Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Albert de Wit

Albert de Wit

30/08/2012 16:16:23
Quote Anchor link
Albert de Wit op 27/08/2012 16:08:10:
misschien om mee te beginnen -> http://www.youtube.com/watch?v=4oSCuEtxRK8


Ik heb dit al eerder gepost en nog blijf je hangen voor een tutorial, hier heb je hem nogmaals.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:08:11
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 16:30:33
Quote Anchor link
Nee Albert, hij blijft hangen voor een antwoord op zijn probleem.
Als de TS nou gewoon dat ene stukje relevante code post kunnen we hem helpen.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

30/08/2012 16:41:21
Quote Anchor link
Dit is geen chinees heh...
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 20:03:34
Quote Anchor link
Ik post wel gelijk alles

class.login.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

class Login
{
  private $_id;
  private $_username;
  private $_password;
  private $_passmd5;

  private $_errors;
  private $_access;
  private $_login;
  private $_token;

  public function __construct()
  {

    $this->_errors = array();
    $this->_login  = isset($_POST['login'])? 1 : 0;
    $this->_access = 0;
    $this->_token  = $_POST['token'];

    $this->_id       = 0;
    $this->_username = ($this->_login)? $this->filter($_POST['username']) : $_SESSION['username'];
    $this->_password = ($this->_login)? $this->filter($_POST['password']) : '';
    $this->_passmd5  = ($this->_login)? md5($this->_password) : $_SESSION['password'];
  }


  public function isLoggedIn()
  {
    (
$this->_login)? $this->verifyPost() : $this->verifySession();

    return $this->_access;
  }


  public function filter($var)
  {

    return preg_replace('/[^a-zA-Z0-9]/','',$var);
  }


  public function verifyPost()
  {

    try
    {
      if(!$this->isTokenValid())
         throw new Exception('Invalid Form Submission');

      if(!$this->isDataValid())
         throw new Exception('Invalid Form Data');

      if(!$this->verifyDatabase())
         throw new Exception('Invalid Username/Password');

    $this->_access = 1;
    $this->registerSession();
    }

    catch(Exception $e)
    {

      $this->_errors[] = $e->getMessage();
    }
  }


  public function verifySession()
  {

    if($this->sessionExist() && $this->verifyDatabase())
       $this->_access = 1;
  }


  public function verifyDatabase()
  {

    //Database Connection Data
    mysql_connect("localhost", "root", "********") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

    $data = mysql_query("SELECT ID FROM users WHERE username = '{$this->_username}' AND password = '{$this->_passmd5}'");

    if(mysql_num_rows($data))
      {

        list($this->_id) = @array_values(mysql_fetch_assoc($data));
        return true;
      }

    else
      { return false; }
  }


  public function isDataValid()
  {

    return (preg_match('/^[a-zA-Z0-9]{5,12}$/',$this->_username) && preg_match('/^[a-zA-Z0-9]{5,12}$/',$this->_password))? 1 : 0;
  }


  public function isTokenValid()
  {

    return (!isset($_SESSION['token']) || $this->_token != $_SESSION['token'])? 0 : 1;
  }


  public function registerSession()
  {

    $_SESSION['ID'] = $this->_id;
    $_SESSION['username'] = $this->_username;
    $_SESSION['password'] = $this->_passmd5;
  }


  public function sessionExist()
  {

    return (isset($_SESSION['username']) && isset($_SESSION['password']))? 1 : 0;
  }


  public function showErrors()
  {

    echo "<h3>Errors</h3>";

    foreach($this->_errors as $key=>$value)
      echo $value."<br>";
  }
}


?>

Login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
include "Thema.php"
?>


<h3><?php
session_start();

if(isset($_POST['login']))
{

  include "class.login.php";

  $login = new Login();

  if($login->isLoggedIn())
     header('location: index2.php');
  else
    $login->showErrors();

}

$token = $_SESSION['token'] = md5(uniqid(mt_rand(),true));
?>

<form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>">
<table>
 <tr><td><h4>Gebruikersnaam:</h4></td><td><input type="text" name="username" /></td></tr>
 <tr><td><h4>Wachtwoord:</h4></td><td><input type="password" name="password" /></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="token" value="<?php echo $token;?>" />
<input type="submit" name="login" value="Login" />
</form></h3>


class.register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

class Register
{
  private $username;
  private $password;
  private $passmd5;
  private $email;

  private $errors;
  private $token;

  public function __construct()
  {

    $this->errors = array();

    $this->username = $this->filter($_POST['ruser']);
    $this->password = $this->filter($_POST['rpass']);
    $this->email    = $this->filter($_POST['remail']);
    $this->token    = $_POST['token'];

    $this->passmd5  = md5($this->password);
  }


  public function process()
  {

    if($this->valid_token() && $this->valid_data())
         $this->register();

    return count($this->errors)? 0 : 1;
  }


  public function filter($var)
  {

    return preg_replace('/[^a-zA-Z0-9@.]/','',$var);
  }


  public function register()
  {

   mysql_connect("localhost", "root", "*******") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

   mysql_query("INSERT INTO users(username,password) VALUES ('{$this->username}','{$this->passmd5}')");

   if(mysql_affected_rows()< 1)
     $this->errors[] = 'Could Not Process Form';
  }


  public function user_exists()
  {

    mysql_connect("localhost", "root", "********") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

