Inlogformulier controleert geen gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 23:05:30
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 22:56:42:
@aar, dus ik moet in_array gebruiken?
had je dat niet eerder kunnen zeggen?:P

Ik wil gewoon graag verder in mijn eigen code, daarom vraag ik gewoon wat ik nu moet doen om dat stukje werkend te krijgen.

Ik meen dat dat allang eerder gezegd is. Maar ik vraag me af. Is dit gewoon niet te hoog gegrepen, als je nog fouten maakt met de structuur en opbouw. is het niet zinvoller om eerst met een contactformulier te beginnen of desnoods een inlogsysteem met mysql? Die code is minder gestructuurd dan wat je nu hebt.
Gewijzigd op 05/10/2011 23:08:44 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:52:41
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:09:13
Quote Anchor link
Het is inderdaad een uitdaging, maar ik ben er bijna.

Toevoeging op 05/10/2011 23:13:14:

@victor

btw het werkt niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if(empty($error))
    {

        
        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);    
        }

            $user[$los[0]] = $los[1];
            
            if(in_array($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] = $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

?>
Gewijzigd op 05/10/2011 23:13:35 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 23:17:12
Quote Anchor link
en wat gebeurt er dan?
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:17:38
Quote Anchor link
Alsnog deze melding:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:22:13
Quote Anchor link
De afsluiting op regel 9 moet op regel 11.

Toevoeging op 05/10/2011 23:23:38:

En op regel 5 moet nog dit:

$user = array();
Gewijzigd op 05/10/2011 23:23:55 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:23:46
Quote Anchor link
Geprobeert, resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.

Ofwel, zelfde fout
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:24:33
Quote Anchor link
Wat typ jij dan in het formulier in?
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:25:19
Quote Anchor link
als username: piet
als wachtwoord: hoi123

Heb ook al andere users geprobeert, doet het ook niet..
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:27:42
Quote Anchor link
En dit is GEEN vergelijking:

if($user[$veldnaam] = $veldpass)
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:28:52
Quote Anchor link
Nee dat moet denk dit zijn:

if($user[$veldnaam] == $veldpass)

met dubbele ==?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:30:34
Quote Anchor link
Zet dit helemaal bovenin je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest

?>
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:31:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 23:30:34:
Zet dit helemaal bovenin je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>


echt boven de doctype, of boven dit:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

Aan het begin zeg maar?



Toevoeging op 05/10/2011 23:33:40:

Ik heb het al, hij geeft nu de error op line 74

if(empty($error))
{


foreach($file as $value)
{
$los = explode(":", $value);

$user[$los[0]] = $los[1];
}
if(in_array($veldnaam, $user))
{
if($user[$veldnaam] == $veldpass)
{
echo "U bent succesvol ingelogd!";
}
}

else
{
echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";
}
}

lijn 74 is in mijn script(hierboven natuurlijk niet) deze zin:

$user[$los[0]] = $los[1];

Toevoeging op 05/10/2011 23:35:39:

BTW, deze error:

Notice: Undefined offset: 1 in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/login.php on line 74
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:56:01
Quote Anchor link
echo $value; eens
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 18:04:07
Quote Anchor link
Ik heb $value geechot, resultaat is dit:

piet:hoi123 piet:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123

Ik krijg dus alle usernames en w8woorden achter elkaar.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 18:32:26
Quote Anchor link
waarom heb je eigenlijk dezelfde usernames en wachtwoorden erin staan.

In een testomgeving zoals hier is al dit niet bepaald handig.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 18:33:24
Quote Anchor link
Nou in ieder geval heb ik ze nu eruit gehaald en verschillende erin gezet. Maar wat is er fout in de code?

Iemand dus suggesties?
Gewijzigd op 06/10/2011 19:20:15 door Jerry php
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.