Inlogsysteem werkt niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Wouter J

Wouter J

06/02/2011 17:23:55
Quote Anchor link
@Theeboris,

Het feit dat je script nu werkt is niet omdat het script goed is, maar omdat PHP in moet grijpen...
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:47:19
 

06/02/2011 17:53:44
Quote Anchor link
- Aar - op 06/02/2011 16:56:27:
Zal wel superglobal probleem zijn geweest die uit stonden.
Ik ga d'r vanuit dat je script in ieder geval hopeloos verouderd is, en nogig vervangen moet worden.

M.a.w.: ga PHP leren, en bouw een goed en veilig loginsysteem met sessies.


Dit is met sesies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 18:18:32
Quote Anchor link
Thee boris op 06/02/2011 17:53:44:
- Aar - op 06/02/2011 16:56:27:
Zal wel superglobal probleem zijn geweest die uit stonden.
Ik ga d'r vanuit dat je script in ieder geval hopeloos verouderd is, en nogig vervangen moet worden.

M.a.w.: ga PHP leren, en bouw een goed en veilig loginsysteem met sessies.


Dit is met sesies.

Neemt niet weg dat 't alsnog een brak script kan zijn.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:28:37
Quote Anchor link
kan ook doot htaccess komen dat je error krijgt
 

06/02/2011 19:30:57
Quote Anchor link
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:28:37:
kan ook doot htaccess komen dat je error krijgt


Nee, zijn scripts zijn brak.
Hij zat eerst op sitemasters, maar daar luisterde hij niet.
Hier blijkbaar ook niet.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/02/2011 19:31:59
Quote Anchor link
aha vandaar tja dan houd het snel op
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 19:32:06
Quote Anchor link
Karl Karl op 06/02/2011 19:30:57:
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:28:37:
kan ook doot htaccess komen dat je error krijgt

Hij zat eerst op sitemasters, maar daar luisterde hij niet.

Hij is daar trouwens al geband....
 

06/02/2011 19:35:20
Quote Anchor link
- Aar - op 06/02/2011 19:32:06:
Karl Karl op 06/02/2011 19:30:57:
Nick van der heijden op 06/02/2011 19:28:37:
kan ook doot htaccess komen dat je error krijgt

Hij zat eerst op sitemasters, maar daar luisterde hij niet.

Hij is daar trouwens al geband....

Dat bedoelde ik met zat ;-)
Dat hij verbannen is wist ik :-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/02/2011 22:30:25
Quote Anchor link
Even snel de site bekeken en getest op veiligheid

Dit vond ik best wel grappig

Accepteer de voorwaarde(regristreer pagina):

Ik ga emee akoord dat ik geen misbuk zou maken van de borissite inlogsysteem en dat ik als ki van de site geband wordt (niet meer opkan)dat ik dat zal acsepteeren.
Uw opgegeven gegevens worden niet openbaar gemaakt, verkocht, en/of gebruikt worden om u op te sporen.

Verder is je website mysql gevoelig:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '1','PASS AFGESCHERMT,'Bla OR id='1','[email protected]','http://borissite.freehostia.com/' at line 1
 

06/02/2011 22:44:49
Quote Anchor link
Jordi kroon op 06/02/2011 22:30:25:
(...)
Verder is je website mysql gevoelig:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '1','PASS AFGESCHERMT,'Bla OR id='1','[email protected]','http://borissite.freehostia.com/' at line 1


Haha, mysql gevoelig. Hoe kom je erop.
Nee, sql injections zijn mogelijk. Maar dat wist hij ook al van sitemasters.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 22:49:40
Quote Anchor link
Ik heb hem al een maand geleden op gewezen, en nog steeds heeft hij dat niet gefixxed.
Een saillant detail, zijn passwoorden zijn NIET encoded.

Auw....
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/02/2011 22:53:29
Quote Anchor link
Nou dat je t zegtja nog niet op gelet

Toevoeging op 06/02/2011 23:13:38:

@karl ik ben niet zieli om de post aantepassen xD
Foutjes kan
 

07/02/2011 12:53:16
Quote Anchor link
op sitemasters ban ik al een stuk of 10 keer geband.
 

07/02/2011 13:01:09
Quote Anchor link
Jordi kroon op 06/02/2011 22:53:29:
Nou dat je t zegtja nog niet op gelet

Toevoeging op 06/02/2011 23:13:38:

@karl ik ben niet zieli om de post aantepassen xD
Foutjes kan


Vind het toch wel een vrij slechte fout.
Als je mysql injection had gezegd, oké, maar wat jij plaatst...
Thee boris op 07/02/2011 12:53:16:
op sitemasters ban ik al een stuk of 10 keer geband.

Ja, hoe zou dat nu toch gekomen zijn...
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.