Inlog Systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Health Base zoekt een Ontwikkelaar expertsysteem

Health Base (Houten) verzamelt medische en farmaceutische gegevens en verrijkt deze met kennis en ervaringen van zorgverleners en patiënten tot praktisch toepasbare proces- en beslisondersteuning. Dit wordt onder meer toegepast in het apotheekinformatiesysteem Pharmacom en het huisartseninformatiesysteem Medicom van PharmaPartners BV. Voorbeelden zijn een elektronisch formularium, medicatiebewaking en protocollaire chronische zorg. In toenemende mate maken wij hiervoor beslisregels voor nog slimmere proces- en beslisondersteuning. Dit doen wij in het expertsysteem Blueriq. Voor de toepassing en doorontwikkeling van deze beslisregels zijn wij op korte termijn op zoek naar een: Ontwikkelaar expertsysteem 32 – 40 uur per week Taken Je vertaalt functionele

Bekijk vacature »

Thijs Nuis

Thijs Nuis

15/01/2020 01:46:27
Quote Anchor link
Hallo leden.

Ik krijg het niet voor elkaar met het inlog systeem. Ik heb de code's geprobeerd die op jullie site staan. Deze doen het wel. Maar dan wil ik het aan de MYSQL koppelen dan wil die niet meer dan word alles opeens wit. Wat kan ik het beste doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/01/2020 23:58:01
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/01/2020 02:21:59
Quote Anchor link
Als je een witte pagina krijgt dan staan de foutmeldingen weergeven waarschijnlijk uit. Dit is natuurlijk als lopen met een blinddoek om dus begin eerst maar eens om deze aan te zetten. Je kunt dit onder andere instellen in php.ini (vergeet niet de webserver te herstarten) of op het dashboard van je provider. Of je zet de volgende regels helemaal aan het begin van je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

Dan krijg je wellicht foutmeldingen. Begin met de eerste (bovenste) foutmelding. Probeer deze voor jezelf te vertalen of google eens op deze foutmelding. Mocht het niet lukken dan kunnen we je proberen te helpen.
Gewijzigd op 15/01/2020 02:23:34 door Frank Nietbelangrijk
 
Thijs Nuis

Thijs Nuis

15/01/2020 02:23:12
Quote Anchor link
Hallo Frank.

Bedankt. Deze zal ik binnenkort even toevoegen ;-)Toevoeging op 15/01/2020 06:46:13:

Het probleem is geheel opgelost
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2020 08:54:58
Quote Anchor link
Toch even benieuwd wel inlogsysteem je hebt.
Hopelijk geen eentje uit een oud jaar. ;-)
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.