Inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

04/11/2021 12:33:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben weer net met PHP begonnen. Ik wil een site maken om in te loggen maar krijg de volgende foutmelding:


Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in C:\USB WebServer\root\login.php on line 8
Connection error

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php

$host
= "localhost" ;
$user = "root";
$password ="";
$db = "user";

$data = mysql_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


?>




<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>
                        
                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>



Wat doe ik fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:45:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2021 12:45:38
Quote Anchor link
Ik vermoed dat je inlog-gegevens niet kloppen, je password mis waarschijnlijk.

Los van de fout gebruik je ook de oude mysql_xxxxx() functies. In PHP 7 zijn deze verwijderd, dus op veel hostings zal dit script niet meer werken. Je kan het beste de MySQLi functies gebruiken.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

04/11/2021 12:52:15
Quote Anchor link
Hoi Arien,

Kan niet eens een wachtwoord of gebruikersnaam invoeren. Krijg menteen de foutmelding. Van MySQL heb ik MySQLi gemaakt!

Dus de vraag blijft nog steeds waarom werkt het niet?

Groetjes
Ed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2021 12:58:56
Quote Anchor link
Op lijn 4 en 5 moet je een username en password invullen.

Bij USB Webserver is de username: root, en het wachtwoord standaard usbw.

Ik ben benieuwd op welke PHP-versie dit draait, want ik vind het frappant dat de oude functies nog werken.
Zelf vind ik XAMPP een beter up-to-date alternatief.

De versie kan je bekijken met dit script, en noem dit phpinfo.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Bij uitvoer via je browser zie je bovenaan het versienummer.
Gewijzigd op 04/11/2021 13:00:51 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

04/11/2021 13:07:58
Quote Anchor link
Ik geloof dat ik in het stenen tijdperk leef! 2008!!!


PHP Logo
PHP Version 5.4.17

Groetjes
Ed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2021 13:11:29
Quote Anchor link
Ja, behoorlijk oud! Inmiddels zitten we al bij de versies: 8.0.12 en 7.4.25. (versie 6 is overgeslagen)

Neemt niet weg dat het onbruikbaar is, maar je zal wel snel tegen drempels aanlopen als je intensief PHP gaat gebruiken. Ik raad aan om XAMPP te kiezen.
Gewijzigd op 04/11/2021 13:12:07 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

04/11/2021 19:52:56
Quote Anchor link
Als ik verder werk krijg ik de volgende fotmelding:

https://freeimage.host/i/5cyATG

Wie kan me helpen?

Groetjes
Ed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2021 20:29:34
Quote Anchor link
Hoe ziet je relevante code er nu uit?
Kan je die hier ook delen tussen code-tags voordat de afbeelding opeens verdwijnt?
Gewijzigd op 04/11/2021 20:32:49 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

04/11/2021 21:55:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT  * FROM login WHERE username= ' ".$username. "' AND  password= ' ".$password. " '";

    $result = mysqli_query($data,$sql);

    $row = mysqli_fetch_array($result);

    if($row["usertype"]=="user")
    {

        echo "user";
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        echo "admin";
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
    
}


?>


<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2021 21:57:47
Quote Anchor link
Kijk eens naar mysqli_error en kijk dan eens naar wat je mysqli_query doet.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

04/11/2021 22:33:22
Quote Anchor link
Hoi Arien,

IK snap hem niet. WAt ik begrijp is dat er 0 of 1 uit moet komen. En dat komt er niet. Kun je iets uit de doek den doen?

Groetjes
Ed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2021 22:36:46
Quote Anchor link
Je mysqli_query() lijkt ergens op stuk te lopen. Maar je vraagt dus niet aan mysqli WAT er mis is.

Dus gebruik eens mysqli_error($data).
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

04/11/2021 22:47:12
Quote Anchor link
Regel 22 moet gecontroleerd worden op resultaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($result = mysqli_query($con, "SELECT * FROM Persons")) {
  echo "Returned rows are: " . mysqli_num_rows($result);
}


https://www.w3schools.com/php/func_mysqli_query.asp
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

04/11/2021 22:56:19
Quote Anchor link
Hoi Arien,

Het blijft voor mij een raadseltje. Weet jij het antwoord?

Groetjes
Ed
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

04/11/2021 23:04:32
Quote Anchor link
Kijk eens of je hier meer verder komt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{
    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {
        echo "user";
    }

    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {
        echo "admin";
    }
    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2021 23:25:54
Quote Anchor link
Als we dit even uitbouwen met een controle of de query gelukt is/;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{
    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {
        echo "user";
    }

    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {
        echo "admin";
    }
    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
} else {
echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


Kort gezegd kijk je hier of de query uitgevoerd kan worden, en in dat geval toon je de data. En als dat niet lukt (else), dan toon je een nette foutmelding vanuit MySQL.
 
Jan R

Jan R

05/11/2021 06:36:29
Quote Anchor link
Als ik de foto juist zie gebruik je database 'login' en tabel 'user'
user is een gereserveerd woord dacht ik maar los daarvan je gebruikt wel de juiste database maar je tabel is niet de juiste. Je hebt geen tabel login. Je tabel is user! lijn 20.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 09:46:14
Quote Anchor link
Met mysqli_error zou je dit dus kunnen zien.

Zorg altijd voor foutafhandeling in queries.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

05/11/2021 12:25:47
Quote Anchor link
Ed Jeurissen op 04/11/2021 21:55:18:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$username
= $_POST["username"];
$password = $_POST["password"];

$sql = "SELECT  * FROM login WHERE username= ' ".$username. "' AND  password= ' ".$password. " '";
?>

... OR 1=1
 
Ivo P

Ivo P

05/11/2021 12:52:30
Quote Anchor link
wel apart dat de query controleert of de username begint met een spatie, gevolgd door de opgegeven naam
En of het password in de database een spatie voor en achteraan heeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE username=' ed' AND password=' abc ';
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 12:59:15
Quote Anchor link
En daarnaast is het wel zo netjes om dit uiteindelijk veilig te hashen met password_hash().
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.