    $data = mysql_query("SELECT ID FROM users WHERE username = '{$this->username}'");

    return mysql_num_rows($data)? 1 : 0;
  }


  public function show_errors()
  {

    echo "<h3>Errors</h3>";

    foreach($this->errors as $key=>$value)
      echo $value."<br>";
  }


  public function valid_data()
  {

    if($this->user_exists())
      $this->errors[] = 'Gebruikersnaam is al ingebruik';
    if(empty($this->username))
      $this->errors[] = 'Verkeerde gebruikersnaam';
    if(empty($this->password))
      $this->errors[] = 'Verkeerd wachtwoord';
    if(empty($this->email) || !eregi('^[a-zA-Z0-9._-]+@[a-zA-Z0-9._-]+\.[a-zA-Z]{2,4}$',$this->email))
      $this->errors[] = 'Geen geldig Email';

  return count($this->errors)? 0 : 1;
  }



  public function valid_token()
  {

   if(!isset($_SESSION['token']) || $this->token != $_SESSION['token'])
     $this->errors[] = 'Error probeer later nog is';

   return count($this->errors)? 0 : 1;
  }
}


?>


register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
include "Thema.php";
?>

<h3>
    <?php
    session_start();

    if(isset($_POST['register']))
    {

      include_once "class.register.php";
    
      $register = new Register();
    
      if($register->process())
        echo "<h6>Successvol geregistreert!</h6>";
      else
        $register->show_errors();
    }


    $token = $_SESSION['token'] = md5(uniqid(mt_rand(),true));
    ?>

    <form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>">
     <table>
      <tr><td><h4>Gebruikersnaam:</h4></td><td><input type="text" name="ruser"/></td></tr>
      <tr><td><h4>Wachtwoord:</h4></td><td><input type="password" name="rpass"/></td></tr>
      <tr><td><h4>E-mail:</h4></td><td><input type="text" name="remail"/></td></tr>
     </table>
     <input type="hidden" name="token" value="<?php echo $token;?>"/>
     <input type="submit" name="register" value="Registreer"/>
    </form>
</h3>

zo dat was het
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 20:23:03
Quote Anchor link
En wat is de relevante code nu?
Ik ga geen 200 regels doorspitten op zoek naar iets wat jij wellicht zelf ook kan zien....


Wat wilde je ook al weer? Jezelf admin maken?
Gewijzigd op 30/08/2012 20:24:47 door Eddy E
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 21:42:30
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 30/08/2012 20:23:03:
En wat is de relevante code nu?
Ik ga geen 200 regels doorspitten op zoek naar iets wat jij wellicht zelf ook kan zien....


Wat wilde je ook al weer? Jezelf admin maken?


Ja en dat als je ingelogt bent alleen de button adminvoor jou zigtbaar is en dat de admin pagina checkt of je ook egt admin bent
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

31/08/2012 00:47:06
Quote Anchor link
Kan je je admin keuze niet in je database zetten? Altijd handig voor als je er later een admin bij wil, of hulpadmin/moderator...
 
Eddy E

Eddy E

31/08/2012 08:33:18
Quote Anchor link
Op de pagina die je wilt tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($login->isLoggedIn())
 {

 echo '<a href="adminpaneel/">Adminpaneel</a>';
 }

?>
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 11:08:40
Quote Anchor link
ik zeg niet zo dat het is maar jouw code lijkt verekte veel op die van deze->

http://www.dreamincode.net/forums/topic/290181-login-class-error/

aka

ik denk niet dat je dit zelf hebt gemaakt. even een tip hoor... antwoorden krijgen en kopieeren maakt je geen php programmeur, dat moet je zelf leren, ik heb al eerder een link gegeven hoe je simpel kan beginnen. succes
Gewijzigd op 31/08/2012 11:09:13 door Albert de Wit
 
Reshad F

Reshad F

31/08/2012 11:21:13
Quote Anchor link
volgens mij snap je normale php niet echt.. laat staan OOP..

als je dit als OOP wilt gaan doen zou je sowieso een PERSON class o.i.d. moeten hebben. waar de algemene dingen in komen en vervolgens iets van ADMIN class en een USER class die allebei de PERSON class extenden beide met hun eigen rechten etc.. probeer het is eerst met normale php en zonder kopieren plakken. eventueel de basis van php leren en dan beginnen met simpele projectjes ...
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 12:10:39
Quote Anchor link
dat is ongeveer wat ik probeerde te zeggen

totaal geen kennis van php maar ook niet de moeite doen om het te leren
 
- Raoul -

- Raoul -

31/08/2012 12:15:58
Quote Anchor link
Ten eerste, een paar classes die je poste zijn TOTAAL niet OOP. Denk aan Register en Login. In OOP moet je denken in objecten, wat jij niet doet.

Als je toch iets wilt maken als registreren in OOP, maak je beter een UserMapper en daarin een create() functie ofzo.

Waarom verbind je trouwens bij iedere functie met MySQL?
Gewijzigd op 31/08/2012 15:35:17 door - Raoul -
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 12:25:12
Quote Anchor link
hij verbond ze niet want dit is niet zijn code, hij heeft dit ergens vandaan gekopieerd. als dit zijn code was, hoefde hij onze hulp niet
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.