Inlogscript wordt HELEMAAL niet uitgevoerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 20:57:09
Quote Anchor link
Probeer anders zelf even -->
<a href="http://www.dating.url.ph/">dating.url.ph</a>

Desnoods registreer je even, email hoeft niet te werken want wordt toch niks mee gedaan.
Anders gebruik je test:
User = "Test"
pass = "test"

Maar, ik vul dus "admin" in bij username, en "r00t" (twee nullen) bij pass, en klik op Log in!
En dan flitst het scherm, en ben ik terug bij de homepage, met twee lege velden.
Ik word uberhaupt niet doorgestuurd dus, omdat er nu alleen een header naar profile in zit, de bovenstaande script is login nu.
Gewijzigd op 14/11/2013 20:58:35 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:08:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:01:08
Quote Anchor link
Blijkbaar zal hij naar profile.php redirecten. Wat er dan gebeurt durf ik niet te zeggen.

Kwestie van even je if-jes debuggen...
Gewijzigd op 14/11/2013 21:03:52 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:04:10
Quote Anchor link
Nou, dan wordt profile.php geladen, en de eerste regels zijn dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
session_start();
include('config.php');

IF (!isset($_SESSION['username']))
    { header('Location: '. $homepage); }

IF ($_GET['u'] == "")
    { $_GET['u'] = $_SESSION['username']; }


Dus het is ook niet zo dat toevallig session_start() vergeten ben en dat ie dan redirect, waar ik zonet nog aan dacht.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/11/2013 21:06:05
Quote Anchor link
Debuggen......

Controleer wat er in de variabelen zit ($_SESSION['username'])
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:06:39
Quote Anchor link
- Aar - op 14/11/2013 21:01:08:
Kwestie van even je if-jes debuggen...
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:07:08
Quote Anchor link
Ik heb eens rond zitten neuzen, en het schijnt dus dat ergens een $_SESSION['username'] niet wordt aangezet.
In het loginscript.

Want als ik daarin de header aanpas naar profile.php?u=$_SESSION... etc
dan komt ie op profile.php?u= en verder niks.

Toevoeging op 14/11/2013 21:08:20:

YOU GOT TO BE F*KING KIDDING ME!

het enige probleem was dus "user" moest zijn "USER" in tabelnaam.
nooit aan gedacht... *facepalm*

Oude script even bewerkt, en nu werkt ie weer.
Gewijzigd op 14/11/2013 21:10:20 door Kevin Zegikniet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:17:24
Quote Anchor link
Mooi dat het werkt. Wel apart dat je dan geen error krijgt over een unknown table 'USER'.
Het beste advies bij het werken met databases is altijd om hoofdletters te vermijden.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:22:35
Quote Anchor link
dat probeer ik ook, maar de huidige versie van phpmyadmin (die ik trouwens niet kan updaten oid) wil niet hernoemen, ook al staat het in de scripts wel kleine letters...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:29:46
Quote Anchor link
phpMyAdmin is een stuk ellende, vind ik. Gebruik gewoon een goed programma zoals HeidiSQL.
Gewoon lekker met een programma de boel beheren i.p.v. een web-programma die zich verslikt in timeouts bij grote opdrachten ;-)

Nu alleen maar hopen dat je hosting de inkomende poort van MySQL (3306) open heeft staan... ;-)
Gewijzigd op 14/11/2013 21:30:31 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:49:25
Quote Anchor link
want anders zou ik welke problemen krijgen?
Tenminste, nu werkt het prima! Ik zou zeggen, maak een account aan en see for yourself (en help je mij er ook nog een beetje bij ;) )
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:53:10
Quote Anchor link
Ga voor de grap eens een dump van 150MB importeren met phpMyAdmin.... ;-)
Gewijzigd op 14/11/2013 21:53:22 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:54:48
Quote Anchor link
nah, geen zin in. Waarom zou ik ook?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:57:56
Quote Anchor link
Stel: Omdat je het misschien ooit eens moet doen. Met phpMyAdmin red je dat niet, vanwege timeouts....
Maar goed, dit heeft verder niks meer met je probleem te maken, deze is nu opgelost dus...?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 22:11:35
Quote Anchor link
Nou... niet dus. Ik probeer nog eens, en wat ie eerder onbedoeld wel goed dee, gaat nu fout.

als ik niks invul logt ie nog in.

