrukken van de login knop komt iedereen op de
// Doorsturen naar beveiligde pagina
header("Location: beveiligd.php");
pagina,hoe plaats ik gegevens op deze pagina die enkel maar bestemd zijn voor de persoon die inlogt.
niet iedere persoon die inlogt krijgt dezelfde gegevens te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php

// Het formulier alleen verwerken als er op een knop met de naam 'actie' is geklikt:
session_start();
if (isset($_POST['actie'])) {
    $emailadres = $_POST['e'];             // E-mailadres lezen uit formulierveld 'e'
    $paswoord = $_POST['w'];               // Paswoord lezen uit formulierveld 'w'
    $emailadres = strip_tags($emailadres); // HTML-tags en PHP-code verwijderen
    $paswoord = strip_tags($paswoord);       //HTML-tags en PHP-code verwijderen
    $paswoord = trim($paswoord);           // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
    $emailadres = trim($emailadres);       // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
    $melding = "Voer een geldig e-mail adres en paswoord in";
    
    

    if (strlen($emailadres) > 50) {
        $melding  = "Fout e-mail adres ";
        
    }
else {
        require_once('is_email.inc.php');      // Functie is_email() insluiten
        if (is_email($emailadres)) {           // E-mailadres controleren met de functie is_email()
            $actie = $_POST['actie'];          // Uit te voeren actie bepalen
            if ($actie === "Inloggen" ) {

                // SQL-query definiëren:
                if ($actie == "Inloggen") {
                    $sql         = "SELECT * FROM klanten WHERE email='" . $_POST["e"] ."' AND wachtwoord='". $_POST["w"]. "'";  }
    
                
                

                // Constanten voor mysql_connect() insluiten:
                require_once('mysql_connect.inc.php');
                // Databaseverbinding openen:
                $verbinding = mysql_connect(MYSQL_SERVER, MYSQL_GEBRUIKERSNAAM, MYSQL_WACHTWOORD) or die("Verbinding mislukt: " . mysql_error());
                // Database 'test' selecteren:
                mysql_select_db("smartinvpol") or die("Kon de database niet openen: " . mysql_error());
                // Query zonder resultaatset uitvoeren:
                $result = mysql_query($sql) or die("Query mislukt: " . mysql_error());
                $row=mysql_fetch_array($result);
                if(!empty($row)){
                $email = $_POST["e"];
                $wachtwoord = $_POST["w"];
                session_register("email");
                session_register("wachtwoord");
                
        // Doorsturen naar beveiligde pagina
        header("Location: beveiligd.php");
        exit(); }
              

            }
if(empty($row)){
            $melding = "U hebt geen geldige combinatie van e-mailadres en
                wachtwoord opgegeven.<br> Indien u nog niet geregistreerd bent:<br>
                <a href=\"registreer.php\">Hier registreren</a><br>"
;
            }

             // Databaseverbinding sluiten:
                mysql_close($verbinding);

            
        }
else {
            $emailadres = htmlentities($emailadres, ENT_QUOTES);
            // Foutmelding afhankelijk van de lengte van het e-mailadres:
            if (strlen($emailadres) < 1) {
                $melding = "U moet een <strong>e-mailadres</strong> invoeren. ";
            }
else {
                $melding  = "<strong>$emailadres</strong> is geen geldig e-mailadres. ";
                $melding .= "Verbeter het e-mailadres of voer een ander e-mailadres in. ";
            }
        }
    }
}
else {
    $emailadres = "";
    // Algemene instructies weergeven:
    $melding  = "Voer een geldig e-mailadres en  paswoord in<br> ";
    
}


 
?>

<h2>Inloggen</h2>
<p><?php echo $melding; ?></p>
<form action="login.php" method="post">
  <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="2">
    <tr>
      <td nowrap><label for="e"><span style="text-decoration: underline">E</span>-mailadres:</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input accesskey="e" id="e" name="e" maxlength="255" size="30" type="text" value="<?php echo $emailadres; ?>"><br /></td>
    </tr>
     <tr>
      <td nowrap><label for="w"><span style="text-decoration: underline">W</span>achtwoord:</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input accesskey="w" id="w" name="w" maxlength="255" size="30" type="password" value="<?php echo $paswoord; ?>"><br /><br /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="center" nowrap>
        <input class="knop" name="actie" type="submit" value="Inloggen">
        <input class="knop" name="actie" type="submit" value="Wissen">
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>
Paswoord vergeten? Klik <a href="vergeten.php" target="_blank">hier</a>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 30/11/2010 18:16:57 door Bas IJzelendoorn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/11/2010 17:44:59
Quote Anchor link
Plaats je code aub tussen code-tags.

Off topic: Je keurt een mailadres af, omdat het te lang is?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.