Inlogformulier controleert geen gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:16:17
Quote Anchor link
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik bezig met een inlog systeem met .txt bestand. (natuurlijk een experiment, ik ga het niet gebruiken!)

Nu heb ik zo goed als heel de code, maar hij herkent de gebruikersnaam en wachtwoord niet...

Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($naam);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //naam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>



En als ik in wil loggen dan zegt hij alsnog:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Als ik de array echo, zo dus:

if(empty($error))
{

foreach($file as $value)
{
$los = explode(":", $value);

echo $los[0];

}


}


dan krijg ik dit:

jeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremy

terwijl dat ze onder elkaar staan:

jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123


Ik vraag me dus af waarom ik niet kan "inloggen"
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:57:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 21:27:56
Quote Anchor link
Eigenlijk is dit nog geen volledige inlogprocedure, omdat er nergens wordt opgeslagen of iemand ingelogd is. Dus je zou een sessie of cookie moeten plaatsen, tenzij je wilt dat men bij elke view het password opnieuw moet invullen.

Maar los van dat alles, is het raadzaam om even te 'debuggen'.
Echo eens de variabelen uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))

En je weet welke waardes hij vergelijkt. Blijkbaar komt er eentje niet overeen met elkaar.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:28:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:29:15
Quote Anchor link
Dat coockie doe ik erna wel. eerst even kijken of hij kan inloggen. oke is zal ze eens echoën
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:36:22
Quote Anchor link
Je hebt nog steeds niks met mijn opmerkingen in je andere topics gedaan. Dit script heeft weer precies dezelfde fouten.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:38:09
Quote Anchor link
@aar
gevonden, ik gebruikte $naam ipv $name

@santhe
ik snap je gewoon niet, wat doe ik verkeerd? kun je uitgebreider uitleggen?

Toevoeging op 05/10/2011 21:42:51:

@aar
Toch doet hij het nog niet.

hij geeft ten alle tijden dit weer:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.

dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:43:33
Quote Anchor link
Je stopt een $_POST-var in een andere $var terwijl je niet weet of ie wel bestaat want je test verderop pas of er wel gePOST is. Die volgorde klopt gewoon niet. Je gaat toch ook niet iets kopen terwijl je nog geen geld hebt ontvangen.

Verder maak je een $name aan en even verderop ga je kijken of ie bestaat. Dat is toch nutteloos, je hebt hem net zelf aangemaakt.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:45:31 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:44:50
Quote Anchor link
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:48:14
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:49:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 21:48:14:
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.


Ja, ik weet niet waar ik het moet neerzetten dan.. ik vraag het aan jou, is het ook niet goed. Het is inderdaad ontopic, maar dat is niet mijn probleem, en dat komt er dan bij, en dan zou ik graag willen weten hoe het WEL moet.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:00:11
Quote Anchor link
Als je iets wilt kopen moet je eerst geld hebben.

Dus alles wat je met $_POST-vars wilt doen doe je pas als weet dat er gePOST is. Dus NA deze regel:
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:01:15
Quote Anchor link
Oke, gedaan. Dankje.

Weet je ook een antwoord op mijn vraag?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:05:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>
Gewijzigd op 05/10/2011 22:09:06 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:07:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    echo $los[0] . ':' . $los[1] . '<br />';;
}

?>



Ja dan is de uitslag dit:

piet:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123

Maar ik weet niet wat ik daarmee moet??
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:09:51
Quote Anchor link
Ik had het al aangepast:

- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>

 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:13:15
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert, dan krijg ik dit als resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Dus het aantal wat in de users.txt pakt hij dan 1 voor 1, dus hij gaat ze allemaal controlleren ofzo?

overigens zit er dan 1 bij die ik heb ingevuld, en ook die is niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:13:52
Quote Anchor link
En om hier op voort te borduren om een vaste inlog te bouwen, voeg je op de plek op lijn 7 een sessie toe.

Weet je niet hoe sessies werken?
http://www.phptuts.nl/view/39/10/
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:13:57
Quote Anchor link
Beter is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$ingelogd
= false;
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        $ingelogd = true;
        break;
    }
}

if($ingelogd)
{

    echo "U bent succesvol ingelogd.";    
}

else
{
    echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
}

?>
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:15:51
Quote Anchor link
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

@santhe
dat doet hij ook niet. hij geeft ze nu overigens wel gewoon 1 zin aan, maar hij keurt het alsnog niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:17:09
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 22:15:51:
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

Ik gaf een linkje.....
maar zorg er eerst even voor dat de controle goed verloopt.
Echo de variabelen eens uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
Gewijzigd op 05/10/2011 22:18:29 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:18:48
Quote Anchor link
Ja ik weet wel hoe ik ze moet gebruiken, want ik heb die tutorial zelf namelijk gevolgt, maar ik wil graag weten hoe ik die in mijn script moet gebruiken, wat je er mee wilt doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:19:39
Quote Anchor link
Onthouden dat iemand ingelogd is, tenzij de bezoekers bij iedere view opnieuw de inloggegevens moeten invullen?

Een normale variabele verliest zijn waarde als het script beëindigd wordt.
Gewijzigd op 05/10/2011 22:20:03 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.