Inlog Systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Thijs Nuis

Thijs Nuis

15/01/2020 01:46:27
Quote Anchor link
Hallo leden.

Ik krijg het niet voor elkaar met het inlog systeem. Ik heb de code's geprobeerd die op jullie site staan. Deze doen het wel. Maar dan wil ik het aan de MYSQL koppelen dan wil die niet meer dan word alles opeens wit. Wat kan ik het beste doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:58:47
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/01/2020 02:21:59
Quote Anchor link
Als je een witte pagina krijgt dan staan de foutmeldingen weergeven waarschijnlijk uit. Dit is natuurlijk als lopen met een blinddoek om dus begin eerst maar eens om deze aan te zetten. Je kunt dit onder andere instellen in php.ini (vergeet niet de webserver te herstarten) of op het dashboard van je provider. Of je zet de volgende regels helemaal aan het begin van je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

Dan krijg je wellicht foutmeldingen. Begin met de eerste (bovenste) foutmelding. Probeer deze voor jezelf te vertalen of google eens op deze foutmelding. Mocht het niet lukken dan kunnen we je proberen te helpen.
Gewijzigd op 15/01/2020 02:23:34 door Frank Nietbelangrijk
 
Thijs Nuis

Thijs Nuis

15/01/2020 02:23:12
Quote Anchor link
Hallo Frank.

Bedankt. Deze zal ik binnenkort even toevoegen ;-)



Toevoeging op 15/01/2020 06:46:13:

Het probleem is geheel opgelost
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2020 08:54:58
Quote Anchor link
Toch even benieuwd wel inlogsysteem je hebt.
Hopelijk geen eentje uit een oud jaar. ;-)
 
Cor Zelf

Cor Zelf

28/01/2021 10:25:04
Quote Anchor link
@Thijs,
De URL naar jouw website in jouw profiel bevat 2x protocol: http://https://
 
Jan R

Jan R

28/01/2021 10:37:46
Quote Anchor link
Bij wamp heb je ook de logs. C:\wamp64\logs\php_error.log
ook als je de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

niet toevoegd kan je deze dus bekijken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2021 10:59:18
Quote Anchor link
Cor van Dooren op 28/01/2021 10:25:04:
@Thijs,
De URL naar jouw website in jouw profiel bevat 2x protocol: http://https://

Bug in de site. Ik zet het op de radar.
Edit: Is aangepast
Gewijzigd op 28/01/2021 13:49:22 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.