Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

11/10/2011 21:30:50
Quote Anchor link
ik heb nu dit.. maar dit is ook fout.. Ik snap het niet :(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    echo "<form action="" name="formulier" method="post">

            Naam:
            <input type="
text" name="name" />
            <input type="
submit" name="submit" value="Verzenden" />
            
            </form>"
;
            
            echo "U heeft geen naam ingevuld.";
            
    if(isset($_POST['name']))
    {
    
        if(empty($_POST['name']))
        {
            
        }

        
        else
        {
            echo "Uw naam is: " . $_POST['name'];
        }
    }    
}


?>


</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:31:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 21:34:23
Quote Anchor link
Kijk eens goed wat je doet. Je kijkt eerst of je formulier gepost is en dan toon je het formulier.... dat klopt niet.
Vergeet eerst eens die empty en die isset, en kijk nog eens naar santes voorbeeld.
Alles NA die request_method POST is pas beschikbaar na je formulier. Nu staat je formulier op de verkeerde plek.
Gewijzigd op 11/10/2011 21:39:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 22:44:15
Quote Anchor link
Maar als ik dus het formulier boven de request_method zet, dan blijft het formulier dus staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 22:47:14
Quote Anchor link
Ja..

Maar waarom wil je het bovenaan zetten?
Ik zei dat het IN je if-stament moet.

Ik toon het voorbeeld nog een keer:

if(FORMULIER_IS_GEPOST) {
// toon de naam, het formulier is immers gePOST.
} else {
// toon hier je formulier
}

Nu mag jij dit werkend maken ;-)
Gewijzigd op 11/10/2011 22:48:32 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:07:44
Quote Anchor link
Ik geef het op.. ik weet het niet meer. Als ik het formulier moet posten, zou ik het formulier eerst moeten hebben, dus boven deze regel:

if(FORMULIER_IS_GEPOST) {

denk ik.



Toevoeging op 11/10/2011 23:07:46:

Ik geef het op.. ik weet het niet meer. Als ik het formulier moet posten, zou ik het formulier eerst moeten hebben, dus boven deze regel:

if(FORMULIER_IS_GEPOST) {

denk ik.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:09:49
Quote Anchor link
Ik geef eigenlijk al het antwoord?

Kijk eens wat er na de // staat?

je moet niks voor of na achter hele if-statement plaatsen. Alleen binnen die statement...
Kijk eens logisch?

BINNEN die statement kan je alles doen wat wat je wilt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
// Hier je afhandeling, en alles alles met $_POST['veld']
} else {
// Hier komt je formulier
}
?>

BAM, en je bent er.
Als jij het nu nog even afmaakt
Gewijzigd op 11/10/2011 23:12:57 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:12:12
Quote Anchor link
Maar er staat dit:

if(FORMULIER_IS_GEPOST) {

Dus dan moet je hem toch éérst posten? dus dan moet hij er toch boven staan ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:12:44
Quote Anchor link
Nee, of GEPOST of NIET. Begrijp je eigenlijk wel wat die 'else' doet?

Zie mijn vorige edit met wat uitgebreidere code. Ik denk dat je het dan wel snapt...
Gewijzigd op 11/10/2011 23:13:48 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2011 23:17:01
Quote Anchor link
Nee dat is helemaal niet nodig. Er zijn formulieren die naar een hele andere pagina worden verstuurd. Daar wordt dan eerst gechecked of er gePOST is en zoja ga verder en zonee ga terug. Op zo'n pagina staat helemáál geen formulier en dat werkt ook perfect.

Denk aan het kopen van een nieuwe fiets. Het formulier is dan de plek waar jij je geld krijgt of verdient of hoe dan ook. Maar voordat je de winkel in gaat moet je eerst kijken of je wel geld genoeg hebt. Zoja koop de fiets, zonee zie maar hoe je eerst het geld bij elkaar krijgt (formulier).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:22:01
Quote Anchor link
Mooi voorbeeld :-)
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:22:31
Quote Anchor link
hij geeft een syntax error op lijn 28

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    
    echo "Uw naam is: " . $_POST['name'];
}

        
else
{
echo "<form action="" name="formulier" method="post">
Naam:
<input type="
text" name="name" />
<input type="
submit" name="submit" value="Verzenden" />
        
</form>"
;

echo "U heeft geen naam ingevuld.";
}


?>


</body>
</html>


En zo hoort hij dan te zijn toch?
 
Victor -

Victor -

11/10/2011 23:24:53
Quote Anchor link
je quotes zijn verkeerd..

escape ze met \ of gebruik gewoon ' enkele quotes voor je html.
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:27:28
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2011 23:27:47
Quote Anchor link
Tip: Gebruik enkele quotes voor php en dubbele voor html dan zitten ze elkaar nooit in de weg. Zie de kleurtjes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
// FOUT
echo "<form action="" name="formulier" method="post">";
// GOED
echo '<form action="" name="formulier" method="post">';
?>


Toevoeging op 11/10/2011 23:29:16:

Victor - op 11/10/2011 23:24:53:
escape ze met \ of gebruik gewoon ' enkele quotes voor je html.


Geen goede tip. Op deze manier is de html niet valid.
Gewijzigd op 11/10/2011 23:28:32 door - SanThe -
 
Victor -

Victor -

11/10/2011 23:30:16
Quote Anchor link
ik bedoel meer om enkele quotes om je html heen te zetten:P

Toevoeging op 11/10/2011 23:31:40:

als ik naar de website ga, krijg ik meteen de melding dat ik geen naam heb ingevuld, dat klopt niet!:P
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:37:15
Quote Anchor link
Nee dat is ook absoluut niet de bedoeling.. dit is mijn code. Ik heb aantal keer geprobeerd om de foutmelding ergens neer te zetten zodat hij onder het formulier komt als er niets is ingevuld, maar ik niet waar..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    
    echo "Uw naam is: " . $_POST['name'];
}

        
else
{
    echo '<form action="" name="formulier" method="post">
    
    Naam:
    <input type="text" name="name" />
    <input type="submit" name="submit" value="Verzenden" />
            
    </form>'
;
}

?>


</body>
</html>
 
Victor -

Victor -

11/10/2011 23:39:17
Quote Anchor link
Je weergeeft nu die error, en houdt er geen rekening mee met of de naam nu wel of niet is gepost?
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:40:21
Quote Anchor link
Ik weergeef nog geen error toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:43:00
Quote Anchor link
Als je foutmelding onder het formulier komt, moet je je structuur weer aanpassen, zodat je formulier altijd zichtbaar is, ongeacht je gePOSTed heb of juist niet.
Gewijzigd op 11/10/2011 23:43:16 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:46:59
Quote Anchor link
Oh, dan wil ik hem toch gewoon helemaal weg hebben zodat alleen de foutmelding komt. maar hoe
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.