Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

07/10/2011 16:11:13
Quote Anchor link
$_SESSION['ingelogd'] = true;

Maar hoe laat ik hem nou ingelogd zijn via deze sessie?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:21:24
 
- SanThe -

- SanThe -

07/10/2011 16:12:17
Quote Anchor link
Denk nou eens na.

Wanneer ben je ingelogd? Als je naam en password goed zijn. Dus op die plek zet je bijv. $_SESSION['ingelogd'] = true;

En op de beveiligde pagina zet je dan iets als if($_SESSION['ingelogd'] == true) ga verder, zoniet ga naar het inlogformulier.

Zo ingewikkeld is dat toch niet?
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 16:14:13
Quote Anchor link
oooooh, dus als ik die session daar neerzet, dan zet hij hem daar vast dat hij ingelogd is? dus als die true is gaat hij verder.

right?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 16:16:27
Quote Anchor link
dan slaat hij dat op in de sessie...
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 16:17:21
Quote Anchor link
En als je hem dan dus terug haalt, ben je nog steeds ingelogd.
die if moet ik denk dan bovenin pagina doen he?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 16:20:45
Quote Anchor link
Je kan overal op je pagina kijken of iemand ingelogd is.
In het menu, in de footer, in je header overal op je pagina kan je die if plaatsen.

Ik vraag me erg af of je wel eens de basis van PHP hebt geleerd?

let er wel op dat altijd bovenaan je site binnen je PHP-code blok session_start(); staat, zonder dat zullen sessies nooit opgeslagen worden.
Gewijzigd op 07/10/2011 16:21:33 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 16:32:16
Quote Anchor link
Ja, maar tussen die if statements moet hetgeen zitten waar je ingelogd voor moet zijn toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 16:38:45
Quote Anchor link
Ja...
En dat hoeft niet per se bovenaan je pagina.
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 17:01:41
Quote Anchor link
Oke, dat moet dus lukken, ik ga het proberen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 17:17:25
Quote Anchor link
Succes, en anders horen we het wel.
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 17:58:45
Quote Anchor link
Ik snap deze niet zo goed, het zit in mijn code, maar ik snap het niet zo goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
                        if(array_key_exists($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] == $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

?>


wat ik precies niet snap:
Waarom ik in de eerste if dit heb staan: array_key_exists($veldnaam, $user
en in de 2e if dit: ($user[$veldnaam] == $veldpass)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 18:02:25
Quote Anchor link
Omdat de username in de key van het arrayelement ($user) voorkomt.
Dan wordt $user[$veldnaam] == $veldpass dus vergeleken.

Alleen is $veldnaam een zeer slechte naamgeving.
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 18:03:32
Quote Anchor link
maar password zit toch ook in $user?
zo niet, waarom niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 18:04:18
Quote Anchor link
$user is het array element, met de key en de value.
Key = username
value = password.

Heb je je eigenlijk al eens in array's verdiept eigenlijk?
Gewijzigd op 07/10/2011 18:04:55 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 18:05:26
Quote Anchor link
Dus hij zoekt zeg maar de naam die ingevuld is, in het .txt bestand. en als dat zo is, gaat hij de naam vergelijken met het password?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 18:08:13
Quote Anchor link
Een naam is toch geen password........

Ga eerst eens fatsoenlijke naamgeving gebruiken. Wat is $veldnaam? Een geslacht, wachtwoord, hobby, aantal handen dat iemand heeft?.....enfin...
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 18:09:12
Quote Anchor link
- Aar - op 07/10/2011 18:08:13:
Een naam is toch geen password........

Ga eerst eens fatsoenlijke naamgeving gebruiken. Wat is $veldnaam? Een geslacht, wachtwoord, hobby, aantal handen dat iemand heeft?.....enfin...


Nee dat is inderdaad geen password,maar had ik daar ook $veldpass kunnen invullen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 18:10:42
Quote Anchor link
Lijkt me een stuk duidelijker.
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 20:54:26
Quote Anchor link
Dat begrijp ik niet..
waarom staat er dit:
array_key_exists($veldnaam, $user)

Die $veldnaam, waar is dat niet iets anders??
 
- SanThe -

- SanThe -

07/10/2011 21:00:01
Quote Anchor link
Jerry php op 07/10/2011 20:54:26:
Dat begrijp ik niet..
waarom staat er dit:
array_key_exists($veldnaam, $user)

Die $veldnaam, waar is dat niet iets anders??


Nou zie je zelf dat copiëren van variabelen onduidelijkheid kan scheppen. Eigenlijk zou hier gewoon dit moeten staan:
array_key_exists($_POST['user'], $user)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.