Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

06/10/2011 22:54:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt waardoor ik kan inloggen. aanmeld pagina is al gemaakt, en hij voegt de gegevens in een .txt bestand. de gegevens staan alsvolgt in het tekstbestand:

jeremy:hoi123
pietjebel:lalala
jerry:kloer
joey:jerry

Waarmee dit de indeling is:
username:wachtwoord

Dit is mijn code, onder de code staat nog klein stukje uitleg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


$file = file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);            
            
    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);    

            $user[$los[0]] = $los[1];
        }
            
            if(in_array($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] == $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>


Deze error krijg ik:

Notice: Undefined offset: 1 in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/login.php on line 74

En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry

Dus alles achter elkaar, en in het .txt bestand staat het onder elkaar. (zie boven)

Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.

Wat moet ik doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:25:09
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:01:43
Quote Anchor link
Wat is er mis om gewoon door te gaan in je reeds open staande topic?

Hier kan een slotje op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:02:38
Quote Anchor link
En een notice is geen error....
Wel is het iets dat verholpen moet worden, maar daarover kan je verder gaan in je vorige topic.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:04:12
Quote Anchor link
het probleem is regel 63:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error[1])) ?>


Als je die vervangt door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error) > 0) ?>

moet hij goed gaan..

P.S.:
Waarom start je iedere keer een nieuw topic?


Edit:

Quote:
En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry


Je doet een foreach, dus iedere $value laat hij zien;)
Gewijzigd op 06/10/2011 23:06:28 door Victor -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:11:21
Quote Anchor link
Sorry voor het nieuwe topic, maar aangezien hij niet meer in beeld was en niemand reageerde heb ik een nieuwe gemaakt.

@victor

heb het verandert, geen resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:13:28
Quote Anchor link
Dat heb je hierboven ook niet gevraagd, de error is weg nu..
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:15:48
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.


dat is toch echt mijn probleem nog steeds, want hij controleert de gegevens niet, want hij geef ten alle tijden die error..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:16:13
Quote Anchor link
Je vergelijking klopt niet....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:17:40
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:16:13:
Je vergelijking klopt niet....


Welke bedoel je, deze:
if($user[$veldnaam] == $veldpass)

Wat is er fout aan?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:17:49
Quote Anchor link
Aangezien er toch bijna nooit een mod online is en niemand er blijkbaar mee zit.

Maak van dit:
$user[$los[0]] = $los[1];

Dit:
$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:19:24
Quote Anchor link
@santhe

werk niet, nog steeds dezelfde zin:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:26:51
Quote Anchor link
Maak van:
if(in_array($veldnaam, $user))

Dit:
if(array_key_exists($veldnaam, $user))
Gewijzigd op 06/10/2011 23:32:37 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:33:44
Quote Anchor link
@santhe

je bent een held!
waarom doet die array_key_exists het wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:35:22
Quote Anchor link
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.
Gewijzigd op 06/10/2011 23:35:44 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:36:38
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:35:22:
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.


dus waar zoeken ze nu in dit geval dan op?

Toevoeging op 06/10/2011 23:38:48:

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:39:12
Quote Anchor link
de key dus, als je het leest.....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:40:39
Quote Anchor link
Ja, maar ik bedoel wat is de key in dit geval.

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
Gewijzigd op 06/10/2011 23:40:57 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:43:12
Quote Anchor link
In de key staat de username. Daar controleer je tenminste op.

Als je even een boekje open had gedaan over array's dan had je het immers wel zelf kunnen zien. ;-)

trim stript spaties aan de uiteinden van een string. Dus je kan de conclusie wel trekken.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:43:37
Quote Anchor link
Jerry php op 06/10/2011 23:40:39:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);


Omdat de trim de newline (\n) weghaalt die aan het regeleinde staat.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:45:09
Quote Anchor link
Oke bedankt allemaal!

Nu is de volgende vraag, kan ik het het beste met session of met cookie werken, om de login vast te zetten zodat ze niet elke keer moeten inloggen na een refresh of iets dergelijks
Gewijzigd op 06/10/2011 23:45:33 door Jerry php
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:46:10
Quote Anchor link
Session is gewoon veiliger.
 

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.