inlogform

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »
Jack Maessen

Jack Maessen

09/11/2012 14:34:43
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een inlogform gedownload dat gebruik maakt van jquery.
AAnvankelijk kon ik niet inloggen, maar na veel speurwerk ben ik erachter gekomen dat het aan 1 regel ligt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="form_wrapper" class="form_wrapper">


Als ik hier de id="form_wrapper" eruit haal en alleen de class laat staan doet kan ik WEL inloggen.

Het javascript dat hierbij hoort is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<!-- The JavaScript -->
        <script type="text/javascript" src="js/jquery.min.js"></script>
        <script type="text/javascript">
            $(function() {
                    //the form wrapper (includes all forms)
                var $form_wrapper    = $('#form_wrapper'),
                    //the current form is the one with class active
                    $currentForm    = $form_wrapper.children('form.active'),
                    //the change form links
                    $linkform        = $form_wrapper.find('.linkform');
                        
                //get width and height of each form and store them for later                        
                $form_wrapper.children('form').each(function(i){
                    var $theForm    = $(this);
                    //solve the inline display none problem when using fadeIn fadeOut
                    if(!$theForm.hasClass('active'))
                        $theForm.hide();
                    $theForm.data({
                        width    : $theForm.width(),
                        height    : $theForm.height()
                    });
                });
                
                //set width and height of wrapper (same of current form)
                setWrapperWidth();
                
                /*
                clicking a link (change form event) in the form
                makes the current form hide.
                The wrapper animates its width and height to the
                width and height of the new current form.
                After the animation, the new form is shown
                */
                $linkform.bind('click',function(e){
                    var $link    = $(this);
                    var target    = $link.attr('rel');
                    $currentForm.fadeOut(400,function(){
                        //remove class active from current form
                        $currentForm.removeClass('active');
                        //new current form
                        $currentForm= $form_wrapper.children('form.'+target);
                        //animate the wrapper
                        $form_wrapper.stop()
                                     .animate({
                                        width    : $currentForm.data('width') + 'px',
                                        height    : $currentForm.data('height') + 'px'
                                     },500,function(){
                                        //new form gets class active
                                        $currentForm.addClass('active');
                                        //show the new form
                                        $currentForm.fadeIn(400);
                                     });
                    });
                    e.preventDefault();
                });
                
                function setWrapperWidth(){
                    $form_wrapper.css({
                        width    : $currentForm.data('width') + 'px',
                        height    : $currentForm.data('height') + 'px'
                    });
                }
                
                /*
                for the demo we disabled the submit buttons
                if you submit the form, you need to check the
                which form was submited, and give the class active
                to the form you want to show
                */
                $form_wrapper.find('input[type="submit"]')
                             .click(function(e){
                                e.preventDefault();
                             });    
            });
        </script>


Mijn inlogform ziet er als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<form class="login active" action="process.php" method="POST">
                        <!--&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Login-->
                        
                        <div>
                            <label>Username:</label>
                            <input type="text" name="user"  value="<?php echo $form->value("user"); ?>"><?php echo $form->error("user"); ?>
                            
                        </div>
                        <div>
                            <label>Password: <a href="forgot_password.html" rel="forgot_password" class="forgot linkform">Forgot your password?</a></label>
                            <input type="password" name="pass"  value="<?php echo $form->value("pass"); ?>"><?php echo $form->error("pass"); ?>
                            
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            <div class="remember"><input type="checkbox" name="remember"<?php if($form->value("remember") != ""){ echo "checked"; } ?><span>Keep me logged in</span></div>
                            <input type="hidden" name="sublogin" value="">
                            <input type="submit" value="Login"></input>
                            <a href="register.php" rel="register" class="linkform">You don't have an account yet? Register here</a>
                            <div class="clear"></div>
                        </div>
                    </form>


Deze form is getest en werkt prima, maar alleen door de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="form_wrapper" class="form_wrapper">

te vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="form_wrapper">


Als ik dit doe, kan ik dus WEL inloggen maar verlies ik de jquery functionaliteit.

Waar moet ik dit probleem zoeken?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:28:37
 
Bart van der Veen

Bart van der Veen

09/11/2012 15:52:09
Quote Anchor link
misschien helpt dit:

/*
for the demo we disabled the submit buttons
if you submit the form, you need to check the
which form was submited, and give the class active
to the form you want to show
*/

je script werkt oke, maar je moet wel zorgen dat de javascript je form ook ergens heenstuurd, anders blijft. e.preventdefault over en gebeurt er niets.
 
Jack Maessen

Jack Maessen

09/11/2012 16:07:33
Quote Anchor link
oke...dat had ik nog niet eens in de gaten....maar hoe moe tik dat aanpassen?
Als je op submit klikt, moet er contact gemaakt worden met process.php

hoe pas ik dat aan? ik heb weinig verstand van javascript

Toevoeging op 09/11/2012 16:12:46:

ik heb het zelf al functionerende gekregen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$form_wrapper.find('input[type="submit"]')
.click(function(e){
e.process.php();


Hij werkt nu!

Hartstikke bedankt, ik had dat niet in de gaten dat de demo de submit disabled had
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.