Inlogsysteem werkt niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

05/02/2011 15:34:29
Quote Anchor link
Mijn Inlogsysteem werkt niet meer maar ik heb niks gewijzigd ik heb het ook op een andere browser geprobeerd hoe komt dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 12:05:30
 

05/02/2011 15:42:19
Quote Anchor link
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

05/02/2011 15:43:55
Quote Anchor link
Mijn script heeft altijd gewerkt tot nu.
 

05/02/2011 15:44:45
Quote Anchor link
Of iets werkt, zegt niks over of het goed is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/02/2011 15:44:50
Quote Anchor link
Als jij niks verandert hebt dan zal je host iets veranderd hebben waardoor het niet meer werkt.
 

05/02/2011 15:47:27
Quote Anchor link
Mijn host zegt niet veranderd te hebben.
freehostia:
Hello,

I will put this in the same order:

1. Servers system uptime - perfect with no glitches.
2. Changes performed on our servers end - Non which will affect your scripts.

In this case I will have to inform you once again that we do not offer custom scripts support to our clients and we will not be able to assist you.

Best Regards,
Viktor

Hello,

As I said there is no server side reason for your problem to occur as we have not performed changes to our servers configuration. I am afraid that in this case you will have to find a solution from your end.

Best Regards,
Viktor

Hello,

Thank you for contacting our Technical Support Department.

The reason for the problem that you experience is not a server side one for sure. Please, check all your site scripts from our end or with the assistance of a web developer.

Best Regards,
Viktor
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

05/02/2011 15:53:39
Quote Anchor link
Een fout zoeken in een slecht script is als een gebroken muur verven.
Je schiet er niets mee op, bouw de muur opnieuw.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 15:57:41
Quote Anchor link
Kun je de error log bekijken?

Zet anders het volgende in je inlog systeem (ergens in het begin):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 05/02/2011 15:58:08 door Martijn B
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 16:01:30
Quote Anchor link
Dat je script het niet meer doet is vervelend, maar zoals velen al hebben aangegeven, een slecht script levert slechte prestaties. Als elke kleine wijziging leidt tot een debug sessie moet je je afvragen of je wel de juiste code gebruikt voor de taak.

Daarom raad ik je, net als bijna iedereen hier, aan om toch eens te kijken naar een nieuw login systeem. Zo moelijk zijn ze niet te maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:08:48
Quote Anchor link
Quote:
Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.



Of gewoon ervoor zorgen dat niemand je foutmeldingen kan zien, behalve jijzelf en e.v.t anderen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$debugging
= true; // true voor al hij aan staat, false voor uit...
$ip_for_debugging = array('123.123.123.123', '127.0.0.1'); // gooi de IP's hierin die foutmeldingen mogen zien.

if ( (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'],$ip_for_debugging )) && ($debugging)) {
   error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
   ini_set('display_errors', 1);
}

?>


Anyway, anyhow, TheeBoris, kom eens aan met relevante code.
Op zo een manier kunnen we je echt niet helpen. Maar ik vrees dat je gewoon zwaar verouderde code hebt die beter herschreven moet worden.
Gewijzigd op 05/02/2011 16:12:11 door - Ariën -
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 16:10:48
Quote Anchor link
@Aar: Nog beter inderdaad. Al zou ik de error_reporting() uit de if halen (Nog wel in de code uiteraard). Een goed PHP script produceren geen errors .
Gewijzigd op 05/02/2011 16:14:15 door Martijn B
 

05/02/2011 16:22:06
Quote Anchor link
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:25:20
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

Heuh ?
 

05/02/2011 16:40:22
Quote Anchor link
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.
 

05/02/2011 16:42:35
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:40:22:
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.


Onzin dus.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 18:09:45
Quote Anchor link
ik vind ze wel grappig, hij komt vast en zeker uit China. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 19:04:32
Quote Anchor link
Whaha. Nee. Dan had hij wel topics gestart over schoenen en zo.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 20:32:58
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

?
 

06/02/2011 15:59:48
Quote Anchor link
Het probleem is weer weg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 16:56:27
Quote Anchor link
Zal wel superglobal probleem zijn geweest die uit stonden.
Ik ga d'r vanuit dat je script in ieder geval hopeloos verouderd is, en nogig vervangen moet worden.

M.a.w.: ga PHP leren, en bouw een goed en veilig loginsysteem met sessies.
 

06/02/2011 17:14:36
Quote Anchor link
Aar, dit dus:
Karl Karl op 05/02/2011 15:42:19:
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.