inlog-tabel implementeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 16:46:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb twee tabellen gemaakt, een voor het inloggen en een voor als iemand ingelogd is.
Deze wil ik per pagina laten zien, met een IF statement (if ingelogd, dan tabel 1 else tabel 2 zegmaar).
Dus 1 tabel laten zien, en de andere niet.

Ik zit met een probleem, het wil niet.
Ze echo-en of beide, met stukken script ertussenin (als ik het hardcode in het script), of beide niet (als ik include("header.php") doe).

Ik zet beide scripts hieronder, en vertel mij graag wat ik fout doe, want na twee uur ben ik het zat alleen maar foute output op het scherm te krijgen...

Index.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
session_start();
include("header.php");
?>


<html>
<head>
<title>My Tube!</title>
<link rel="icon" type="image/ico" href="/images/favicon.ico" />
<style>
    #bottom_table{
    position: absolute;
    right: 0px;
    bottom: 0px; }
    
    #inlog_table{
    position: absolute;
    right: 0px;
    top: 0px; }
</style>
</head>

<body bgcolor="DFDFDF">
<center><a href="http://localhost/"><img border="0" src="/images/mytube.jpeg" alt="My Tube Hoofdpagina" width="250" height="98"></a> <br /><hr>

<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td  style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>

<br>Heeft u nog geen account? Registreer u dan <b><a href="registreer.php">hier</a></b><br>
<br><form action="search.php" method="get">
Zoek filmpje: <input type="text" name="s"> <input type="submit" value="zoeken"> </form>

<div id="bottom_table">
<table><tr><td>
<small><small><small><a href="mailto: [email protected]>&copy PARTNER en IK 2013</a></small></small></small>
</td></tr> </table> </div>

<?php
IF ($_SESSION['Username'] == "")
    {
echo $inlog; }
    ELSE {echo $ingelogd; }
?>


</body>
</html>


header.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$inlog
= ("<div id='inlog_table'>
<form action='inlog.php' method='post'>
<table><tr>
<td> Username: <input type='text' name='username' size=10> </td>
<td> Wachtwoord: <input type='password' name='password' size=10></td>
<td><input type='submit' value='Inloggen!'></td> </tr>
<tr><td style='text-align: right' colspan=3><small><small><b>Nog geen account? <a href='registreer.php'>Registreer je hier!</a></b></small></small></td></tr>
<tr><td style='text-align: right' colspan=3><small><small><b>Contact: <a href='mailto: [email protected]'>Stuur een mailtje!</a></b></small></small></td></tr>
</table> </form></div>"
);

$ingelogd = ("<div id='inlog_table'><table>
<tr><td> Hallo, <a href='profiles.php?p="
.$_SESSION['Username']."'>".$_SESSION['Username']."</a> </td>
<tr><td> <a href='upload.php'>Upload een filmpje!</a></td></tr>
<tr><td> <a href='loguit.php'>Log uit!</a></td></tr>
</table></div> "
);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:14:46
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 20:45:39
Quote Anchor link
doe dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(!isset($_SESSION['Username'])){
//inlogpagina
}else{
//gedoe als je bent ingelogd
}
?>


Toevoeging op 23/03/2013 20:48:22:

en ligt het aan mij of is dit je inlog formulier die je moet weglaten:

<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>
Gewijzigd op 23/03/2013 20:45:57 door Michael R
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 22:20:01
Quote Anchor link
@Michael

Dat was ik de hele tijd van plan, en dat staat er ook.
of bedoel je dat ik het letterlijk daar in moet hardcoden?

Dat moet inderdaad weg, maar zolang het stukje bovenin er niet staat, staat het toch nog ergens anders ook op de pagina.
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 22:24:34
Quote Anchor link
Doe het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if(!isset($_SESSION['Username'])){ ?>


<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>


<?php
}
?>


Dit zorgt er namelijk voor dat hij het formulier laat zien zolang de sessie nog niet gemaakt is.
Gewijzigd op 23/03/2013 22:38:26 door Michael R
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 22:43:55
Quote Anchor link
Ja dat kan ook, maar ik zit eraan te denken om een hele nieuwe index te maken.
Eentje die de laatste 5 geuploade filmpjes ofzo (of een aangeraden eentje, gezien er niet zoveel wort geupload denkik omdat het een schoolproject is)
En dan bovenin die tabel, en een paar linkjes naar zoeken enzo
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 22:47:29
Quote Anchor link
Ik zou op postdatum doen

Toevoeging op 23/03/2013 22:47:56:

Ik ben een forum aan het maken en dan maak ik het op welke het laatst gepost is en het meest bekeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.