Inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 16:06:03
Quote Anchor link
Hoi,
Ik het zo goed als mogelijk aangepast maar krijg de volgende foutmelding:

De query is niet gelukt: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE username=' ed' AND password=' abc '' at line 1

Bijgaand de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>

<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT  * FROM login WHERE username= ' ".$username. "' AND  password= ' ".$password. " ' WHERE username=' ed' AND password=' abc '";
    

    $result = mysqli_query($data, $sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        echo "user";
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        echo "admin";
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else {
echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>


zover ik weet gebruik versie 5 van ik weet of dat daar al mis gaat, maar mijn inziens niet. Wat gaat er nu mis?

Groetjes
Ed
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:15:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 16:14:59
Quote Anchor link
WHERE AND en daarna WHERE AND?


Wat is volgens jouw het nut om eerst te kijken naar je invoer, en daarna opeens hardcoded te controleren op 'ed' en 'abc'? Dit lijkt mij een gevalletje van een foute copy-paste?

Sowieso kan je nooit WHERE AND WHERE AND als volgorde gebruiken.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 16:38:55
Quote Anchor link
hallo,

Bijna alle fouten weggewerkt maar deze blijft over:

username or password incorrect

Wat is nog het probleem?

Toevoeging op 05/11/2021 16:39:28:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>

<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT * FROM user WHERE username = ' ".$username. "' AND  password = ' ".$password. " '";

    $result = mysqli_query($data, $sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        echo "user";
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        echo "admin";
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else
{
    echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 16:40:56
Quote Anchor link
Om deze reden:
Ivo P op 05/11/2021 12:52:30:
wel apart dat de query controleert of de username begint met een spatie, gevolgd door de opgegeven naam
En of het password in de database een spatie voor en achteraan heeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE username=' ed' AND password=' abc ';
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:07:08
Quote Anchor link
Het gaat nog steeds niet goed!

het geval met spaties heb ik even als commentaar gezet

Hoe los ik het probleem nu op??

ik heb als gbn user gebruikt en als wachtwoord 1234
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 17:12:28
Quote Anchor link
Jij voert als username ed in, en omdat je in je query een spatie hebt staan, zoekt MySQL dus naar [spatie]ed. En die gebruiker bestaat dus niet.

En dat geldt ook voor je wachtwoord.
Gewijzigd op 05/11/2021 17:13:53 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:16:32
Quote Anchor link
Hoi Arien

Dat doe ik niet!

ik vul in user en 1234!!
 
Ivo P

Ivo P

05/11/2021 17:26:02
Quote Anchor link
ok, dan bedoelt Ariën dus

Quote:
zoekt MySQL dus naar [spatie]user.


en voor password vraag jij aan de database naar [spatie]1234[spatie]

een beeetje begrijpend lezen is misschien wel handig....
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/11/2021 17:26:21
Quote Anchor link
Ja Ed, dat doe je.
Maar in de query staan er SPATIES VOOR EN ACHTER.
Als je goed kijkt kan je ze zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM user WHERE username = ' ".$username. "' AND  password = ' ".$password. " '";


Toevoeging op 05/11/2021 17:27:16:

HBO denknivo
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:35:02
Quote Anchor link
Oeps sorry niet gezien maar ik kom nu bij user uit!! Yippie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 17:43:35
Quote Anchor link
Mooi zo :-)

Volgende stappen:
- Beveiliging tegen SQL injection
- Wachtwoorden hashen om ze onleesbaar te maken, dmv. password_hash en password_verify
- Goede controle of een password of gebruikersnaam fout is. Nu kijk je naar 'usertype', en niet naar het aantal rijen die je ophaalt met je select-query (moet 1 zijn als de gebruiker bestaat, en 0 als die niet bestaat. Wachtwoorden kan controleren met password_verify().
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 20:02:20
Quote Anchor link
Ja ik juichte iets te snel. doorlinken naar een andere pagina lukt wel!

Notice: Undefined variable: sql in C:\USB WebServer\root\Website\login2.php on line 67

Warning: mysqli_query(): Empty query in C:\USB WebServer\root\Website\login2.php on line 67
De query is niet gelukt:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>
</body>
</html>


<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT * FROM user WHERE username = '".$username."' AND  password = '".$password."'";
  
    $result = mysqli_query($data,$sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        header ("location:userhome.php");
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        header ("location:adminhome.php");
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else
{
    echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 20:08:25
Quote Anchor link
$sql is alleen beschikbaar als je het formulier ge-POST hebt. Het lijkt mij zinniger om de accolade op lijn 63 te verhuizen naar het eind.

Zie ook mijn vorige tips.
Gewijzigd op 05/11/2021 20:09:01 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

01/06/2022 17:15:53
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben weer vooraan begonnen. Het uploaden van de bestanden gaat nu wel, maar ik kan nog steeds niet in de database zetten. En daar ging het om,want ik wil ze weer kunnen uitlezen. Wie kan me helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $sql = "INSERT INTO imageupload(title, image) VALUES('$title','$name')";


Wat doe ik in deze regel mis?
Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>File Upload</title>
</head>
<body>
 
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
    <label>Titel</label>
    <input type="text" name="title">
    <label>File Upload</label>
    <input type="File" name="file">
    <input type="submit" name="submit">
 
 
</form>
 
</body>
</html>
 
<?php

//verbinding maken met de database
//$conn = mysqli_connect('localhost', 'root', 'usbw', 'imageupload');// de laatste is de naam van de dadatabase



require_once "connection.php";

if (isset($_POST["submit"]))
 {

    //file title
    $title = $_POST["title"];
    
    //file name
    $name = $_FILES["file"]["name"];
 
    //temporary file name to store file
    $tname = $_FILES["file"]["tmp_name"];
  
    //upload directory pad
    $uploads_dir = 'images';
    
    //Kopieer de dabestanden
    move_uploaded_file($tname, $uploads_dir.'/'.$name);
 
    //SQL om de de documenten in de db te zetten
    
    $sql = "INSERT INTO imageupload(title, image) VALUES('$title','$name')";
 
    if(mysqli_query($conn, $sql))
    {

     echo "File Sucessfully uploaded";
    }

    else{
        echo "Error";
    }
}
 
[
/code]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 18:03:34
Quote Anchor link
En wat gebeurt er precies?
Heb je je $sql al ge-echo'd?
Let op SQL-injection.
Gewijzigd op 01/06/2022 18:03:58 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

01/06/2022 19:10:22
Quote Anchor link
Dit topic gaat over inloggen.
Plots gaat het over uploaden van een bestand.
Hier dus :

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/pdf-in-beeld-brengen/104348/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 19:23:10
Quote Anchor link
En sowieso raad ik aan om eerst te kijken of de upload gelukt is, en daarna de query uit te voeren.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

02/06/2022 12:40:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<html>
<body>
    <a href ="index.php"></a>
    <?php

        require_once "connection.php";

        $sql  = "SELECT * FROM imageupload ORDER BY id DESC";
        $res = mysqli_query($conn, $sql);
        //print_r ($res);

        if(mysqli_num_rows($res)> 0)
        {

            while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
            {

               // print_r ($images);



    ?>

            
    <div class = "alb">
        <img src = "images/<?php echo $images['image']; ?>">
    <?php echo $images['title']; ?>
</div>

    <?php    }

    }

    ?>

</body>
<html>


De werkende code!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.