Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

06/10/2011 22:54:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt waardoor ik kan inloggen. aanmeld pagina is al gemaakt, en hij voegt de gegevens in een .txt bestand. de gegevens staan alsvolgt in het tekstbestand:

jeremy:hoi123
pietjebel:lalala
jerry:kloer
joey:jerry

Waarmee dit de indeling is:
username:wachtwoord

Dit is mijn code, onder de code staat nog klein stukje uitleg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


$file = file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);            
            
    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);    

            $user[$los[0]] = $los[1];
        }
            
            if(in_array($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] == $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>


Deze error krijg ik:

Notice: Undefined offset: 1 in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/login.php on line 74

En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry

Dus alles achter elkaar, en in het .txt bestand staat het onder elkaar. (zie boven)

Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.

Wat moet ik doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:02:32
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:01:43
Quote Anchor link
Wat is er mis om gewoon door te gaan in je reeds open staande topic?

Hier kan een slotje op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:02:38
Quote Anchor link
En een notice is geen error....
Wel is het iets dat verholpen moet worden, maar daarover kan je verder gaan in je vorige topic.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:04:12
Quote Anchor link
het probleem is regel 63:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error[1])) ?>


Als je die vervangt door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error) > 0) ?>

moet hij goed gaan..

P.S.:
Waarom start je iedere keer een nieuw topic?


Edit:

Quote:
En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry


Je doet een foreach, dus iedere $value laat hij zien;)
Gewijzigd op 06/10/2011 23:06:28 door Victor -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:11:21
Quote Anchor link
Sorry voor het nieuwe topic, maar aangezien hij niet meer in beeld was en niemand reageerde heb ik een nieuwe gemaakt.

@victor

heb het verandert, geen resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:13:28
Quote Anchor link
Dat heb je hierboven ook niet gevraagd, de error is weg nu..
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:15:48
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.


dat is toch echt mijn probleem nog steeds, want hij controleert de gegevens niet, want hij geef ten alle tijden die error..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:16:13
Quote Anchor link
Je vergelijking klopt niet....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:17:40
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:16:13:
Je vergelijking klopt niet....


Welke bedoel je, deze:
if($user[$veldnaam] == $veldpass)

Wat is er fout aan?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:17:49
Quote Anchor link
Aangezien er toch bijna nooit een mod online is en niemand er blijkbaar mee zit.

Maak van dit:
$user[$los[0]] = $los[1];

Dit:
$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:19:24
Quote Anchor link
@santhe

werk niet, nog steeds dezelfde zin:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:26:51
Quote Anchor link
Maak van:
if(in_array($veldnaam, $user))

Dit:
if(array_key_exists($veldnaam, $user))
Gewijzigd op 06/10/2011 23:32:37 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:33:44
Quote Anchor link
@santhe

je bent een held!
waarom doet die array_key_exists het wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:35:22
Quote Anchor link
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.
Gewijzigd op 06/10/2011 23:35:44 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:36:38
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:35:22:
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.


dus waar zoeken ze nu in dit geval dan op?

Toevoeging op 06/10/2011 23:38:48:

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:39:12
Quote Anchor link
de key dus, als je het leest.....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:40:39
Quote Anchor link
Ja, maar ik bedoel wat is de key in dit geval.

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
Gewijzigd op 06/10/2011 23:40:57 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:43:12
Quote Anchor link
In de key staat de username. Daar controleer je tenminste op.

Als je even een boekje open had gedaan over array's dan had je het immers wel zelf kunnen zien. ;-)

trim stript spaties aan de uiteinden van een string. Dus je kan de conclusie wel trekken.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:43:37
Quote Anchor link
Jerry php op 06/10/2011 23:40:39:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);


Omdat de trim de newline (\n) weghaalt die aan het regeleinde staat.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:45:09
Quote Anchor link
Oke bedankt allemaal!

Nu is de volgende vraag, kan ik het het beste met session of met cookie werken, om de login vast te zetten zodat ze niet elke keer moeten inloggen na een refresh of iets dergelijks
Gewijzigd op 06/10/2011 23:45:33 door Jerry php
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:46:10
Quote Anchor link
Session is gewoon veiliger.
 

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.