Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

06/10/2011 22:54:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt waardoor ik kan inloggen. aanmeld pagina is al gemaakt, en hij voegt de gegevens in een .txt bestand. de gegevens staan alsvolgt in het tekstbestand:

jeremy:hoi123
pietjebel:lalala
jerry:kloer
joey:jerry

Waarmee dit de indeling is:
username:wachtwoord

Dit is mijn code, onder de code staat nog klein stukje uitleg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


$file = file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);            
            
    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);    

            $user[$los[0]] = $los[1];
        }
            
            if(in_array($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] == $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>


Deze error krijg ik:

Notice: Undefined offset: 1 in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/login.php on line 74

En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry

Dus alles achter elkaar, en in het .txt bestand staat het onder elkaar. (zie boven)

Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.

Wat moet ik doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:44:34
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:01:43
Quote Anchor link
Wat is er mis om gewoon door te gaan in je reeds open staande topic?

Hier kan een slotje op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:02:38
Quote Anchor link
En een notice is geen error....
Wel is het iets dat verholpen moet worden, maar daarover kan je verder gaan in je vorige topic.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:04:12
Quote Anchor link
het probleem is regel 63:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error[1])) ?>


Als je die vervangt door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error) > 0) ?>

moet hij goed gaan..

P.S.:
Waarom start je iedere keer een nieuw topic?


Edit:

Quote:
En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry


Je doet een foreach, dus iedere $value laat hij zien;)
Gewijzigd op 06/10/2011 23:06:28 door Victor -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:11:21
Quote Anchor link
Sorry voor het nieuwe topic, maar aangezien hij niet meer in beeld was en niemand reageerde heb ik een nieuwe gemaakt.

@victor

heb het verandert, geen resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:13:28
Quote Anchor link
Dat heb je hierboven ook niet gevraagd, de error is weg nu..
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:15:48
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.


dat is toch echt mijn probleem nog steeds, want hij controleert de gegevens niet, want hij geef ten alle tijden die error..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:16:13
Quote Anchor link
Je vergelijking klopt niet....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:17:40
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:16:13:
Je vergelijking klopt niet....


Welke bedoel je, deze:
if($user[$veldnaam] == $veldpass)

Wat is er fout aan?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:17:49
Quote Anchor link
Aangezien er toch bijna nooit een mod online is en niemand er blijkbaar mee zit.

Maak van dit:
$user[$los[0]] = $los[1];

Dit:
$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:19:24
Quote Anchor link
@santhe

werk niet, nog steeds dezelfde zin:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:26:51
Quote Anchor link
Maak van:
if(in_array($veldnaam, $user))

Dit:
if(array_key_exists($veldnaam, $user))
Gewijzigd op 06/10/2011 23:32:37 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:33:44
Quote Anchor link
@santhe

je bent een held!
waarom doet die array_key_exists het wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:35:22
Quote Anchor link
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.
Gewijzigd op 06/10/2011 23:35:44 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:36:38
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:35:22:
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.


dus waar zoeken ze nu in dit geval dan op?

Toevoeging op 06/10/2011 23:38:48:

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:39:12
Quote Anchor link
de key dus, als je het leest.....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:40:39
Quote Anchor link
Ja, maar ik bedoel wat is de key in dit geval.

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
Gewijzigd op 06/10/2011 23:40:57 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:43:12
Quote Anchor link
In de key staat de username. Daar controleer je tenminste op.

Als je even een boekje open had gedaan over array's dan had je het immers wel zelf kunnen zien. ;-)

trim stript spaties aan de uiteinden van een string. Dus je kan de conclusie wel trekken.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:43:37
Quote Anchor link
Jerry php op 06/10/2011 23:40:39:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);


Omdat de trim de newline (\n) weghaalt die aan het regeleinde staat.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:45:09
Quote Anchor link
Oke bedankt allemaal!

Nu is de volgende vraag, kan ik het het beste met session of met cookie werken, om de login vast te zetten zodat ze niet elke keer moeten inloggen na een refresh of iets dergelijks
Gewijzigd op 06/10/2011 23:45:33 door Jerry php
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:46:10
Quote Anchor link
Session is gewoon veiliger.
 

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.