inlog fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

30/05/2004 18:00:00
Quote Anchor link
ik heb sinds kort een eigen forum, maar als je, je wilt inlogen(dus als je je wachwoord en naam hebt in getypt en op inlogen klikt) dan krijg je zoon pagina: dat deze pagina niet is gevonden. nou vroeg ik me af waar ik moest instellen dat je bij het inloggen weer op de hooffd pagina terecht komt.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:04:12
 
Arend a

Arend a

30/05/2004 18:07:00
Quote Anchor link
Bij het inloggen zit een <form action="BESTAND" method="post>

dit bestand moet verwijzen naar de juiste php file.
 

30/05/2004 19:07:00
Quote Anchor link
en waar staat dat ergens in het inlogen document, want ik zie dat nergens staan.
 
Mitch X

Mitch X

30/05/2004 19:11:00
Quote Anchor link
Dan is er iets goed mis ...
 

30/05/2004 19:20:00
Quote Anchor link
zal het wel over het hoofd gezien hebben maar dit is dus mijn inlog docu:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
<?php
//
// Allow people to reach login page if
// board is shut down
//

define("IN_LOGIN", true);

define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = './';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);

//
// Set page ID for session management
//

$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_LOGIN);
init_userprefs($userdata);
//
// End session management
//

// session id check

if (!empty($HTTP_POST_VARS['sid']) || !empty($HTTP_GET_VARS['sid']))
{

    $sid = (!empty($HTTP_POST_VARS['sid'])) ? $HTTP_POST_VARS['sid'] : $HTTP_GET_VARS['sid'];
}

else
{
    $sid = '';
}


if( isset($HTTP_POST_VARS['login']) || isset($HTTP_GET_VARS['login']) || isset($HTTP_POST_VARS['logout']) || isset($HTTP_GET_VARS['logout']) )
{

    if( ( isset($HTTP_POST_VARS['login']) || isset($HTTP_GET_VARS['login']) ) && !$userdata['session_logged_in'] )
    {

        $username = isset($HTTP_POST_VARS['username']) ? trim(htmlspecialchars($HTTP_POST_VARS['username'])) : '';
        $username = substr(str_replace("\\'", "'", $username), 0, 25);
        $username = str_replace("'", "\\'", $username);
        $password = isset($HTTP_POST_VARS['password']) ? $HTTP_POST_VARS['password'] : '';

        $sql = "SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level
            FROM "
. USERS_TABLE . "
            WHERE username = '"
. str_replace("\\'", "''", $username) . "'";
        if ( !($result = $db->sql_query($sql)) )
        {

            message_die(GENERAL_ERROR, 'Error in obtaining userdata', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
        }


        if( $row = $db->sql_fetchrow($result) )
        {

            if( $row['user_level'] != ADMIN && $board_config['board_disable'] )
            {

                redirect(append_sid("index.$phpEx", true));
            }

            else
            {
                if( md5($password) == $row['user_password'] && $row['user_active'] )
                {

                    $autologin = ( isset($HTTP_POST_VARS['autologin']) ) ? TRUE : 0;

                    $session_id = session_begin($row['user_id'], $user_ip, PAGE_INDEX, FALSE, $autologin);

                    if( $session_id )
                    {

                        $url = ( !empty($HTTP_POST_VARS['redirect']) ) ? str_replace('&amp;', '&', htmlspecialchars($HTTP_POST_VARS['redirect'])) : "index.$phpEx";
                        redirect(append_sid($url, true));
                    }

                    else
                    {
                        message_die(CRITICAL_ERROR, "Couldn't start session : login", "", __LINE__, __FILE__);
                    }
                }

                else
                {
                    $redirect = ( !empty($HTTP_POST_VARS['redirect']) ) ? str_replace('&amp;', '&', htmlspecialchars($HTTP_POST_VARS['redirect'])) : '';
                    $redirect = str_replace('?', '&', $redirect);

                    $template->assign_vars(array(
                        'META' => "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"3;url=login.$phpEx?redirect=$redirect\">")
                    );


                    $message = $lang['Error_login'] . '<br /><br />' . sprintf($lang['Click_return_login'], "<a href=\"login.$phpEx?redirect=$redirect\">", '</a>') . '<br /><br />' .  sprintf($lang['Click_return_index'], '<a href="' . append_sid("index.$phpEx") . '">', '</a>');

                    message_die(GENERAL_MESSAGE, $message);
                }
            }
        }

        else
        {
            $redirect = ( !empty($HTTP_POST_VARS['redirect']) ) ? str_replace('&amp;', '&', htmlspecialchars($HTTP_POST_VARS['redirect'])) : "";
            $redirect = str_replace("?", "&", $redirect);