Script dus maar even:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

session_start();
include('config.php');

define('DEBUG_MODE',true);

function
showSQLerror($sql,$error,$text='Error') {
    if (DEBUG_MODE) {
        return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
    }
else {
    return $text;
    }
}
  

IF (($_POST['password'] == "") OR ($_POST['username'] == "" ))
    {
header("Location: " . $homepage); }

$con = mysql_connect($SQLhost, $SQLuser, $SQLpass) or die("Kan niet verbinden met de database: " . mysql_error());
mysql_select_db($SQLdb, $con) or die("Kan de database niet vinden: ". mysql_error());

$md5_pass = md5($_POST['password']);
$sql_inlog = mysql_query ("SELECT ID FROM USER WHERE Username = '" . mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND Password = '" . $md5_pass . "' ");

IF($sql_inlog === false)
    {
echo showSQLerror($sql_inlog, mysql_error(), "Error with logging in");
    //header("Location: ".$homepage );
    }
    
else {
$_SESSION['username']   = mysql_result ( mysql_query ("SELECT Username FROM USER WHERE Username = '".$_POST['username']."' "), 0);
$_SESSION['background']    = mysql_result ( mysql_query ("SELECT Background FROM PROFIEL WHERE Username = '".$_SESSION['username']."' "), 0);

// Kijk of lijst 1 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 1
$sql_l1 = mysql_query (
        "SELECT Provincie
        FROM USER
        WHERE Username = '"
. ($_SESSION['username']) . "'
        "
) ;
if ($sql_l1 === false)
    {
echo showSQLerror($sql_l1, mysql_error(), "Error while checking Primary goal."); }
else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l1);
    if ($info[0] == '')
        {
$_POST['controle']="FALSE";
        header('Location: list1.php'); }
    else {// Kijk of lijst 2 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 2
        $sql_l2=mysql_query(
            "SELECT Provincie
            FROM PARTNER
            WHERE Username = '"
. ($_SESSION['username']) . "'
            "
);
        if ($sql_l2===false)
            {
echo showSQLerror($sql_l2, mysql_error(), "Error while checking Secondary goal."); }
        else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l2);
            if ($info[0] == '')
                {
$_POST['controle']="FALSE";
                header('Location: list2.php'); }
            else { // kijk of lijst 3 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 3
                $sql_l3=mysql_query(
                "SELECT Profielbericht
                FROM PROFIEL
                WHERE Username = '"
. $_SESSION['username'] . "'
                "
);
            if ($sql_l3===false)
                {
echo showSQLerror($sql_l3, mysql_error(), "Error while checking Tertiary goal."); }
            else { $info[0] = mysql_Fetch_row($sql_l3);
                if ($info[0] == '')
                    {
$_POST['controle']="FALSE";
                    header("Location: list3.php"); }
                else { //alles is ingevuld, stuur door naar profiel
                    header('Location: profile.php?u='.$_SESSION['username']); }
                }
            }
        }
    }
}
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 22:34:01
Quote Anchor link
Waar controleer je of een inlog correct is ingevuld?

Laat ik maar even de stappen vermelden die plaats moeten vinden....

Als er een POST is gedaan op je inlog-formulier doe je een mysql_query(), daarin kijk je of het wel of niet gelukt is. Als het wel gelukt is kijk je met mysql_num_rows of je aan de hand van de username en wachtwoord een goede user-record hebt gevonden.
En dan maak je de sessie aan.
Gewijzigd op 14/11/2013 22:38:27 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2013 22:38:16
Quote Anchor link
Je checked helemaal niet of de inloggegevens juist zijn. Je kijkt alleen of de query is gelukt. En de query is ook gelukt als ie niks vindt.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 23:24:56
Quote Anchor link
- SanThe -
Daar ben ik jammer genoeg ook achter gekomen ;)

- Aar -
Bedankt, ik zal er morgen (of in het weekend als ik er morgen niet aan toe kom, wat ik echter wel betwijfel) eens naar kijken, nu ga ik slapen.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.