            $template->assign_vars(array(
                'META' => "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"3;url=login.$phpEx?redirect=$redirect\">")
            );


            $message = $lang['Error_login'] . '<br /><br />' . sprintf($lang['Click_return_login'], "<a href=\"login.$phpEx?redirect=$redirect\">", '</a>') . '<br /><br />' .  sprintf($lang['Click_return_index'], '<a href="' . append_sid("index.$phpEx") . '">', '</a>');

            message_die(GENERAL_MESSAGE, $message);
        }
    }

    else if( ( isset($HTTP_GET_VARS['logout']) || isset($HTTP_POST_VARS['logout']) ) && $userdata['session_logged_in'] )
    {

        if( $userdata['session_logged_in'] )
        {

            session_end($userdata['session_id'], $userdata['user_id']);
        }


        if (!empty($HTTP_POST_VARS['redirect']) || !empty($HTTP_GET_VARS['redirect']))
        {

            $url = (!empty($HTTP_POST_VARS['redirect'])) ? htmlspecialchars($HTTP_POST_VARS['redirect']) : htmlspecialchars($HTTP_GET_VARS['redirect']);
            $url = str_replace('&amp;', '&', $url);
            redirect(append_sid($url, true));
        }

        else
        {
            redirect(append_sid("index.$phpEx", true));
        }
    }

    else
    {
        $url = ( !empty($HTTP_POST_VARS['redirect']) ) ? str_replace('&amp;', '&', htmlspecialchars($HTTP_POST_VARS['redirect'])) : "index.$phpEx";
        redirect(append_sid($url, true));
    }
}

else
{
    //
    // Do a full login page dohickey if
    // user not already logged in
    //

    if( !$userdata['session_logged_in'] )
    {

        $page_title = $lang['Login'];
        include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);

        $template->set_filenames(array(
            'body' => 'login_body.tpl')
        );


        if( isset($HTTP_POST_VARS['redirect']) || isset($HTTP_GET_VARS['redirect']) )
        {

            $forward_to = $HTTP_SERVER_VARS['QUERY_STRING'];

            if( preg_match("/^redirect=([a-z0-9\.#\/\?&=\+\-_]+)/si", $forward_to, $forward_matches) )
            {

                $forward_to = ( !empty($forward_matches[3]) ) ? $forward_matches[3] : $forward_matches[1];
                $forward_match = explode('&', $forward_to);

                if(count($forward_match) > 1)
                {

                    $forward_page = '';

                    for($i = 1; $i < count($forward_match); $i++)
                    {

                        if( !ereg("sid=", $forward_match[$i]) )
                        {

                            if( $forward_page != '' )
                            {

                                $forward_page .= '&';
                            }

                            $forward_page .= $forward_match[$i];
                        }
                    }

                    $forward_page = $forward_match[0] . '?' . $forward_page;
                }

                else
                {
                    $forward_page = $forward_match[0];
                }
            }
        }

        else
        {
            $forward_page = '';
        }


        $username = ( $userdata['user_id'] != ANONYMOUS ) ? $userdata['username'] : '';

        $s_hidden_fields = '<input type="hidden" name="redirect" value="' . $forward_page . '" />';

        make_jumpbox('viewforum.'.$phpEx, $forum_id);
        $template->assign_vars(array(
            'USERNAME' => $username,

            'L_ENTER_PASSWORD' => $lang['Enter_password'],
            'L_SEND_PASSWORD' => $lang['Forgotten_password'],

            'U_SEND_PASSWORD' => append_sid("profile.$phpEx?mode=sendpassword"),

            'S_HIDDEN_FIELDS' => $s_hidden_fields)
        );


        $template->pparse('body');

        include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);
    }

    else
    {
        redirect(append_sid("index.$phpEx", true));
    }

}


?>
 
Remco nvt

Remco nvt

30/05/2004 20:14:00
Quote Anchor link
Het file moet wel login.php heten!
 

30/05/2004 20:33:00
Quote Anchor link
zo heet dit doc. ook
 

03/06/2004 20:38:00
Quote Anchor link
Is er dan niemand anders die mij kan helpen?
 
Arnoldxp

arnoldxp

03/06/2004 21:41:00
Quote Anchor link
je hele formulier mist ja. of heb ik da mis.

waarom maak je niet gewoon zelf een loginscript. zo moeilijk is dat niet.
Gewijzigd op 03/06/2004 21:41:00 door arnoldxp
 

04/06/2004 17:02:00
Quote Anchor link
heb daar geen geduld voor.

kan jij dat dan voor mij doen? :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.